Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Hogy tudom beállítani, hogy ne küldje folyton a szemeteket? Jön az értesítés folyamatosan a ShareTrendtől, zenelejátszótól, Mi videótól, és elég idegesítő. Most egyesével tiltsam le az értesítéseket? Mert pl. akkor zenehallgatásnál nem jelenik meg a kis kezelőfelület az értesítési sávban.
-
Fernet
senior tag
Belépek én is a klubba, most jött meg a konzolvilágtól a Note 5 (4/64). Egy vernee apollo lite-ot vált, remélem nem bánom meg. (pontosabban asszonyé lesz, szenvedett már nagyon a vernee-vel).
Úgyhogy este megnézem milyen ez a teló és eldöntöm, hogy érdemes-e az én Samsung Note4-et is erre cserélni vagy sem.
-
B2man2
aktív tag
Tudom hogy nem telefon specifikus, de hátha tudtok segíteni.
Nem tud valaki olyan vpn alapú adblock alkalmazást, ami eltünteti a hirdetés helyét is?
Esetleg egy olyan dns szervert ami a reklámokat is szűri, plusz malware és egyéb védelmet is ad.
A adguard jó lenne, csak a hirdetések helyett bent hagyja az üzenetet, hogy nem tudja megnyitni az alkalmazás a reklámot. A Keweon pedig olyan oldalakat is lelő amit nem kéne. Pl totalcar[ Szerkesztve ]
-
Joe1
tag
A segítségeteket szeretném kérni.
Tegnap az egy hetes telefonomon beüzemeltem a Vibert, de nem tudta fogadni az üzeneteket, most már küldeni sem tudok, törlés-telepítés stb megvolt. Valószínű a sok gyötrés hatására átment néma üzemmódba és nem vált át, így megszűntek az értesítési hangok is. Találkozott valaki ilyen problémával? -
Goose-T
veterán
válasz B2man2 #12905 üzenetére
Az AdAway tud futtatni webszervert, amivel üres választ vagy tetszőleges tartalmat adhatsz vissza reklámok helyett az alkalmazásoknak. Ha bekapcsolod, akkor úgy fogja észlelni a program, hogy a reklámszervertől kapott választ, nem pedig hibára futott.
Szerk.: ja, ez nem VPN alapú, root kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
ElDiabloo
senior tag
FIGYELEM FIGYELEM!!
Ha esetleg valakinek kínai készüléke van global rommal, vagy global készülékre szeretne kínai romot tenni akkor az nem fog menni.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ElDiabloo
senior tag
válasz Viktor0610 #12910 üzenetére
A global telefonodon meg kínai alapú eu romot használsz mégse dobunk át a kínai mobilarénára.
De ha jól emlékszem volt itt valaki a topicban aki (lehet utána szerzett global telót) de kínaival kezdte a dolgokat. És amúgy is hasznos infó.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz ElDiabloo #12911 üzenetére
Jó, csak kötexem.
Egyébként valaki írta a linkelt fórumba, hogy neki sikerült kínai ROM-ot tennie egy global (talán Redmi 5) készülékre, szóval nem értem a bejelentést.Nem engedi feltenni vagy téglásítja a próbálkozás?
Ha téglásítja, akkor hard brick lesz belőle vagy feléleszthető még?Szokásos Xiaomi-féle információ (nem)adás.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
ElDiabloo
senior tag
válasz Viktor0610 #12912 üzenetére
Én is csak annyit olvastam, hogy brickeli. Jó kérdés mennyire keményre. Ráadásul ezt megint csak az után közölték, hogy csomóan megszívták.
-
ratobi
senior tag
válasz Viktor0610 #12914 üzenetére
Nem meg húzni kell lefelé?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
B2man2
aktív tag
-
-
szabi__memo
nagyúr
válasz WhiteWalker #12923 üzenetére
Lehet a miui-t is hasonlóan gyakran kéne
-
MODERÁTOR
-
kszthly
senior tag
válasz Viktor0610 #12927 üzenetére
Kínai alapú custom romot használok, de abból az arb miatt ki van hagyva a firmware.
Most ráraktam a 8.9.13 global-ból a firmware-t. Nem érzek különbséget, lehet, hogy ugyanaz mint a kínai.[ Szerkesztve ]
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
-
MODERÁTOR
-
kszthly
senior tag
válasz Viktor0610 #12932 üzenetére
Azért amíg nem biztos, hogy nem a firmware tartalmazza a problémát, addig jobb félni.
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
dioka7
senior tag
válasz Viktor0610 #12910 üzenetére
És ráadásul el is rontottad. A középső pötty nem fekete...
-
G48
senior tag
Pixel Experience telepítés után jelszót kér. Mi is a teendő, már elfelejtettem. Köszi.
-
hargitomi
tag
Na, "végre" megint valami amire rá kell jönni.
Akkor most ha nekem Global készülékem van, és valami china alapú MIUI-t rakok fel (a Masik ilyen asszem), akkor az mivel jár? bootloop, teljes tégla, semmi?Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
Niarn
tag
nem tudom kinél hogyan működik, én nagyon vártam az eu romot feltehessem. háááát. aztán alig vártam eltűnjön. borzasztó volt. xiaomi appok hiánya és google részleges hiánya szimpi volt. de ennyi.
viszont utána dev globalt tettem fel, ami eltűntette twrp-t.. lehet csak engem szivat a rendszer
de sikerült megint vissza varázsolnom.
a dev-re meg szó (és bootloop) nélkül felment elsőre LOS+microg. az agyam dobom el. kíváncsi leszek tapasztalatokra. akku jónak tűnik. yalp store felteszi appokat play-ről, account nélkül.
ennél már csak a sima LOS lehet jobb.
bocs az intermezzo-ért. csak ha valaki hasonló gonddal küzd - úgy látszik a kutya a dev-nél van elásva. -
Joe1
tag
válasz Viktor0610 #12914 üzenetére
Köszönöm, megtaláltam a lakatot, nem gyógyult meg a Viber, végigcsináltam #2455 juve600 által leírtakat is, ettől sem lett jobb, abbahagytam és 2-3 óra elteltével a feleségem mobilján felugrott Viber, hogy frissítsen újabb verzióra, miután frissített nekem elkezdtek özönleni az üzenetek.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Apámnak vettünk egy ilyen telót és azt vettem észre, h a Play marha lassan tölti le az appokat. Aztán megnéztem speedtestel és azt tapasztaltam, h 8-10Mbps -el megy, ahol pl az én samsungom 40-50 -el. Mi okozhat ilyet szerintetek?
-
MODERÁTOR
-
HIJ
őstag
válasz Viktor0610 #12945 üzenetére
Nem-nem, már használja pár napja... De az az érdekes, h ugyan a speedtest 8-10 Mbps -et mér, de a Play tuti nem ennyivel tölt le, hanem lényegesen lassabban.
-
-
félisten
válasz schawo #12767 üzenetére
Köszönöm! MSVII tokot vettem rá, úton van. 3-ra 4-re bejött talán is itt jó full coverrel. Abból is mire lesz megfelelő....
Végeztem teszteket töltés téren Qc2-vel. Hát hát jó csak na hát. Itt is tartom hogy max 90% és 20-30 alá nem. Már kettő van a családban. 34k-bol volt csere 4-röl 5-re. 3/32>>3/32 és 4/64>>4/64-re. Sztem mai áron jó!Spemall gari mennyire problémás? Enyém onnan van.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Elemental
addikt
Srácok, az lehet, hogy a tárcsázó olyan buta, hogy az ékezetes nevű emberekre nem talál rá? Ha keresem mondjuk a Nagy Zolit, akkor elkezdtem pötyögni a "nagy" betűihez tartozó számokat, és kiadja annak megfelelően a találatokat, de ha a Tóthot keresem, akkor nem talál rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest