Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riuko
senior tag
válasz Trailblazer #14049 üzenetére
Köszi a segítséget.
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
MODERÁTOR
-
B2man2
aktív tag
válasz Takuun #14051 üzenetére
Sajnálom, hogy nálad ilyen problémák vannak. De ennek nem biztos, hogy az MIUI 10 az oka.
Nálam is a stabil 10 van fent, simán ota frissítéssel.
A teljes képernyős móddal nektek sosem volt gondom, se 9 se 10 alatt, sőt az MIUI 10 frissítés után még gyorsabb, fluidabb az egész rendszer.
Főleg wifin használva pedig óránként max 7-10- ot merül a telefon. Úgyhogy az aksi idő sem romlott.
Mind véletlenül sd kártya a telefonban?
Tapasztalatom alapján, az sd kártya is okozhat telefon akadást, nem is kicsit. -
puritan
csendes tag
válasz Mephistoone #14016 üzenetére
Nálam meg ilyen, és nem tudom a hangjegyet átváltoztatni harangocskára. Átraktam oroszról indiai régióra, de semmit nem változtatott meg, csak felrakott néhány semmirekellő alkalmazást.
Ma megjött a MIUI10 a feleségem Redmi 5 Plus-ára is, és azon is a médiát állítja a hangerő gomb.
Szomorú vagyok...[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Norby86
őstag
HELP! Problémába ütköztem miközben a TWRP recovery-t fel akartam telepíteni fastboot módban. Mi lehet a gond?
C:\adb>fastboot flash recovery recovery.img
target reported max download size of 536870912 bytes
sending 'recovery' (35228 KB)...
OKAY [ 1.189s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: Anti-rollback check failed)
finished. total time: 1.195sKözben az összefoglaló segített. Megoldódott a probléma, csak hirtelen nem kapcsoltam hogy már másképp kell csinálni mint azelőtt.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
Land
veterán
Minőségi kitámasztós tokok közül melyik számít jónak? Pl. Mofi tokja?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz gghrtz #14066 üzenetére
Az nekik túl bonyolult....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Mephistoone
senior tag
válasz Zsee75 #14020 üzenetére
Ráadásul ha belépek valamilyen programba akkor annak a hangerejet állítja. Ha kilépek megint visszaáll. Iphonon volt ilyen előtte.
Trouble: indian vagyok
Ja amúgy en otan frissitettem majd letöltöttem a teljes romot es azt is feltettem. Lehet az volt a megoldás
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Mephistoone #14071 üzenetére
Már az indiánok is migrálnak
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1, Iphone 16 pro magsafe bőrtok eladó
-
félisten
Global dev utolsó kiadott verzió. Tök jó de mégsem így kéne működni... Nem tölt csak lassan. Ugyan kiírj h gyors, de ha mérem akkor 5V, nem 9. Restart kell neki aztán egy ideig tölt gyorsan. Másnak is?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Niarn
tag
megpróbáltam a napokban feltenni LOS 15.1-re a 16-ot.
fastboot lett a vége. visszament global dev, ami megint törölte twrp-t. csak a szokásos. nem igazán akartam global rom-on maradni, valamiért gapps nélkül jobban érzem magam.. bár nem tűnt olyan rossznak most global dev.
twrp vissza, miuihu telepít. háát. nem tudom használja-e valaki, én utolsó build-et tettem fel, volt benne kínai dolog rendesen. volt ahol beléptem a menübe, és egy az egyben kínai karakterek vigyorogtak rám. bal főoldal (gyorsindító vagy mi) elrendezését nem is akarta változtatni (kivettem majdnem mindent, átrendeztem), visszaléptem főoldalra, megint vissza balra gyorsindítóhoz, és ott figyelt valami kínai menüsor, és más sorrendben, mint amit összeraktam. csak lestem.
így tegnap vissza LOS gapps nélkül. öröm-bodottá' -
Niarn
tag
válasz kszthly #14076 üzenetére
nem lehúzni akartam, ne érts félre, csak tapasztalatot írtam le. nem emlékeztem ki emlegette miuihu-t, most már tudom még örültem is neki mehet fel, az EU-val sem volt jó a tapasztalatom. nem tudom mi lehetett a gond. lehet nekem kellett volna jobban belakni, jobban átjárni. amúgy iszonyat gyors volt miuihu. global dev csiga hozzá képest.. de a fene nagy gyorsaságban néha megakadt, ami feltűnt,bár nem vagyok ezekre kihegyezve.
nem mondom LOS tökéletes, sőt! nem jön le értesítési rész ha képernyő közepén húzom, csak egyszer az elején aztán kakukk, fényképező úgy nézem nehezebben fókuszál, de együtt tudok élni ezekkel.
miui-t és Note 5-öt a program klónozás és az akkuidő miatt vettem. ebből az előbbi már nem nyom a latba, az utóbbira meg nem lehet panaszom. -
kszthly
senior tag
Persze, nincs is semmi gond. 😊
Csak furcsa, hogy ahány ember, annyiféleképpen viselkedik ugyanaz a ROM. Nem csak a miuihu, bármelyik.
Olvastunk itt véleményt például a stabil 10-ről, aztán kicsit később az ellenkezőjét is. Ugyanez igaz a dev-re, eu-ra, Masik-ra, LOS-ra...A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
ati2
őstag
válasz Kolondrum #14074 üzenetére
Nálam a GS 10.0.1-es is hasonló, Ampere-vel néztem:
Kb 70%-ig megy a gyors töltés 2300+ mAh-val utána, elkezd össze vissza ugrálni 400-1600mAh-ra és sokkal lassabb lesz mint a gyári töltő... Valami nagyon el van cseszve QC3-as töltő konfigban. Mert ugye a teló mondja meg a töltőnek, hogy mennyi V+A kell. A gyárival kb 90%-ig megy a fix 1800mAh, utána kezd csökkenni, ahogy kell. -
MODERÁTOR
-
baitsee23
őstag
-
ati2
őstag
válasz Viktor0610 #14080 üzenetére
Pl szabvány lithium aksi CC CV töltési görbe 1.3-as pont: [link]
Csak itt az a gond, hogy amikor kezdené csökkenteni a töltőáramot (max 4,2V-nál), az nem folyamatosan csökken, hanem ugrál össze vissza, illetve bezuhan a töltőáram 400mAh-ra Ampere szerint. A QC-nek csak a töltő elektronikáig van szerepe (az 5V 2A helyett), az aksinak ilyet kell kapnia, mint amit linkeltem. A gyári töltővel jó a görbe.
-
félisten
Az Ampertől tekintsünk el, nem megy 5V fölé, mert tudjuk h kommunikál a telefon a töltővel mire képes egyik másik. Itt nem kap megy a töltő egy infót és marad alap felállásban. Engem nem zavar csak nem tudni épp mikor ilyen, mert kiírja h gyors, közben meg vagy az vagy nem. Tisztábam vagyok az akkuk lelki világával. Itt szoftveres a gond.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
w333
félisten
Zene ... non-stop zaklat az értesítésekkel (Indiai régió) hogy lehet ezt kikapcsolni ?
Alkalmazáson belül nem lehet ? vagy az Értesítési központban ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
johnsmithnex
tag
Sziasztok!
Honnan érdemes kijelzőt venni ehhez a készülékhez?
Ali-n, eBay-en találtam 8-10e ft körül amik elvileg "OEM" alkatrészek. Ezek mennyire jók az eredetihez képest?
A cserét megoldom, de ha tudtok szervizt ahol olcsón megcsinálják, akkor az is érdekel.
Kinek mennyiért cserélték szervizben?Előre is köszönöm!
-
Alarikman
senior tag
válasz cabriobarat #14093 üzenetére
Nem, nekem S6-om volt. Az is elég jó képeket csinált. De ez jobbakat tud kicsivel. Valahol az S6 és S7 között van minőségben a Note 5. S7-nek előnye az OIS, és a fényérzékenyebb apertura(azt hiszem, hogy 1.7), raw, meg Sony szenzoros néhol. De sokszor észre vehetetlen a különbség a netes teszteken. Nem fogsz csalódni, hidd el.
Amúgy nem a legjobb a csúcsmodellekhez hasonlítgatni, mert még ha több évesek is, nem egy kategória. Ha jobb fotós xiaomit akarsz, vegyél mi8-at... 😉[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
-
cabriobarat
tag
Helló! A szoftveres gombok háttérszíne változtatható? Például ne fehér alapon fekete, hanem fekete alapon fehér legyen? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs