Hirdetés

Heti flashjátékajánló

3D Sniper

Az ajánló fennálása során eddig csak olyan játékokat ajánlottam, amiket minimum középesen jónak találtam. Ám most - némi főhajtásként a RPCJ blog előtt - egy olyat mutatok, amit ha lehet, inkább kerüljetek el!
A 3D Sniper-ben egy generálist alakítunk, akinek az ellenséges vonalak mögé ejtőernyőzve bújunk a bőrébe, hogy a a fénypisztolyos rail shooterek módján leszedd a képen megjelenő terrorista mukikat. Összesen két helyszín közül választhatunk (utcára nyíló kocsmaajtó és van nálatok teraasz), nehezítés annyi, hogy a célkereszt mozgatása közben nem lehet lőni, ami még nem baj - ha a játék nem lenne hihetetlenül béna. Mert az: ronda, unalmas és a találatkori frecsecse hang is inkább neked fáj, mint a játékbeli katonának. És ami megkoronázza az egészet: a címben mesterlövész szerepel, viszont a játékban egy mezei AK-val lövöldözünk.
Kipróbálás csak saját felelősségre!

Elég az olvasásból, játszani akarok!
(Biztos, hogy ezzel?)

Hirdetés

Necroman Mk2

A Call of Duty elbújhatna mögötte (akkora hülyeség az a játék)!

Gravitee Wars

A Gravitee eredetileg egy békés, golfozós játék ahol bolygók közt kellett a golflabdát manőverezni a világűrben úgy, hogy a bolygók gravitációját is figyelembe vettük. Most ugyanez a helyzet, csak épp golflabda helyett rakétákkal.. Valami olyasmit kell elképzelni, mint a Worms - karaktereinkkel különböző fegyverek segítségével kell kiírtanunk az ellenséges csapat tagjait. A bolygókat azonban illik számításba venni - jelentősen eltéríthetik a lövedékek útját, így akár saját magunkat is eltalálhatjuk..

Elég az olvasásból, játszani akarok!

bigadam96

Kedves kék emberke, meg fogsz HALNI

Paper Venture

Nos igen, az egyszerűbbnél is egyszerűbb kinézetű játék, egy igen nagy szorakozást nyújtó gameplay-el rendelkezik. A mai játék a Paper Venture, már a a cím is jelzi, hogy igen, megint papír. Célunk, hogy eljuttassunk egy kis emberkét (akit a bal katt-al tudunk elindítani) a pályán lévő ajtóhoz. Ebben segítséget nyújt egy kis platform mellyel tudjuk emelgetni, ugráltatni, és megfordítani kis emberkénket. A játék evidens, hogy egyre nehezebb feladatokban próbálja elérni, hogy ne jussunk el a célig, de elárulom, hogy nem lesz még a játék végén sem végigvihetetlenül nehéz.

Elég az olvasásból, játszani akarok!

rozsomák96

Mondá az úr: Járj fűrészen! S ő fűrészen járt!

  • Kapcsolódó cégek:

Előzmények