Games With Gold játékok augusztusban

Nem lehet egy szavunk se, a Microsoft remek kínálattal zárja a nyári szezont, már ami a Games With Gold címeket illeti. Négy, letöltésre érdemes játékot kapunk.

Hirdetés

Torchlight és Castlevania: Lords of Shadow

Xbox 360-on dúskálhattunk a jobbnál jobb címekben, és a visszafelé kompatibilitási programnak köszönhetően ezeknek a játékoknak a nagy részét Xbox One-ra is „átmenthetjük”. Az egyik ilyen alkotás, aminek méltán örülhetünk a mai napig, a Torchlight, amely az előző generációban az egyik legjobb felülnézetes akció-RPG volt (süssük el a közhelyet: „Diablo klón”). A Runic Games fejlesztése egy tartalmas, izgalmas, látványos szerepjáték, amit a mai napig érdemes elővenni.

Torchlight Xbox 360

Ezt augusztus első felében meg is tehetjük, mert a játék ingyen van az Xbox Live Gold tagok számára. A történet szerint a címszereplő városkában egy különleges ércet bányásznak, és bennünket kérnek fel, hogy keressünk meg valakit, aki eltűnt a végtelen tárnák egyikében. A játék során mi is egyre mélyebb szintekre juthatunk, és egyre erősebb ellenfelekkel szemben vehetjük fel a harcot. A gyönyörű látványvilág mellett a kiváló játékmenet az egyik oka, hogy a Torchlightra sokan ma is szívesen emlékszünk vissza. Akinek eddig kimaradt, annak itt a tökéletes alkalom bepótolni.

2010-ben a MercurySteam és a Kojima Productions egy érdekes, új irányba próbálta terelni a legendás Castlevania sorozatot, nem is teljesen sikertelenül. Augusztus második felében ingyen kipróbálható a végeredmény, a Castlevania: Lords of Shadow, amely ellentétben a korábbi részekkel, egy teljesen 3D-s, kőkemény akciójáték. A gótikus kaland 1047-ben, a „vég napjaiban” játszódik, főszereplője Gabriel Belmont, aki a fény lovagjaként száll szembe a sötétséggel.

Castlevania: Lords of Shadow Xbox 360

Arról megoszlanak a vélemények, hogy ez a radikálisan új irány anno mennyire volt hű a Castlevania sorozathoz (nyilván semennyire sem), de az biztos, hogy a Lords of Shadow önmagában egy jó, és igen kemény játék, ami talán a mai Souls-őrület közepén még több embert képes lesz megszólítani. Erre pedig tökéletes lehetőség a Gold program, hiszen az előfizetők így ingyen letölthetik Xbox 360-ra és Xbox One-ra is. Kombókkal, varázslatokkal és hatalmas szörnyszülöttekkel zárhatjuk tehát az idei augusztust.

dreampage

Azóta történt

 • Games With Gold játékok szeptemberben

  Bérgyilkosok, idegen invázió és japán harcosok fémjelzik az idei ősz első hónapját az Xbox Live Gold előfizetők számára. Befutottak a szeptemberi ingyenes játékok.

 • Games With Gold játékok októberben

  Az év tizedik hónapjának ajándék címei érdekes módon a gyerekes kalandok és a véres gyilkolás között próbálnak meg egyensúlyozni, négy, finoman szólva is véleményes alkotással.

 • Games With Gold játékok novemberben

  Sherlock Holmes sem tudta volna kinyomozni, milyen játékokat kapnak az Xbox Live Gold előfizetők novemberben. Nézzük az év utolsó előtti kínálatát.

Előzmények

 • Games With Gold játékok júliusban

  Elérkeztünk a nyári uborkaszezon kellős közepébe, de a Games With Gold program rendületlenül folytatódik tovább, kicsi, de nem rossz játékokkal.

 • Games With Gold játékok júniusban

  Kezdődik a nyár, vele együtt pedig a szokásos módon új Games With Gold játékok is érkeztek. Jégkorong, verekedés, portálok a terítéken.

 • Games With Gold játékok májusban

  A szokásoknak megfelelően négy újabb játékot tölthetnek le az Xbox Live Gold előfizetők májusban. Nézzük, melyek ezek.