2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

Games With Gold játékok februárban

 • (f)
 • (p)
Írta: |

Ez a hónap leginkább a fantasy világokról szól, de a Games With Gold előfizetők most is kapnak egy nagy dobozos címet ingyen, és megküzdhetnek a Sáskákkal.

Hirdetés

Hand of Fate és Styx

Az Xbox One tulajdonosok az elmúlt hónapokban többször is kaptak nagyszabású dobozos játékokat egy Gold előfizetésért cserébe. Februárban erről a luxusról le kell mondani, cserébe két érdekesebb fantasy játék került az ingyenes kalapba. Egész hónapban ingyenes például a Hand of Fate, ami különleges módon ötvözi a kártyás és az akciódúsabb szerepjátékok stílusát.

Hand of Fate Xbox One

A Defiant Development játéka a világ végén zajlik, ahol egy asztalnál ülve dől el élet és halál sorsa. A játékos feladata, hogy az elé tárt pakliból kártyákat húzzon, ezek határozzák majd meg a soron következő kalandot. Milyen helyszínen, milyen ellenfelekkel kell megküzdeni, és milyen könnyítő vagy nehezítő módosítók várnak. Ezután viszont a játék 3D-s akció-kalanddá változik, és ebben a formában kell megküzdeni a túlélésért. Ez a kettős stílus a játékban kifejezetten jól működik, a Hand of Fate egy igényes és hangulatos darab, mindenképp érdemes a letöltésre.

Hasonlóan érdekes módon forgatja ki a fantasy berögződéseket a Cyanide lopakodós játéka, a Styx: Master of Shadows. Ebben a nagyon sötét világban egy Styx nevű koboldot alakítunk, aki nem mellesleg bérgyilkos is. Feladata beszivárogni az ellenséges vonalak mögé, Akenash tornyába, és ott véghez vinni halálos küldetését.

Styx: Master of Shadows Xbox One

A játék pont attól különleges, hogy a lopakodós műfajt ötvözi a fantasy világgal, ráadásul nem is a szokásos karakterekkel. Koboldként egész más képességeink vannak, mint várnánk, a játékmenetet pedig RPG elemek igyekeznek elmélyíteni. Bár a kritikusoknál nem aratott osztatlan sikert, aki szereti a lopakodós játékokat, azoknak mindenképp érdemes tenni vele egy próbát.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

 • Games With Gold játékok januárban

  Az újévben a Microsoft saját verekedős játékát bocsátja a Gold előfizetők rendelkezésére, debütál egy indie játék, és két komolyabb Xbox 360 címet is kapunk.

 • Games With Gold játékok decemberben

  Öt ingyenes játékkal zárja az évet a Microsoft. Xbox One-on debütál egy magyar fejlesztés, de tolvajok, kastélyrombolók és katonák is lehetünk.

 • Games With Gold játékok novemberben

  Ettől a hónaptól kezdve az Xbox One tulajok már az Xbox 360-as Gold játékokat is letölthetik, úgyhogy mind a négy új címre érdemes odafigyelniük, ezúttal sem rossz a felhozatal.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.