Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
w333
félisten
Második nekiugrásnak is jó az üzemidő 20 óra készenlét ebből 6 óra SOT és még van 60% az akkuban
Memóriával is szépen bánik a MiUi 10 nekem 3GB verzió van és ebből 1.7GB szabad, 9 -s kicsit többet használt
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem tudom , ez a gesztus vezérlés elég harmatos. Pl app váltás nehézkes , egykezes használat nyista...
-
bogesy
csendes tag
Hali!
Tudna valaki abban infot adni hogy a Lurdy-ban milyen garit adnak a telohoz, ill. ilymódon van-e különbség a turbadohoz képest...Magyarul melyikkel jár jobban a polgár?Köszönet..!
[ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
válasz WhiteWalker #13253 üzenetére
Nekem bejön. Igaz, egykezes mód tényleg nincs (nekem az nem hiányzik), de egész tűrhető lett a két app közötti gyors oda-vissza váltás, csak béna a leírása.
A függőlegesen görgethető taskokat pedig mindig könnyebben használhatónak tartottam.
Szóval, tőlem egy szavazat arra, hogy jó letthttps://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
mrx1212
tag
Jelenleg 9.6.4.0 vagyok a napokban felugrott a gyári OTA frissítés hogy elérhető a 10 -es de utána eltűnt
Vissza olvastam másnak is volt így de tisztába tudnánk tenni ezeket:?1.Miért nem elérhető,illetve mikor lesz elérhető /automatikusan/ ?
2.Melyik az a link ahol letölthető és /ROM telepítés kiválasztása/ után telefonról biztonságosan feltelepíthető megbízható adatvesztés nélkül gyári nem módosított telóra,valamint több mindenki írta hogy jobb is mint a gyári OTA automatikus frissítés, miért jobb??
Köszönjük!
-
MODERÁTOR
válasz mrx1212 #13257 üzenetére
1. Ezt szerintem kb. senki nem tudja. Valószínű, visszavonták valamiért.
2. Biztosan linkeltük itt korábban, tessék keresni! A bigota-s linkek a hivatalosak, azok nyugodtan tölthetők, telepíthetők.
Azt mondják, hogy a teljes ROM feltétele jobb, mint az OTA (tehát kb. csak azt feltenni, ami változik).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
*Mukeey*
addikt
Az normálisnak számít nálad,hogy az összes appot kilövi a háttérből?3gb változatnál nem is szabadna maradnia ramnak,nem hogy 1.7nek.A rendszer maga többet kellene,hogy használjon.Lehet szépíteni,de az újabb miui verziók botrányosan használják a ramot...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Mercutio_
félisten
válasz *Mukeey* #13259 üzenetére
+1
Frissítettem 9.6.4-re, de eddig ugyanúgy kilövi egy idő után az appokat, mint a 9.5.19.0 hiába akkukimélő kikapcs, korlátozás kikapcs, lakatolás.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
mrx1212
tag
válasz Viktor0610 #13258 üzenetére
Köszönöm .
Linket találtam,de lehet hogy érdemes várni,tudni mikor lesz elérhető az OTA frissítés?
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #13263 üzenetére
Pedig az egykezes használatra nincs más megoldás gesztusvezérlésnél.
Xiaomi 13T
-
vicces
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Viktor0610 #13264 üzenetére
Nah igen ....Pedig be lehetne állítani...pl a telefon két alsó sarokból való felhúzása lehetne megoldás , így tenni aktivva. Bal alsó sarokbol felfelé egykezes mód, jobb alsó sarokbol felfelé akármi....
Jah , az app váltásra most jöttem rá , hogy is van. Szóval balról vagy jobbról húzva és nyomva tartva a végén vált a két utolsó app közt
Még közepen kis ikon is megjelenik.
(Pedig még írja is az útmutatóba,csak sose figyeltem )[ Szerkesztve ]
-
ElDiabloo
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel mitől javult meg hirtelen kb. két hete a gesztus vezérlés laggolása. (Global stabil Miui 10-be nem tudom ez benne van-e már)
[Full screen gesture 2.0] -
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Csak megjegyzem hogy ez a gesztusvezérlés nekem egy szuper jó kis funkció.Nagyon gördülékennyé teszi a telefont kezelését
Nagyon de nagyon megérte minden egyes kifizetett forint ezért a telefonért.Szerintem sokan érezzük így akik megvettük
Minden letöltött játékot mini lagg nélkül elvisz,ennek unokaöcsém nagyon tud örülni[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
creed33
aktív tag
Gyakorlatilag nincs gyenge pontja a készüléknek ha egy átlag(!) felhasználó igényeit veszem figyelembe.
Kiváló képminőségű fotókat lehet nappal lőni vele.Persze vannak extrák amiket meg kell fizetni más készülékeknél pl. vízállóság stb. de ezek nem "létfontosságú" dolgok. -
creed33
aktív tag
Annak még lusta voltam utánanézni hogy a lehető legjobb kép érdekében adott körülmények között milyen beállításokat kell alkalmazni.Alap beállításon lövök mindent.Így is jó de gondolom többet is ki lehet hozni a fotókból.Mondjuk én teljesen amatőr vagyok ilyen téren,de majd megtanulom idővel
-
R a y
senior tag
-
MODERÁTOR
-
creed33
aktív tag
válasz Viktor0610 #13286 üzenetére
-
batai15
félisten
Juve: látom neked se adja a miui, nokiát veszel.
Mondjuk én február március körül tervezem a cserét, meg látom akkor mi lesz a felhozatal -
porse
őstag
Teljes képernyőn 10-en, hogy hozzátok elő az üzenetek beállításait?
... szerintem.
-
MODERÁTOR
-
trouble
senior tag
Sajna a 10 sem oldotta meg, a zene hangerő
problémát, a régió Indiára lehetőségen kívül nincs vkinek ötlete? -
nagyúr
-
trouble
senior tag
válasz DroiDMester #13294 üzenetére
Gyári stable!
Ha nincs más ötlet 💡
Akkor sztetek drága a repjegy Indiába? -
trouble
senior tag
válasz KamuMazsola #13296 üzenetére
Maximumon is halk fülesel!
-
*Mukeey*
addikt
válasz kidnou #13261 üzenetére
Igen képben vagy😂
A ram lényege,hogy ne üressen álldogáljon,hanem ott tartsa az appokat.Nézz majd meg egy chrome-ot mondjuk 4 nyitott oldallal.Fél óra múlva újratölti mindet.Az meg a legrosszabb példa,amit írtál,hogy 2.2gb szabad.Tehát a 4gb ramnak több,mint a fele üresen van,az appokat meg nyitogatja újra.Ráadásnak a rendszer magában van vagy 1.5gb,ami mindig benne kell,hogy legyen.Gondolom minden be van nálad kapcsolva,pl miui optimalizáció meg ilyenek.Ez agresszívan kilövi a nem használt dolgokat.Sokkal többet fogyaszt miatta az egész rendszer.
Igaz ez már ezerszer kitárgyalt dolog,a miui egyszerűen az egyik legrosszabb droidos rendszer ram kezelést tekintve.Pont.iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
sutyi^
senior tag
válasz *Mukeey* #13299 üzenetére
Global ROM, Magyar régióval és van hozzá egy Xiaomi Piston 3-am 66-75% között nekem megfelelő buszon utazva is.
Nagy impedancias fejest szerintem régiótól függetlenül nem fog meghajtani a telefonos DAC-ok 98%-a.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest