Hirdetés
- PlayStation 5
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Elite: Dangerous
- Elden Ring
- Nintendo Switch
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi0805
senior tag
Engem a Forza zavar hogy semmit nem tudunk róla pedig tavaszra lett ígérve.
Volt a nyáron egy bemutató azóta mély hallgatás van.
Pont gondolkoztam én is erről a dologról a The game awards után amikor megláttam hogy semmi Xbox nincs,hogy vagy direkt csinálják ezt a titkolózást vagy kábitják az embereket.
Persze azt várom az egyik legjobban.[ Szerkesztve ]
-
thedivision2
aktív tag
válasz szucsinka #99239 üzenetére
Ha megelégszel az alacsony felbontású textúrákkal és az átlagban 1080p felbontással, akkor tetszeni fog. Viszont, ha egy kicsit is igényesebb játékhoz vagy szokva, akkor nem fog tetszeni. Ha megengedheted magadnak, akkor SX, az említett játékok is sokkal szebbek rajta.
-
NoMagix
addikt
válasz szucsinka #99239 üzenetére
Nagyon jó kis gép, van itthon X és S is, nem mondom hogy nincs difi egy X + oled tv és egy S + 4K lcd között, de szépen mennek rajta a játékok, Forza különösen szépen mutat.
A játékok mérete kisebb az S-nél, annyira nem vészes az a tárhely!
Koca játékosnak kiváló lehet.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Döglött Róka #99247 üzenetére
75 coll
2,5 méter kbKöszi mindenkinek a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Redneck #99221 üzenetére
Ez nem az ingyenesség ára, a Warzone előző részében sem tudtad a játékban kikapcsolni a crossplay-t csak rendszerszinten de akkor nem találtál meccset szinte soha.
Úgy tudom most már a Modern Warfare II multiban sem lehet kikapcsolni legalább is a megjelenéskor és az azt követő hetekben nem lehetett ami igen csak idegesítő volt!
Playstation-ön-en ki lehet kapcsolni mindkét játékban tehát rád van bízva, hogy vársz minimálisan több időt a matchmaking-re és akkor nem kell a pc-sekkel együtt játszanod.
Nem értem Xbox-on ezt miért nem lehet választhatóvá tenni és a játékosra bízni a döntést, nem ráerőltetni valamit amit nem szeretne. -
pzstm
titán
Today we launched patches for all console versions of TCP with bug fixes and improvements, including enabling ray-traced reflections on Xbox Series X. We are working daily on optimizations for all platforms and are listening to your feedback. Thanks for your patience.
Callisto protocol
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
őstag
válasz hombre[EU] #99257 üzenetére
X lesz😃
-
AMD Power
titán
Az AC Origins is nagyon jó volt. De ez az Odyssey valami eszméletlen. Annyira beszippantott mint egy thaiföldi masszor lány.
-
scream24
senior tag
válasz hombre[EU] #99257 üzenetére
De jó, hogy nekem csak 65-ös a tv.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
darkstreet89
tag
-
Bep
őstag
válasz csuvicsuva #99262 üzenetére
És, ha szerencséje volt ott, tényleg lány volt
-
ricshard444
veterán
Aki talalkozott mar a pillanatokra eltuno hanggal az tud valami tippet adni mi okozhatja?
2 tv-n is ugyanaz volt, optikan es hdmin keresztul is. Jatek kozben gyakran elmegy a hang egy kis szemvillanasnyi idore. Az ujrainditas es a teljes leallitas nem segit.
Vannak dolgok...
-
válasz ricshard444 #99266 üzenetére
Ehhez a teljes rendszert ismerni kellene. Tv, erősítő, xbox stb. típusa. Összeköttetés típusa, tv és xbox között (gondolom ez hdmi) , és tv meg az erősítő között. (gondolom a tv van összekötve az erősítővel, mivel xboxon nincs optikai kimenet.)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
scream24
senior tag
válasz ricshard444 #99268 üzenetére
Tudom bagatel, de fejhalgatón jó? Vagy ott is eltűnik a hang?
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
S@c@
őstag
Milyen monitort erdemes vasarolni series xhez?
-
-
elder troll
őstag
4K 120Hz-cel tudod teljesen lefedni az összes játék összes módját, de szerintem ez tv méretben még mindig olcsóbb. Viszont egyre jellemzőbb, hogy ~4K 60 fps és 30 fps között lehet választani. Szóval azt sem lenne haszontalan tudni, hogy milyen játékokkal játszanál, mert Forza Horizon esetén 4K 60Hz-es monitorral jársz a legjobban, Cod esetén inkább 1440p 120Hz lenne ideális, ha mindenképpen monitorhoz ragaszkodnál. A freesync/VRR az alap.
Monitor esetén nagyon fontos! Legyen jack kimenet rajta, mert nincs optikai kimenet a gépen, és csak "hangleválasztó" kütyüvel lehet hangot csiholni (vagy kontroller jack csatlakozója).
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #99271 üzenetére
Ok. De viszont nekem maga a játék, a környezet nagyon bejön.
-
consono
nagyúr
válasz csuvicsuva #99277 üzenetére
Biztosan arra gondolt
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Keresek játékos társakat WarZonera. Szeretném kipróbálni milyen lehet normális csapatmunkával, mikrofonnal. Más játék is képbe jöhet természetesen.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
footy
addikt
Sziasztok!
hasznaltan vettem egy Logitech G920-at es van nehany dolog ami feltunt, de nem tudom hogy hiba-e vagy nem. (elotte nem probaltam ilyen kormanyt)
- Bekapcsolasnal mikor balra teker mintha nyiszogna (VIDEO)
- Leginkabb Forzaban erzem nagysebessegnel torteno kormanyzasnal kulonosen kozeptajon(egyenes haladasnal) darabos, mintha kicsit akadna, vagy csak a fogaskerekek miatt? (tudom hogy nem szijjas a kormany)
- mintha kozepen lenne egy kb "centis" holtjatekEzek normalisak, vagy hibas a kormany?
koszi -
-
Steve1207
veterán
A balra tekerésnél szerintem is súrlódik valami benne, nyiszorgós a hangja. Középen nagy sebességnél ezzel jár a fogaskerekes technika amúgy, ffb lyuk van, lötyögősnek érzed a fogaskerekek miatt abban a pozícióban. Ez szerintem elviselhető kezdőként, egyrészt, mert olcsó és bevált technika, másrészt a legtöbb pálya úgyis technikásabb inkább, de nagy sebességnél azért zavarhatja az embert (Monza, Nordschleife egy-egy szakasza pl.). Viszont ettől nem darabos a mozgás, olyan 2-3 mm lehet ez jobbra és balra középállásnál.
.
-
X@b3e
addikt
Sziasztok!
Ezt [link] meg tudom venni három betűssel?
1350 Ft-ot megérne..... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
bandi0000
nagyúr
válasz ricshard444 #99270 üzenetére
Nàlam szinte minden indításnál eljátsza, hogy bevillan a kép, hdr-t kiírja, és elmegy a hang 1s-re
Nagyon ritkàn meg mondjuk akár percenként is, ekkor az újraindítás helyreràntja ...
De az előző sex-m is ezt csinálta, szal ez ilyen, cec meg már 1 hónapja nem megy
Xbox One: bandymnc
-
Bilux
veterán
válasz ricshard444 #99266 üzenetére
Ugyanez van nálam is dolby atmos alatt félóránként óránként és olyankor a soundbar is újra ki írja hogy dolby atmos. De ez már a kezdetektől fogva van. Pedig ez a 4. Xbox-om
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
-
soundsonic
aktív tag
Sziasztok! Bár ritkán játszom, de van gpu előfizetésem. December10 lejártt és ma reggel 11én le is vonta az összeget. A lejárati dátum továbbra is 10. A kártyámról levonta , de most nyomtam egy sub cancel-t a jövő hónapra. A 11i subra meg azt írja függőben és bár az összeg eltűnt a kkártyámról most mégsincs aktív GPUm. Karácsonyi sopping előtt nem örülnék a dupla terhelésnek.
-
válasz soundsonic #99293 üzenetére
Próbáld meg PC-n, az előfizetések kezelésénél megnézni, hogy mi a helyzet. Vasárnap egyébként elég nyögvenyelős a banki rendszer. Lehet, hogy valahol elakadt a pénzed és inkább holnap kellene ezzel foglalkozni.
-
Steve1207
veterán
válasz soundsonic #99293 üzenetére
Várj pár órát és megjavul. Most járt le az előző, majd átáll, de nekem olyan is rémlik, hogy központilag az us időt nézik azért vannak ilyen kavarodások (igaz már az is átállt). Másik kavarodás opció meg pont az, ha konzolon intézi az ember, nem az accountja alól böngészőben. Ott nézd az accountod alatt, hogy mi van, ha azt írja van akkor "lesz". Konzolnak se árt egy teljes restart, hogy magához térjen (mint pl játékvásárláskor se mindig listázza órákig, pedig ott van és csak egy újraindítás kell neki).
Duplán nem tudja levonni, ha meg valami galiba lenne majd a support hétfőn intézi, ha egyáltalán szükség lesz ilyesmire, de szerintem ez csak ideiglenes ilyenkor és nem kell aggódni..
-
válasz soundsonic #99297 üzenetére
Semmi gond, azért vagyunk itt, hogy segítsünk.
-
JamesHun
addikt
Az FTC különösen a ZeniMax, a Bethesda Softworks videojáték-kiadó anyavállalatának tavalyi felvásárlását rótta fel a Microsoftnak. Az üzlet megkötése után a Microsoft számos Bethesda-játékcímet tett exkluzívvá a saját platformjára, "annak ellenére, hogy az európai trösztellenes hatóságoknak biztosítékot adott arra vonatkozóan, hogy nem törekszik arra, hogy visszatartsa a játékokat a rivális konzoloktól" - áll az FTC közleményében.
Mit tett exkluzívvá?
Egy játék rémlik, most ugye nem arra megy a sírás?Gondolom a SOny se önszántából tolja most PC re a játékokat, hanem hogy megmutassa, ő milyen jó fej és törődik a játékosokkal.
SeriesX: JamesSHun
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Crypto Trade
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat