Hirdetés
- Gépigényt kapott az Avowed
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Half-Life 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
Aktív témák
-
energy_
senior tag
Szerintetek a 3 2.2es rom közül meik a leggyorsabb ?
-
Keeperv85
nagyúr
Ja wohl! Köszönöm! Megtaláltam őket. Csak azt nem tudom, hogy a 2.2 hová telepít egy totál fat32-es karin, mert épp most formáztam a Windows-zal üresre és totál fat32-esbe. Erre megnéztem a telepítéseket, ahogy eddig: szépen át lehet mozgatni az SD-re.
[ Szerkesztve ]
-
-
sonique
őstag
válasz sonique #15441 üzenetére
noss azért kiprobaltam hogy mennyire hasznalhato ez a matt folia
amin ugye elvileg az ujlenyomatok sem látszanak
nem ajánlom a megrendelését
olyan hatása a kijelzönek mintha valami lecsiszolt müanyaglapon keresztül bámulnád
az ujlenyomatok valoban nem látszanak de ez igy már lényegtelen -
Nekemnyoc8
csendes tag
Rootoltam a telefonomat Universal androottal de az autokiller azt mondja, hogy úgy fest mégsem, mit kell még tenni?
-
sonique
őstag
válasz kelzsoca #15509 üzenetére
mert nálam még az is megkarcolodikaminek nem kéne
van egy hobbim ami nem épp irodában/lakásban zajlik
itt elég erösen ki van téve veszélynekelözö telefonomat nem foliáztam be mert annyi elölap volt hozza olcson hogy nem volt értelme
de ezt csak 1x kell megkarcolni
és utána ?? mit rakok rá?[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz DAVE_CH #15501 üzenetére
Ha nincs akkor nem volt semmi az ext particiódon. Vagy kevés volt a hely a kártyádon mikor a backupot csináltad. Ha nem fér el akkor nem csinál. - vagyis nem lett jó a backupod
Esetleg próbálj egy régebbit, ha van.
Vagy nem marad más, mint ext2 formatálás. Aztán mindent felrakhatsz újra.
Legközelebb meg csinálhatsz egy ilyet is.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Sztlaci
aktív tag
válasz kelzsoca #15509 üzenetére
Mert egy idő után az is karcolódhat, (valószínűleg nem zafír üveg) kulcs is kerülhet mellé a zsebbe, és kisebb koccanások ellen is véd.
Kerestem öv tokot a T-nél, de csak szőke cicababáknak való csillám berakású volt, az is csak szütyő, nem röhögtetem ki magam vele. Lapos telefonokhoz alig van használható tok.
[ Szerkesztve ]
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
mikesa
tag
Nehogy rendelj!!!!!! Az egy nagy sz.r!!! Én megszoptam. Az a fólia amit küldenek, még hírből sem látott bladet. Vékony a fólia és már alapból karcos. Semmi köze nincs a 3M gyártóhoz...
AZ meg a másik, h a fólia egyáltalán nem fedi le teljesen a blade üvegfelületét. Jobban jártam egy N8-as fóliával kicsit megvágva...[ Szerkesztve ]
-
Sztlaci
aktív tag
válasz llaszlo #15515 üzenetére
Ez az infó honnan származik?
Kb. 5 kbyte egy AGPS lekérdezés ez NetStart esetén 65 Ft/lekérdezés.
Linked be ha erre van a nagy 'T'estvérnél ingyenes lehetőség, lementem magamnak.
A gyári dobozból kivett készülék fél percem belül talált műholdat.
A régi Siemens PDA-m 10-15 percig szenvedett ugyan ezzel.Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
bbandi
tag
Ma jön az alpha5
-
Addel
senior tag
-
sonique
őstag
(OFF)mivel autokat szoktam épiteni szabad idömben
igy igen kapott már eleget
de megneztem most lámpa fénynél söt cree ledes lámpával nem is látok tölenem találtam semmit rajta a rozsdamentes acél tokon vann karc fel is kell polirozni évente
de az üvegen tényleg nem találtam
pedig van hogy elfelejtem levenni egy motor kiszerelésnél vagy egy blokk összefözésnél turbo cserénél stb ... de ezek szerint ezek a fém alkatrészek nem karcolják meg ...
vagyis idáig nemne ez ez már nagyon OFF
nem is tudom hogy lehetne dupla offba rakni (/OFF) -
Edez
tag
válasz llaszlo #15515 üzenetére
Ez inkább rólad mondható el. Ha után néztél volna tudnád mit is jelent az A-GPS.
A-GPS: Működése a telefonban lévő GPS és a mobilszolgáltató szervere közötti adatcserén alapul. A mobiltelefon a navigációs adatokat nem csak a műholdaktól, hanem a mobilszolgáltató szerveréről kapja meg.
a kulcsszó: adatcsere. 3G EDGE GPRS kapcsolaton történik és mint adatforgalmat a szolgáltató el is fogja neked számolni.
MoDaCo Custom Froyo alpha 3-at használok ebbe a verzióba be sincs kapcsolva az A-GPS támogatás ezt saját magadnak kellene megtenni a system/etc/gps.conf fájlban. Márcsak ez miatt sem lehet A-GPS-em, továbbá tiltva van a location menüben a wireless kapcsolat a hálózati beállításoknál adatkapcsolat kikapcsolva illetve csak GSM mód engedélyezett.
-
vampire17
addikt
válasz Keeperv85 #15446 üzenetére
Pont ezt irtam en is! Hiaba tudja a chip, ha nincs meg hozza a szoftver... A google ugye nem irt hozza, egyes gyartok ugye megtettek (gondolom elegge busas osszeget perkaltak erte a google-nak) Mig a "sima" app gyartok nem tudnak ilyen melysegig belenyulni a rendszerbe.
Persze gondolom elobb-utobb ez a problema is megoldodik, ha maskepp nem, majd valamelyik nagyobb video szoftvereket gyarto ceg megveszi hozza a jogot a googletol.
fattyu666: az a baj, h ok sem tudnak hardveresen gyorsitani, mert nincs meg hozza a megfelelo fejleszto kornyezet. Ezt irtak az androidos lejatszoval kapcsba: "In fact without any hardware acceleration CorePlayer 2.0 for Android has fluid multimedia playback (although our codecs are highly optimized and we do support ARM NEON). With that being said however, playing back high def AVC content is not gonna happen without hardware acceleration.
We are continuing to work on the last of the UI elements and plan to now release it when completed."
[ Szerkesztve ]
-
mukika009
tag
"A Galaxy S visszafelé olvasva szigszalag"
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
Cadal
őstag
Egy láma kérdést engedjetek meg pls!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a csengőhangok közt található Terminated c. darabnak ki az előadója?
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok, na ugye 2 napja már 512es és a japán 2.2 van rajta. Szép is jó is, de most vettem észre, hogy ezek a változtatások után, ha Wifin netezek és elsötétül magától a telo, akkor utána eltűnik a wifi egy kicsit... Idáig ez nem volt. Ötlet?
-
Zolom89
senior tag
válasz csibusz0314 #15540 üzenetére
Wifi fix-et rakj fel. Bár nekem is fent van nem mindig ér valamit, de jobb mint volt
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Keeperv85
nagyúr
válasz vampire17 #15532 üzenetére
Én már elsőre is láttam, hogy te érted, de rajtunk kívül lehet hogy másnak nem jött át elsőre.
Remélem én is, hogy valami ügyes hacker visszafejti az egyik már kész lejátszót vagy egy még ügyesebb programozó (..aki nem én leszek az 110% ) a datasheet alapján ír egy ilyen szoftvert, de a remény itt túl kevés.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
válasz Flagstaff2 #15450 üzenetére
Kiviszem az udvarra gyalázatos 5-10 perc mire jelet talál,pedig a legelső indításnál tán 10-20mp alatt volt jel.Rég megtaláltam a címet mire beindul.Gyalázatos! Megyek 8 at használom.
-
Edez
tag
válasz csibusz0314 #15540 üzenetére
Én swiFTP vel oldottam meg ha elindítot a szervert még ha alszik is a telefon nem engedi bontani a kapcsolatot.
-
stefi68
addikt
futo001 és asdke privi ment a BladeUn..ck.apk -val kapcsolatban...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
rattan
tag
Sziasztok,
Jó egy hónapja Blade tulaj vagyok és figyeltem eddig a fejleményeket, de most kinyilvánítom köszönetemet a fórumon tevékenykedőknek.
Tegnap raktam fel az 512-es RAM fixet. Eddig sem volt rossz teló, de ezzel megint jobb lett.Feleségem nem nagy kütyümániás, de múlt héten addig nézte, hogy kért egyet karácsonyra magának is. Na most néha nem a sajátomért nyúlok, de ez van.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest