Hirdetés
- Gépigényt kapott az Avowed
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Half-Life 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Próbáld ezt Bluetooth File Transfer.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
djozsi
senior tag
válasz kelzsoca #15770 üzenetére
Egy szubjektív, ámde őszinte véleményt tudnál mondani arról, hogy érdemes-e alpha4-ről váltani? tud bármivel többet, esetleg javul a teljesítmény vagy bármi hasonló?
Más is írhat.
xdx@: nem lesz, a namco azért egy pöttyet rutinosabb optimalizálás terén, mint a Rovio.
[ Szerkesztve ]
-
Pantal
senior tag
válasz djozsi #15795 üzenetére
Igaz-igaz Kipróbáltam a játékot, hm, sztem angry birds még mindig jobb, de kinek mi. Mondjuk még mindig tartom magam ahhoz, hogy ennyi pénzért ez a telefon ajándék. És letojom, hogy laggol az angry birds, meg néha lefagy, igen dühítő, de ettől a pályákat még végig lehet csinálni, és azt is hozzá kell tenni, hogy nem mindegyik laggol. A 3d-s játékok, amik kihasználják a gpu erejét, azok meg szinte hogy tökéletesen futnak!
Sajnos nekem a telefon nem jött be, főleg a hangzás miatt, fülhallgatóval sem egy álom, de mikor rákötöm erősítőre, azmár botrány . Inkább megcsináltattam az iphone jack csatlakozóját (mert hibás volt..) és azt használom továbbra is, ezt meg valszeg becserélem egy SE C905-re, meglepem vele apumat, nagyon tetszik neki az a SE
-
tuccer
csendes tag
Ha bármilyen Recowery-t teszek a telóra akkor azt le lehet valahogyan szedni??
Mert ma bevittem a telót a T be és felrakattam a memóriafixet, de a szervizes csávó a szememelőtt kapcslta ki és kapcsolta vissza a telót a bekapcs plusz hangerő le gombokkal hogy megnézze nincs e megbuherálva a teló. Csak ezután tette fel a szoftot.ZTE Blade=>Motorola Defy+ =>LG 4X HD
-
DIEGO15
őstag
-
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz Saccco #15802 üzenetére
Nem ez a gáz, hanem kíndóz alól nem látom a telefon tartalmát.
Más: próbáltam én ezt az ADB nevű progit felrakni, de már itt elakadok. Igaz clockwork-höz meg ROM frissítéshez nem kell, de hogy hallgassak az okosabbakra , működő ADB-vel nem lehet elrontani a frissítést...
Próbáltam keresni a megoldást hsz-ek között, litter kollégának volt hasonló gondja, viszont a megoldást már nem találtam meg rá.
ADB lefrissítve, cmd adminisztrátor szinten nyitva, telefon újraindítva, 100%-os akksi, így sem.
Windows 7 x64-et használok. Egyéb ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Murderer69
őstag
őő ebben nem lennék olyan biztos most most csináltam backup-ot clockworkkel és láss csodát megmaradtak az app-ok egyedül a handcent sms szált el indításkor de mindjárt lerántom marketről azt meglátjuk hogy mi volt vele a bibi...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Dashes
őstag
Froyo ROM V5.1
Változások:
-teljesen működő gyári rádió
-nagyobb heap size (48)
-fényképező hang törölve -
-
bunnyhu
senior tag
Vicces, ma ránéztem mit lát a weblapom a blade-ből, ha rámegyek (gyári 2.1 beépített böngészővel).
Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.1-update1; hu-hu; ZTE-BLADE Build/ERE27) AppleWebKit/530.17 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/530.17
Ez a host, vicces az apple webkit és a Safari rész benne Bár ha végig gondoljuk ez se tud flasht, meg az se. Ez is Unix-on fut, meg az iOS-ek is. Akár még tényleg lehet közös az ősük, micsoda összefonódások
[ Szerkesztve ]
https://divecenter.hu
-
syl5
őstag
válasz Lawboy #15767 üzenetére
Dungeon Hunter+Asphalt 1általán nem akad
-Ezt azért megnézném így gyári 2.1 rommal...
(#15741) feketebandi
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e ingyenes navigációs program, amely nem csak 5-7 napig használható, és megbízható is emellett?-A Sygic Aura pont ilyen.
(#15662) sonique
A Te alpha5-ödbe a2sd, vagy a2sd+ van? Valamint zte-s lock screen, vagy alap android lock screen.Egyébként ez már korábban is felmerült bennem, hogy ha az alpha-ba kicserélitek a lock screen-t az alap android-ra, akkor is csak a kimondottan alphak-ra készített framework-ök mennek? Mert szerintem ennél több eltérés nem igazán van az alpha-k, és a korábbi froyo-k framework-jei között. Valamint, ha kicserélitek a lock-ot alapra, akkor ha feltesztek egy alpha-ra készített framework-öt, akkor visszaáll az ingás? Vagy lehet hogy ilyen esetben szoktak jönni a bootloop-ok...
Valamint azt nem értem, hogy ti hogy fértek el a belső 170 megán a2sd-el... Nálam az appok az sd-n, a dalvik is az sd-n, és így is mindössze 50 mb szabad belső mem-em van. Pedig nincsenek fent felesleges appok. Mondjuk játékból van fent vagy 20, és azért mindegyik nagy név.
(#15720) DIEGO15
mert azt kell mondjam (3évnyi walkman mobil után) hogy nekem poweramp+EQ val iszonyatosan szépen szól és hangerőben is ott van.-Zene füleimnek (remélem szó szerint).. Milyen fülest használsz?
Képernyő forgás:
Valaki linkelt egy képet, és mondta hogy már azt se csinálja fejjel lefelé a Blade. Hát sajnos nekem még mindig úgy csinálja frissítés után 2.1-en (hedgehog)..
Froyo-val már tényleg normális ez is?[ Szerkesztve ]
-
Murderer69
őstag
nah elsőre 989-et hoz quadranton sztem nem rossz így elsőre beállítgatások után...
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
Dashes
őstag
válasz Cimi86 #15819 üzenetére
A fixeket már a RLS2 előtt beleraktam ebbe, CKPD-daemon törölve lett, arról meg azt olvastam, hogy nem működik a bluetooth megfelelően, ha hiányzik, ezért maradtam a RLS1-nél.
Úgy nem is fog működni, töltsd le a megfelelő témát, rakd fel a ROM-ot, bootoljon legalább egyszer, majd ezután rakd fel a témát, így már menni fog.syl5 Nálam is kevés a hely, 2.1 alatt sokkal több helyem volt.
[ Szerkesztve ]
-
xdx@
aktív tag
válasz Murderer69 #15822 üzenetére
Melyik ROM?
-
-
syl5
őstag
(#15741) feketebandi
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e ingyenes navigációs program, amely nem csak 5-7 napig használható, és megbízható is emellett?-A Sygic Aura pont ilyen.Na itt jó hülyeséget írtam...félreértelmeztem, bocs!
(#15825) DIEGO15
És hogyhogy nem SE fülest vettél hozzá?
Én szerintem egy MH710-et fogok beszerezni hozzá.(#15826) veector
Jah félreértettem. Nem tudom miért, de úgy fogtam fel, hogy olyat keres, amit pár napig kipróbálhat ingyenesen...[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
válasz Murderer69 #15827 üzenetére
Azok, amiket én linkeltem?
-
_NCT
addikt
Sziasztok.
Sajnos még mindig ugyanaz a hibaüzenet adb devices parancs hatására: CreateProcess failure, error 2 * failed to start daemon * error: cannot connect to daemon. Erre gyorsba valaki tud okosat?
Mellesleg clockwork-öt feltettem, csinálok egy backup-ot a rendszerről, s arra lettem figyelmes, hogy van egy ilyen opció, hogy apply update.zip. Ezekszerint nekem is rajta hagyhatták a "csodazip-et?"
[ Szerkesztve ]
-
BladePocok
tag
Hello
Több mint 10.000 HSZ-t átolvastam , az utolsó 5000 hsz-t kihagynám ha nem gond
De csak egyetlen kérdésem lenne :
Első értőképernyős , android operációs rendszerű telefonnak ez ideális lenne szerintetek ? Sajnos eddig "normális" telefonjaim voltak (SE W300i , Nokia 3310) így erről az új fajta "világról" nekem még nincs tapasztalatom . Ahogy a HSZ-eket olvastam , még az elején elég sok pixel hibás meg fele ramos (romos ) készülék volt . Ezeket gondolom már kijavították , így ezzel nem lenne bajom szerintem .
Válaszotokat előre is köszönöm
-
kelzsoca
félisten
Mivel nem boldogulsz?
Dehogy hagytak rajta semmi
(#15835) BladePocok
Szerintem a legjobb kezdés az Android világába ez a készülék, hiszen olcsón kínálja azokat a dolgokat amivel csak a 3-4x ennyibe kerülő társai tudnak, persze vannak gyengeségei, de a 480x800-as kapacitív kijelző csak a felsőkategóriára jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
DIEGO15
őstag
válasz BladePocok #15835 üzenetére
elsőnek tökéletes
-
Erről megoszlanak a vélemények. Van, aki egyből beleszeret, és van, aki másnap árulja a telefonját, mert nem bírja megszokni.
Ez a telefon olcsó, sokat tud, minősége szuper így szerintem első okostelefonnak tökéletes. De akár 5.-nek is.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
BladePocok
tag
Köszönöm a gyors válaszokat Ez aztán az aktív topic
Még valami : a maradék 5000 HSZ-t (10.000-15.000) érdemes elolvasni ? Vagy olyan fontos dolgokat nem tartalmazz ?
-
-
válasz BladePocok #15839 üzenetére
Van benne fontos:
-Nincs 256-os Blade. Amelyik annyinak látszik, az otthon 40mp alatt frissíthető, és 512-es lesz.
-Új ROM-ok.
-Jövőhéten várható 2.2-es rendszer, aminek a főzetei szinte azonnal megjelennek.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
_NCT
addikt
válasz kelzsoca #15836 üzenetére
Szia!
Bocsi, ha duplát postoltam, csak félek, bár recovery lefutott szépen, 188MB körül lett a mentés
Viszont ez az ADB megijesztett. Feltelepítettem android sdk-t + ugye benne van az ADB is. ADB még frissített ezt azt. megcsinálta, na akkor nyitok egy cmd-t és belemászok a d:\android\adb\tools mappába, s innen adok ki egy adb devices parancsot. És ez a hibaüzenet jött ki, amit lentebb írtam. Így nem tudom bele merjek-e fogni ROM frissítésbe.
futo001: van fenn driver, feltelepítettem, eszközkezelőben is szépen ott van. reboot viszont még nem volt bevallom
[ Szerkesztve ]
-
BladePocok
tag
Még valami :
Mit tudnak a custom romok ,hogy kb azonnal fel kell rakni az adott készülékre ? Mert az ilyen részeket igazából átugrottam mikor olvastam a sok hsz-t...
-
neo7777
csendes tag
Proximity szenzor megy mindenkinek rendesen? Nekem abszolút nem kapcsol ki a kijelző hívás közben,csak ha lejár az automata kikapcsoláshoz beállított idő,de akkor meg macerás befejezni a beszélgetést.
Az 1. hsz-ben lévő teszt menüs-kalibrálós dolgot már próbáltam,többnyire csak a stop felírat virít ott teszt közben,bár néhányszor előjött a "no"-is,ám soha nem váltott "yes"-re, bárhova tettem az ujjam. Ideiglenesen levettem a fóliát is róla,letöröltem a kijelzőt,de semmi változás. Próbaképp kikapcsoltam az automatikus fényerő állítást is,de akkor sem működött. Elég frusztráló.
-
vampire17
addikt
Sőt, igazából nem tudnék gyenge pontot mondani a telefonnal kapcsolatban. Egy hetes használat után egyedül a multimédiás képességeivel (videó lejátszás) nem vagyok megelégedve, de ez nem a telefon hibája, az android nincs felkészítve rendesen (de ezt már kitárgyaltuk ) és mivel ez egyértelműen szoftveres probléma, egészen biztos vagyok benne, hogy idővel ez is meg fog szűnni (remélhetőleg nem is túl sokára).
A többi képességében szerintem simán felveszi a versenyt a "nagyokkal". (a fényképezőt nem említem, mert az nekem teljesen irreleváns, arra jó amire kitalálták sztm.)
-
kelzsoca
félisten
És miért bonyolítod meg a rom cserét?
A letöltött romot másoljuk fel az sd kártyára.
Indítsuk el a telefont recovery módban: a "hangerő mínusz" nyomvatartása mellett kapcsoljuk be. Ne engedjük el a gombokat, amít a recovery be nem jön.
Opcionális (de ajánlott): formázzuk a data partíciót: wipe data/factory reset.
Ekkor ugye elveszik minden adatunk, programunk, tehát érdemes ezekről még a futó romon mentést csinálni (pl. Titanium Backup).
Telepítsük fel a romot: install zip from sdcard/choose zip from sdcard, válasszuk ki a zipet, aztán a sok "no" között válasszuk a "yes..." opciót. Várjuk meg, amíg végez, lépjünk vissza a "vissza" gombbal majd restart.[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz kelzsoca #15849 üzenetére
Nem akartam én bonyolítani, csupán követni sto1911 tanácsát, ha ADB megy, akkor tutira fix, hogy nem szúrunk el semmit.
Valamint 3D gyorsítás bekapcshoz is kelleni fog ADB még.
Amúgy Backup-ot megcsináltam már a hangerő-le/backup restore/backup opcióval. Ez a Titanium Black ajánlottabb erre a célra? Vagy amit én írtam is teljesen tökéletes?
Köszönöm segítséged, ROM frissítés már fejben itt van, az megy is, de ADB-vel szenvedtem eddig. Igazából kezdek rájönni a megoldásra, a driver lesz a gond...... Modaco oldalról szedek újabbat....
Köszönöm szépen a segítséged
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest