Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz hitvanyalak #65833 üzenetére

    A div2-ot konkretan gyuloltem valami ezer ora div1 utan. Nem tudtam megmondani miert, de valami off volt. Azota rakaptam es nem tudom letenni. Rajottem, ugyanazt kapom, mint a div1-ben, csak tobbet es jobban. Plusz az elso nehany kuldiben szolo zene konkretan az egyik kedvencem lett. :D Tiszta tool/meshuggah.

    Az anthem meg egesz egyszeruen sekelyes, ez talan a legjobb szo. Baromi szep a taj es elvezetes a repules, csak eppen nincs miert repkedned, mert az eg vilagon semmi nincs rajta, csak a kuldetes teruleten az ellenfelek, aztan repulsz a kov. checkpoint-ra. End game? Nincs, konkretan. A loot szinten a van, de kb minek kategoria. A mufajba pedig tartalom kell, lehetoseg szerint minel nehezebben megunhato tartalom es zaporozo szajre mindenfele. Ezt a mufajt azert inditod el, mert percekig akarsz gondolkodni, hogy 10% pontossagot, vagy 5% tuzgyorsasagot valassz, vagy hogy ne tudd eldonteni, hogy a piros katonai kesztyu, vagy a kek ketujjas a menobb. Egyszeri jateknak jo, de ha arra szamitasz, aminek inditottak, akkor oriasi csalodas.

    Jo pelda a destiny 2, vagy a div2. Ha szandekosan kikerulsz minden kuldetest, minden feladatot es csak elindulsz parasztra puttyogtatni, akkor is 5 meterenkent tortenik valami erdekes, talalsz valamit, megallit valaki, behivnak valahova. Ez egyszeruen lehetetlen az anthem-ben.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák