Hirdetés

Heti flashjáték ajánló

Age Of War 2

Hallottunk már két dimenziós flash stratégiáról. Őszintén én nem igazán. Épp ezért mutatok nektek ma egy ilyen játékot. Akkor, hogy is működik ez a játék. Csinálod az egységeket, és mész előre, várod míg meg nem jelennek az ellenség egységei, akiket evidens, hogy meg kell ölni. Hogy készítesz egységet? Egyszerű. elsőre kapsz pénzt és nyersanyagot, csata közben minél több egységet ölsz, annál több pénzt és nyersanyagot kapsz. Mivel igen sok mindent lehet fejleszteni, úgy érzem kezdésnek a várat (bár először inkább csak barlangnak mondható), majd lehet költeni a pénzt egyebekre, pl. meteoreső, illetve erősebb egységek. A lényeg, hogy elpusztítsd az ellenfél egységeit és várát.

Elég az olvasásból, játszani akarok!

Hirdetés

rozsomák96

Héé, mi van már ott a sor végén!

Monster Slayers

Korábban már ajánlottam a Vertical Drop Heroest - a készítő (és a stílus) most is ugyanaz, azonban a játékmenet merőben eltér. Most ugrándozás helyett egy ötfős csapatot kell irányítanunk különböző parancsok segítségével (Támadás, Védekezés, Visszavonulás, Előre). Fontos, hogy kikből állítjuk össze "magánhadseregünket": esetleg 3 íjász, egy gyógyító és egy lovag? Vagy talán 4 barbár harcos és egy dárdavető? Ezen kívül még különböző sisakokkal is felszerelhetjük embereinket (ezek különböző bónuszokat adnak), illetve különleges segítőket is idézhetünk (akik különböző képességekkel jutalmazza harcosainkat).

Elég az olvasásból, játszani akarok!

bigadam94

Bossfight

Bombay Taxi

Ismerkedjetek meg Pakyaval, a bombay-i (ma már mumbay-i) taxissal, és az ő nagy gondjával, amely a vezetéshez kapcsolódik. Ám hősünknek nem a sebességérzettel vagy a kanyarok bevételével, esetleg a gyalogosok kikerülésével van gondja, hanem egy sokkal prózaibb dologgal: a parkolással.
Aki már tanult vezetni, az tudja milyen körültekintően kell eljárni ilyenkor: nem csak a megfelelő sebességre és sávra kell figyelni, hanem a mellettünk álló autóra és az esetleges gyalogosokra is.
Feladatunk, hogy az anyósülésen ülő instruktort alakítva sikeresen beparkoltassunk Pakyat amegadott parkolóhelyre. Ami nem könnyű, mert elég egy kis koccanás, és buktuk a vizsgát. Összesen 20 szinten próbálhatjuk ki tudásunkat, amelyek kezdetben is elérhetőek, viszont az idő függvényében adott maximális pontszám elérése céljából érdemes folyamatosan haladni!

Elég az olvasásból, játszani akarok!

Necroman Mk2

- Ez lenni a hátrafele?
- Nem, ez az ötödik sebesség.

Azóta történt

Előzmények