2017. október 20., péntek

Gyorskeresés

Games With Gold játékok áprilisban

A Microsoft ebben a hónapban is igyekszik a Gold előfizetők kedvében járni, a redmondi konzolgyártó ugyanis a tavasz második hónapjára is kiváló kínálatot állított össze.

Hirdetés

The Wolf Among Us és Sunset Overdrive

Bill Willingham Fables című képregény-sorozata alapján készült a Telltale Games egyik legjobb epizodikus kalandjátéka. Az erőteljes hangulatú, kifejezetten noir beütésű The Wolf Among Us mesehősök legkevésbé sem mesébe illő életébe enged betekintést. A játékban a gonosz farkas, avagy Bigby Wolf nyomozóként tevékenykedik Fabletown utcáin, ahol a különböző mesékből ismert főszereplők emberi formába rejtve tengetik nehézkes életüket. A megszokott szerepek felcserélődnek, a kisváros élete pedig komolyan felbolydul, amikor gyilkosság történik, a farkasnak pedig nemcsak a negyed lakóival, de saját félelmeivel is szembe kell néznie.

The Wolf Among Us Xbox One

A játék a Telltale-től megszokott módon, epizodikusan épül fel, az Xbox Live Gold előfizetők pedig április folyamán a teljes szezont, tehát mind az öt részt ingyen megkapják. A játékmenet is a megszokott módon párbeszédekből, némi keresgélésből és interaktív „QTE” jelenetekből áll. A párbeszédekhez nem árt a jó angoltudás, mert válaszaink függvényében változnak a következmények és a cselekmény menete is. Ez egy kifejezetten sötét, felnőtteknek szóló, erőszaktól, cigaretta füsttől és vérfürdőtől emlékezetes kaland, és bár számtalanszor szerepelt már különféle akciókban, akinek eddig kimaradt, annak most feltétlenül pótlandó lemaradás.

Április második felében – kisebb meglepetésre – a Microsoft az Xbox One egyik legjobb és legszínesebb exkluzívját, a Sunset Overdrive-ot kínálja ingyen. Az Insomniac Games fejlesztése a csapattól megszokott őrült kreativitást és humort ötvözi egy nyílt nagyváros méretével és rendkívül élvezetes játékmechanikákkal.

Sunset Overdrive Xbox One

Sunset City élete nem várt fordulatot vesz, amikor az üdítőitalokat gyártó FizzCo cég piacra dobja legújabb energia italát, az Overcharge Delirium XT-t. A premier egy kissé túl jól sikerül, a mennyei mannát vedelők ugyanis egy csapásra vérengző szörnyetegekké válnak. Az apokalipszist csak néhány szerencsés túlélő állíthatja meg. A Sunset Overdrive-ban saját karaktert készíthetünk, aki tökéletesen testre szabható mindenféle ruhákkal és frizurákkal, a városban pedig szinte mindig és mindenen lehet ugrálni, csúszni – ez legalább annyira platformer, mint nyílt világú akciójáték. Egy végtelenül kreatív és változatos exkluzív, ami a „Játékok Golddal” program eddigi talán legkomolyabb ajánlata. Mondanunk sem kell, hogy kötelező letöltés.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Games With Gold játékok májusban

  Ebben a hónapban stratégiai játékot, humoros RPG-t, autóversenyt és az egyik legnépszerűbb ügyességi címet kapják ingyen az Xbox Live Gold előfizetők.

 • Games With Gold játékok júniusban

  A következő hónapban a Live Gold előfizetők ingyen lehetnek autóversenyzők, stratégák, ügyeskedő húscafatok, és a Goat Simulatorral akár kecskék is.

 • Games With Gold játékok júliusban

  Ebben a hónapban inkább a különlegességek dominálnak a Játékok Golddal programban. Xbox One-on két indie játék debütál, 360-on nagyobb címeknek örülhetünk.

Előzmények

 • Games With Gold játékok márciusban

  Igen erős hónapnak néznek elébe a Microsoft Xbox Live Gold előfizetők, hiszen az év harmadik hónapjában négy nagyszabású játékot tölthetnek le ingyen.

 • Games With Gold játékok februárban

  Ez a hónap leginkább a fantasy világokról szól, de a Games With Gold előfizetők most is kapnak egy nagy dobozos címet ingyen, és megküzdhetnek a Sáskákkal.

 • Games With Gold játékok januárban

  Az újévben a Microsoft saját verekedős játékát bocsátja a Gold előfizetők rendelkezésére, debütál egy indie játék, és két komolyabb Xbox 360 címet is kapunk.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.