Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
EU 8.6.21.-et aki felrakta az írhatna róla
-
blacksir
tag
Sziasztok.
Tud nekem valaki abban segiteni hogyan lehet be álitani a xiaomi note 5 azt hogy a telefonhivásnál ne oldalra csusztasam a felvételt hanem nyomogombos legyen. A régi telefonomnál meg tudtam csinálkni de ennél ahgogy keresem nem találom a beálitásoknál. Elöre is köszönöm a segitséget.
-
kszthly
senior tag
válasz juve600 #4004 üzenetére
Nekem tetszik.
A Gmail nincs a záróképernyőn, de egyébként csipog, villog.
Más hibát nem tapasztaltam. Az ujjlenyomat talán egy árnyalattal lassabb mint a global, de nem számottevő a különbség. Navigáció, bluetooth, wifi, mobilnet minden működik.
Ja, és első indításnál nem akarta aktiválni, pedig volt wifi és mobilnet is. Egy újraindítás után helyreállt.[ Szerkesztve ]
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.A MIUI 9-esnek lesz a 8.6.21-s verziója majd. Azt mindenki megkapja majd? Vagy már csak a 10-esre várunk?
Mert a MIUI fórumon azt írták hogy global verziós... és apróbb hibákat még javítottak a MIUI 9-ben.
S közte van a Redmi Note 5 Pro is.... De frissités még nincs[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
ElDiabloo
senior tag
válasz kszthly #4009 üzenetére
És az automata fényerő százszor jobb. Mindig jól eltalálja a fényerőt, és nagyon gyorsan. Előző verzióban lehetett látni az értesítési panelen ahogy mászik a fényerő csúszka, ahhoz képest itt ugrik ahogy fény változás van.
Potyka03: A 8.6.21 már MIUI 10-es, és nem kell rá várni mert már van. Csak az a heti frissülésű fejlesztőinek hívott verzió. A stabil az pár hónap múlva lesz csak.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Viktor0610 #2831 üzenetére
Kissé nekró, de azért hozzászólnék, mert azóta nem került szóba a téma.
Szóval ha csak Galileora állítod, akkor nem lesz eredményed, mert egyelőre túl kevés műhold van fönn a kizárólagos használathoz. De ettől függetlenül a telefon használja a Galileo rendszert is.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Most költözök át Note 4-ről Note 5-re. Az lenne a kérdésem hogy a tiltólistán szereplő számokat hogyan lehet áttenni? Még a Note 4-ben van a sim kártya ha ez számít valamit. Teljes átköltöztetéssel sem mentek át a számok.
Ötlet?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Goose-T
veterán
Kinyitottam tegnap a bootloadert, még jó, hogy két PC van itthon, mert csak a másodikon sikerült, ami a régebbi. Végre megszabadultam a rootolatlan MIUI lidércnyomásától. :D
Először az AOSIP-pal próbálkoztam, de nem támogatja az exFAT-ot, én meg nem akartam formázgatni a félig pakolt 128 gigás kártyát. A NoName kernellel volt exFAT, viszont teljesen használhatatlan volt az egész, nem volt wifi, fagyott, meg minden. Sajnos BlackBox kernellel sem volt exFAT. Így feltettem az RR-t, eddig teljesen jó, alapból támogatja az exFAT-ot, mivel LOS alapú. Az OpenGApps flashelése után wipe data kell, különben összefossa magát teljesen, FC-zik a háttérszolgáltatás.
Picit akadozós az RR, de az exFAT miatt nem merek másik kernelt rakni alá. Az Arnova-féle GCam portál is FC-zik.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
ratobi
senior tag
Kezdő kérdés egy amatőrtől... A kernel a rom-ban van, vagy azt külön rakjátok fel?
-
Balzak83
senior tag
Elvileg 24/18 műhold van fent, de hogy ténylegesen mennyi érhető el ebből, azt nem tudom. Viszont mindenképp jó hír, hogy látja őket a telefon, ha összeáll a rendszer, akkor bőven méter alá megy a pontosság.
Kérdezném a kísérletezőket, Eu romon találtatok azóta nagyobb hibákat, vagy akadásokat, vagy mehet fel nyugodtan?
ratobi: alapból modulként van a romban, de cserélhető bizonyos feltételek esetén.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Balzak83 #4018 üzenetére
Jelenleg 13 műhold aktív a földgolyó teljes felületén összesen, ebből egyszerre legfeljebb 5-6-ra lehet rálátni elméletileg, és 3-4-re gyakorlatilag. Év végére már 21 aktív hold lesz, 6-7 egyszerre ténylegesen elérhetővel. Az már elég lesz a kizárólagos használathoz is, és a gps-nél jobb pontossághoz.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
glob dev 10-ből nincs új build ???
-
maroni
aktív tag
Sziasztok !
Nem tudjátok nekem megmondani hogy a telefon három négy csengetés után fütyül ,hogy ne hagyja abba a csengetést a telefonon kell beállítani vagy a szolgáltatónál ?
Köszönöm: Laci[ Szerkesztve ]
-
Meridius11
aktív tag
Másnak nem recseg/pattog a jack bemenet környékén a műanyag keret ha közvetlen vagy pl. az üveglap alsó részét nyomkodja?
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
válasz Meridius11 #4025 üzenetére
De kicsit, és ráadásul a jack is nehezen megy bele.
Samsung Galaxy S23+
-
szabi__memo
nagyúr
-
titán
válasz szabi__memo #4023 üzenetére
Nincs ezen mit állítani. Megy magától. Global stable
-
juve600
nagyúr
válasz szabi__memo #4028 üzenetére
igen ? kint van egy hete
-
G48
senior tag
-
fuze
őstag
Dede! Pont ahol megtámasztom a kisujjammal ott érzem ahogy nyekken kicsit. Ez szériahiba lesz akkor...
adms.hu | UI Designer
-
MODERÁTOR
Nem szoktam nyomkodni, használom a készükéket, de semmi ilyet nem tapasztalok.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
wwenigma
Jómunkásember
- Doktor úr, ha így csinálok a kezemmel, fáj, mit tegyek?
- Ne csináljon úgy.Nem tapasztalom használat közben.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Petyka3
aktív tag
Nekem nem. Úgy össze van gyógyítva, hogy esélye sincs megmozdulni.
-
ratobi
senior tag
A ki-, ill. bekapcsolást hol tudom időzíteni?
-
MODERÁTOR
-
titán
-
H.Kornél81
tag
Sziasztok!
Szerény véleményetek szerint érdemes lenne váltanom egy htc u ultra-róla?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
libus
őstag
Ma nyitottam a bootloadert a telefonon.
Újraindulás után nyelv és egyéb ilyenek beállítása, de az Mi Cloud szinkronizálás nem sikerül!
Nem tudom visszaállítani a mentésemből az adatokat, mert állandóan leáll az Mi Cloud!
Mi a megoldás erre?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
MODERÁTOR
-
Fulár
senior tag
válasz H.Kornél81 #4044 üzenetére
Most lehet,hogy bunkónak fogsz tartani és talán igazad is van....de én már agyérgörcsöt kapok az ilyen jellegű kérdésektől!A fórum azért van,hogy kérdezzünk,megbeszéljünk és segítsünk egymásnak,de ember!Magadnak veszed azt a retkes telefont vagy nekünk???Nem az a lényeg,hogy neked tetsszen?Vagy ha majd sokan azt mondják,hogy Igen!Vedd csak meg és azután kiderül,hogy neked mégsem tetszik akkor majd leb**ol minket,hogy miért mondtunk neked hülyeséget?A net hemzseg a tesztektől!Feketén-fehéren ott van az,hogy mit tud a jelenlegi készüléked és,hogy mit tud ez!Szóval tényleg nem értem!
Buknád a 2k-s kijelzőt(aminek mobilban a parasztvakításon kívül semmi értelme sincsen,kivéve ha valaki VR-ozik)Ebben"csak" Full Hd plus panel van.Buknád a másodlagos kijelzőt.Buknád a sztereó külső hangszórót.
Teljesítményben nagyjából ugyanaz a kettő de ez mivel frissebb a hardver elvileg mégis kicsit"pattogósabb".
A külső szubjektív ezért erre nehéz lenne bármit is mondani.A Note 5 kamerája ha köröket nem is ver a Htc-re de mindenképpen jobb képeket lő.Az akkuidőben pedig könnyedén maga mögé utasítja a Htct.De,hogy megéri vagy sem?Az tuti,hogy nem nekünk kellene eldönteni helyetted!Libus:Én megpróbálnék egy hard resetet és utána a visszaállítást!Nem tudom,hogy csak Loader nyitás volt vagy tettél fel Recoveryt is?
Nekem Booloader nyítás után folyamatosan a Rendszer Ui leállt üzeneteket dobta föl de Recoveryből egy telkes gyalulás rendbe hozott mindent!Ami kicsit fura mert Bootloader nyitás után egyébként is legyalulta magát a ketyere amin eléggé meg is lepődtem mert anno a Note 4-nél nyitás után nem történt ilyesmi!Sem az asszony 5 Plus-ánál. -
MODERÁTOR
válasz H.Kornél81 #4044 üzenetére
Kamerában és teljesítményben a HTC a jobb, akkuban ez, ez kisebb készülékházban nagyobb kijelzővel bír, szerintem a HTC kijelzője feleslegesen magas felbontású.
Neked kell tudnod, mik a preferenciáid. Én nem biztos, hogy váltanék.
Xiaomi 13T
-
libus
őstag
válasz Viktor0610 #4046 üzenetére
Nem sikerült!
Átállítottam Egyesült Királyságra is meg megpróbáltam Egyesült Államokra átállítva is, de semmi változás.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs