Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz kirkri #81811 üzenetére

    Továbbra sem OFF, és továbbra is mások félrevezetése.

    "Az Xbox Series S konzol vízszintesen vagy függőlegesen is elhelyezhető. A konzolt mindenképp egy stabil, jól szellőző, viszonylag hűvös felületre kell tennie, távol a közvetlen hőforrásoktól. Ne helyezzen más tárgyakat a konzolra, a konzol alá vagy közvetlenül mellé.
    A megfelelő szellőzés biztosításához és a túlmelegedés megelőzéséhez gondoskodjon arról, hogy a konzol mellett legalább 10–15 cm üres hely legyen minden oldalon. Ne helyezze a konzolt zárt szekrénybe. Győződjön meg arról, a konzol szellőzőnyílásai nincsenek eltakarva vagy eltorlaszolva."

    Nincs különválasztva, hogy működés közben vagy sem. Az sem véletlen. Viszont teljesen mindegy, mert ezzel a szöveges résszel tökéletesen levédte magát a gyártó. Továbbra is úgy, hogy egyik kikapcsolási móddal sem kapcsol ki teljesen a konzol.

    Sajnos, és ez bizony hiba. Ettől függetlenül soha az életben nem húzod rá a vizes lepedőt a gyártóra, ha nem a gyártói ajánlás szerint használod, illetve tárolod a konzolt.

    Amcsi jogrendszert meg ne keverjük ide, mert teljesen máshogy működik. Ezzel a lendülettel azt is beírhatnánk az autók kézikönyvébe, hogy a jármű haladása közben nem ülhet senki a motorháztetőn. Ennyi abszurd példákat ne hozzunk már. Teljesen más a szabályozás is. Ez már OFF.

    Akinek el kell magyarázni, hogy egy működő, hőt termelő műszaki eszközt nem takarunk le, az semmilyen szakmaiságnak nincs birtokában. Mégegyszer és utoljára: áramtalanítás nélkül nem kapcsol ki teljesen a konzol. Tehát továbbra is működő eszköz marad.

    Szerk.:
    Egyébként az OFF topikot itt találod, ha úgy gondolod ez a téma itt zavaró. Bár szerintem kevés olyan téma van itt, ami ennyire szorosan kapcsolódna a konzolhoz.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák