Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
Ac-s wifi kezelés nem tökéletes. 5 GH-zről átvált 2,4-re ha gyengül, visszafelé viszont nem, marad a 2,4-en, hiába van a router mellett. A RN3 kiválóan teszi oda-vissza.
-
Dévidzon
tag
Sziasztok!
RN2-ről váltottam. Tegnap jött meg az 5-ös 😉
Eustock beszerzés. 9.5 global stabil van rajta egyelőre. Egy gondom van eddig: szakadjak meg ha megtaláltam a témákat...
Se menüben, se ikonként... -
MODERÁTOR
-
slayernick66
tag
sziasztok,
nem tudja valaki milyen modszerrel lehetne megtalalni az okat annak, hogy miert nem engedi bekapcsolni ezt a programot?
amit lenn irr felugro ablakban szurkevel, az az ok, de nem ertem milyen masik progi lehet amirol beszel
hatha valaki belefutott mar ilyesmibe...
uitt mas: MIUI10 ugye megjott, van valami full black tema ra? ahol a settings meg minden ilyesmi system hatter szin fekete?
koszi udv
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz slayernick66 #13708 üzenetére
Nem értem.
Fordítanál?
Az ékezetek hiánya még csak hagyján.Linkelhetnéd az appot. Amit én találtam Fingerprint Swipes néven, azt be tudtam kapcsolni, de nem működött.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Dévidzon
tag
válasz Viktor0610 #13707 üzenetére
Valóban, bocs és köszi!
Mobil nézetben nem látszik az összefoglaló, aztán eszembe sem jutott. -
slayernick66
tag
válasz Viktor0610 #13709 üzenetére
hello, eloszor is koszi hogy probalsz segiteni
nos, en is letoltottem az appot de nekem nem endegi bekapcsolni, amikor megnyomom az enable-t, akkor ezt a feliratot dobja
panaszkodasnak tunik, mintha valami eroforrast ami kene ehhez a kapcsolashoz, valami mas bitorolna..ehhez kernek segitseget, hogy miert is nem tudom bekapcsolni, mi az alap problema, illetve hogy tudnam bekapcsolni..
de ha neked nem mukodik akkor leeht amugy sem mukodne nekem sem. olyan appot kerestem amivel meg tudom oldani hogy az ertesiteseket le tudjam huzni ujjlenyomat olvaso lefele simitasaval
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aecampos.android.fingerprintgestures
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz slayernick66 #13711 üzenetére
Nekem ez az app Fingerprint Quick Action jó volt erre a célra.
Xiaomi 13T
-
slayernick66
tag
válasz Viktor0610 #13712 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz slayernick66 #13713 üzenetére
Ha jól értem, valami app, ami a többi felett jelenhet meg, az blokkolja.
Xiaomi 13T
-
slayernick66
tag
válasz Viktor0610 #13714 üzenetére
igen, en is ennyit hamoztam ki a szovegbol, viszont nincs semmilyen kiiras milyen app blokkolhatja ezt a permisson dialogot (ami nem is tudom micsoda, de ha tudnam akkor megprobalnam megnezni)
es fogalmam sincs mit csinaljak hogy talaljam meg azt a szart
de hallod ne faradj velem tovabb, te nyilvan nem futottal bele ilyenbe, igy nehez segiteni
probalkozom tovabb google-ben
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz slayernick66 #13716 üzenetére
Azt nézd meg, a Megjelenítés más alkalmazások felett (a beállításokon belül keress rá) részen milyen appoknak van engedélye.
Ha egyenként kiveszed az engedêlyeket, szerimtem az egyiknél sikerülhet a másik appot beállítani.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
ktommy91
addikt
Tölthető a KangarooX EAS kernel 1.1-es verziója. [link]
Changes:
-linux 4.4.157
-use normal stune boost instead of dynamic
-zram improvements
-a ton of mm,oom, locking, ufs improvements from 4.9
-switch to cfq iosched by defaultNincs kerítés.
-
slayernick66
tag
válasz Viktor0610 #13717 üzenetére
nos, nem ez volt a megoldas, de sokat segitett a support
a megoldas az volt hogy a quick ball volt a ludas, kikapcsoltam ,engedelyeztem az altalad javasolt appot, majd vissza a quick ballt
most ugy tunik minden megy
koszi!
-
MODERÁTOR
-
Fulár
senior tag
Karaj lett a heti Eu-Dev...Az új lenyomat olvasó nem old föl csak a zárképernyőre visz.Vagy csak nálam van a hiba?
Mert ha igen holnap újrarakom. -
MODERÁTOR
-
Fulár
senior tag
válasz Viktor0610 #13722 üzenetére
Kösz mindkettőtöknek!
Most lehet,hogy én vagyok a hülye.....de már mindent átnyálazta és szőrén szálán eltünt az összes újlenyomat olvasóval kapcsolatos beállítás!
Itt valami árulás lesz.Már nincs időm szarakodni vele mert holnap hajnali 4-or lesz kelés de szerintem újratelepítem és ha úgy sem jó már megy is viasza az előző verzió!Arra azért kíváncsi lennék,hogy ez User error vagy kijött a Rom egy ilyen drasztikus hibával....[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Fulár
senior tag
válasz Viktor0610 #13725 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
Nem esett le a telefon? Akkor szokott előfordulni, ha nem érzékeli az ujjlenyomat-olvasót, olyankor a menüben sem látszik. Szalagkábel szokott lecsúszni.
Illetve off telefon off rommal már én is találkoztam ilyennel, egy idő után (pár óra) megjelent a menüpont. Ez a jobbik eset. [link]
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
slayernick66
tag
normal MIUIhoz nem tudok ilyen szep fekete temat letolteni mint amiket itt latok egyesek custom ROMjainal? ha majd osszeszedem a batorsagom en is lehet probalkozok ilyesmivel, de egyelore ovatos es felenk vagyok
-
Leftwitch73
csendes újonc
Ez a játékoknal "sikeresen felgyorsitva" üzenet mit is jelent. Mit csinál a vas pontosan? Ez olyan mint a Huawei-bél a gpu turbo?
-
tonyrulez
őstag
válasz slayernick66 #13733 üzenetére
Nem találtam még valós MIUI sötét témát amit ne tolt volna túl a készítője és lett a végeredménye egy bazári kacat.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Leftwitch73 #13734 üzenetére
Maximum a háttérben felfüggeszt pár alkalmazást.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jUUh
addikt
-
jUUh
addikt
válasz Trailblazer #13742 üzenetére
Értem én, csak mi van, ha abbahagytak a projectet?
Egyebkent Substratum supportja van a romnak?
Samsung Galaxy S23+
-
Trailblazer
veterán
Ha abbahagyták volna a fejlesztést, az xda-s témájában lenne szó róla.
Láttam Substratum file-okat a /system-en belül valahol, úgyhogy ki merném jelenteni, hogy igen.(#13744) kerobi: Egyfajta témázási lehetőség bármilyen romhoz. A Red Wolf azzal az opcióval pedig értelemszerűen csak akkor töröl bármit is, ha van fenn Substratum. De a menüpont mindig jelen van.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
jUUh
addikt
válasz Trailblazer #13748 üzenetére
Köszi az infókat!
(#13744) kerobi: RedWolf-ban azért lehet törölni a Substratum overlayeket, mert elvileg bootloop-ot okozhat nemelyik tema, meg Note3nal peldaul ha nem törölted előtte az overlayeket ( vagy az appon belul, vagy twrpben) es feltettel 1 masik romot, akkor volt h nem jtöt be a kép, stb..
Samsung Galaxy S23+
-
juve600
nagyúr
ez az utolsó EU-s rom egész jó lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest