Hirdetés

Heti flashjáték ajánló

Road of the Dead

Zombis játékkal biztos játszott már mindenki. Olyannal viszont, ahol egy kocsival kell menekülnünk egy zombi-fertőzött városból, nem hiszem hogy sokan.. Főleg, ha hozzáteszem azt is, hogy mindezt belső nézetből tesszük. Bizony, belső nézetes autós játék.. Az első ötlete gondolom mindenkinek az lesz, hogy minden egyes zombit elüt, azonban nem árt taktikázni: a szélvédő könnyen betörik, de maga a kocsi is könnyen sérül. Autónkat később fejleszthetjük is - erősebb motor, vastagabb szélvédő, jobb gumik.. Ja, és egy fegyvert sem árt szerezni (a zombikon kívül bizony más ellenfeleink is lesznek..)

Elég az olvasásból, játszani akarok!

Hirdetés

bigadam94

Szét kéne nézni, mielőtt lelépsz a járdáról..

Smileys War

Az aranyos arcocskák, ki ne szeretné őket, mikor ott
virítanak minden egyes MSN beszélgetés között. Egyik vigyorog a másik sír a harmadik ásít. Na de mi van azokkal az arcokkal akik inkább egymást ölnék? A mai játék erről szól, egy "aréna fight" formájában. Bizony egymást lőhetjük pisztollyal, géppuskával, rakétavetővel meg miegymással, miközben mosolygós arcokat irányítunk. Természetesen a cél az ellenfél elpusztítása, bármilyen módon. Mivel elsőre csak egy pisztolyt kapsz nem árt figyelni, hogy a pályán mikor jelenik meg egy újabb fegyver, és nehogy azt hidd, hogy az ellenfél nem szeretné megkaparintani. Persze nem csak egymás ellen játszhatunk hanem választhatunk egy Challenges módod is amelyet mondanom sem kell mit jelent. Továbbá készíthetünk pályákat, vagy akár kinyithatunk dolgokat ("Unlock Items").

Elég az olvasásból, játszani akarok!

rozsomák96


Majd meglátjuk ki nevet a végén!

Boomshine

A Boomshine egy Danny Miller nevű programozó alkotása. A játék nem bonyolult, viszont ötletessége fölkeltette a figyelmemet.
A szabály egyszerű: adva van egy téglalap, benne X db pattogó, színes ponttal. A játékos feladat, hogy egy jól irányzott egérkattintással egy robbanást idézzen elő a téren, amire az epicentrumába szálló pöttyök szintén felpuffadnak, egyfajta láncreakciót keltve. Az elsődleges cél az, hogy az adott pályán levő limitet összegyűjtve továbbjussunk a következőre, másodlagosan a végső pontszám miatt minél többet robbantsunk. Így leírva lehet bonyolultan hangzik, de valójában pofonegyszerű.
A Boomshine-hoz mellékelt zene nyugtató érzetet kelt a játékosban, így akár relaxációhoz is ajánlhatnám - ha a későbbi pályákon nem lenne pusztán próba szerencse a működési elve.

Elég az olvasásból, játszani akarok!

Necroman Mk2


Lánc, lánc, reakciólánc

Azóta történt

Előzmények