Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    Lepörgött az Outriders, csak a sztorin mentem át, egy két mellékküldetést ha csináltam, de majd apránként megcsinálom azokat is, sztori úgy 20 óra volt nekem. Nem vártam a játékot, nem érdekelt, de jobban bejött, mint pl a Gears (elvégre ahhoz, Destinyhez hasonlítják). SE "stílus" látszik rajta, nekem mindig bejöttek a játékaik, így nem volt vele bajom.
    Karaktereknél elfért volna több személyre szabhatóság, az upgrade rendszer jónak tűnik (bár egyáltalán nem használtam). Grafika szintén bejött, nem a "húde" egyáltalán, de nem is csúnya, a pörgős harcok közepette nem zavart. Gears-hez képest jobban bejárható ez a "zárt", lineáris pálya, nekem ott ez hiányzott, hogy léptem ötöt és falba ütközök annyira le volt szűkítve.
    Eladás, vásárlás, dobozolás nem érdekelt, nem is tudom van-e értelme alapjaiban, minden elfért simán a hátiban.
    Nehézsége kellően jó volt, viszont a végén a 3 nagyobb küzdelemhez vissza kellett vennem a WL szintet. Ami nem tetszett, hogy a vége össze van csapva, az animációk pedig lehettek volna szebbek, a minimális screen tearing zavaró, kicsit foglalkozhattak volna vele még.
    Nekem ez így olyan 8/10-es, jól szórakoztam, plusz ezt a rendszert és stílust nem tudtam, hogy szeretem, úgyhogy teszek is egy próbát a Division-nel, úgyis gold-os volt.

    .

Új hozzászólás Aktív témák