Új hozzászólás Aktív témák

  • sipig

    csendes tag

    válasz Moki2 #1678 üzenetére

    Persze, hogy ugyanazzal az SSID-val vettem fel. Minden működött, csak a Lightstrip-ek nem.

    El kis kezdtem visszaolvasgatni, hogy akkor hogy is kell SSH hozzáférést bekapcsolni és átállítani a particiót CN-re. Elég összetett és nem sok kedvem volt hozzá hackelni :)
    Az hogy hatótávra gyengébb az nem érdekel, mert 60nm-es lakás közepén elhelyezve teljesen jó az EU-s gyengébb teljesítmény. Meg valszeg nem véletlenül van korlátozva az erősége... elég lesz az is, hogy be leszünk oltva 5G-vel :D :D
    Aztán arra jutottam, hogy elég lesz ha felrakok egy sima CN fw-t. Reset után beállítom a kína régiót és vissza rakhatom a global fw-t, így kína marad a régió (ha jól értelmeztem ez egy járható út)

    De ezt se kellett. Csodák csodájára órákkal később csak életre keltek maguktól :)
    Pedig mivel töröltem a Mi Home-ból, meg reseteltem a Lightstrip-et, így nem az volt a gond, hogy esetleg ki-és bedugást igényeltek, hogy megtalálják a wifi-t.
    Este egyszercsak azt vettem észre, hogy működik a mozgésérzékelős automatizáció és felkapcsolódott a Lightstrip. Nézem a Mi Home-ot és azok is visszakerültek default névvel, amiket korábban töröltem. :) Magic

    Egyébként AX3600-al lényegesebben gyorsabban reagálnak az okos kütyük, mint a AC2100-el. Maga a Mi Home is sokkal gyorsabb.
    Ennyi okos cuccnál, már csak kevésnek bizonyult a régi router. Egyébként a stabilitással nem volt gond...csak lassabban kezelt ennyi eszközt.

Új hozzászólás Aktív témák