Games With Gold játékok májusban

A szokásoknak megfelelően négy újabb játékot tölthetnek le az Xbox Live Gold előfizetők májusban. Nézzük, melyek ezek.

Marooners és Golf Club 2019

Az Xbox Game Pass megjelenésével a Games With Gold program érezhetően háttérbe szorult, és ritkábban bukkannak fel igazán komoly, nagy címek, amik inkább a Microsoft játékbérlet-szolgáltatásába vándorolnak. Ez májusban is érezhető – nem ez lesz az a hónap, amit a Goldosok évek múltán is csettintve fognak emlegetni. Ez persze nem azt jelenti, hogy egyenesen rossz játékokat kapnánk, műfajukat és hírnevüket tekintve viszont biztos, hogy viszonylag kisebb érdeklődésre tartanak majd számot.

Marooners Xbox One

Ilyen a hónap első Gold címe, a Marooners is. Az M2H fejlesztése egy multiplayer partijáték – nem több, és nem kevesebb. Célunk a többi játékos legyőzése több, mint 25 minijátékban és hetvennél is több fegyverrel és power-uppal. A játékmenet legfőbb érdekessége, hogy a minijátékok menet közben is váltják egymást, akár a legváratlanabb pillanatban, így könnyen fordulhat a kocka bárki szerencséjére. A két játékmód (Party és Arena) mellett helyi és online multiplayer támogatás is van, maximum 6 fő részére.

A hónap második felében azért egy fokkal komolyabbra fordulnak a dolgok. Bár nem mindenki rajong a sportjátékokért (ezen belül is a golf talán a kevésbé népszerű ágazatok között van), egy minőségi darab mindig jól jön. A The Golf Club 2019 márpedig minőségi darab, a jelenlegi egyik legjobb és legélethűbb golfjáték illetve –szimuláció. Ráadásul a hivatalos PGA Tour licenszt is tartalmazza, úgyhogy a valóságban is létező eseményeken építhetjük karrierünket.

Golf Club 2019 Xbox One

A H.B. Studios fejlesztésében készülő játék olyan pályákat tartalmaz, mint a TPC Boston, TPC Sawgrass, és olyan eseményeket, mint a Shriners Hospitals vagy a John Deere Classic. Ezen felül kidolgozott karrier módot, helyi és online multiplayert, Xbox One X támogatást is kínál. Az már csak hab a tortán, hogy saját karaktert hozhatunk létre, sőt pályaszerkesztő is van, amivel megoszthatjuk saját alkotásainkat. Címéhez hűen a játékban komplett klubokat is létrehozhatunk saját versenyekkel és bajnokságokkal. Aki kicsit is érdeklődik a virtuális golf iránt, az mindenképp jól jár, ha ezt a produkciót letölti – május 16-tól akár ingyen is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Games With Gold játékok júniusban

    Kezdődik a nyár, vele együtt pedig a szokásos módon új Games With Gold játékok is érkeztek. Jégkorong, verekedés, portálok a terítéken.

  • Games With Gold játékok júliusban

    Elérkeztünk a nyári uborkaszezon kellős közepébe, de a Games With Gold program rendületlenül folytatódik tovább, kicsi, de nem rossz játékokkal.

  • Games With Gold játékok augusztusban

    Nem lehet egy szavunk se, a Microsoft remek kínálattal zárja a nyári szezont, már ami a Games With Gold címeket illeti. Négy, letöltésre érdemes játékot kapunk.

Előzmények

  • Games With Gold játékok áprilisban

    Szinte teljes egészében a sci-fi jegyében telik az április, már ami az ingyenes játékokat illeti az Xbox Live Gold előfizetők számára. High-tech kalandok minden mennyiségben.

  • Games With Gold játékok márciusban

    A Microsoft továbbra is négy ingyenes címet ad az Xbox Live Gold előfizetők számára, a márciusi felhozatalba pedig három generáció játékai is bekerültek. Nézzük, melyek ezek.

  • Games With Gold játékok februárban

    Az idei február nem a Gold program legerősebbjeként fog bevonulni a történelembe, de a négy ingyenes játék így is szolgáltat némi érdekességet az Xbox tulajdonosok számára.