Új hozzászólás Aktív témák

  • Xanax88

    tag

    Srácok, az elmúlt pár órában ez mennyire normális?

    Tudom, hogy ez ilyen időszak... de délelőtt? És ennyire?
    Néha mintha el is dobálná a netet... youtube ma már 4x jelentkeztetett ki boxon.
    Sosem volt jó... de 10-70 közt ugrált stabilan az S, az X és eddig az SX is.
    Se digi topicban, se a Box szerver státusz oldalán nem jelez semmi problémát, eddig ha bármi volt is, ezek közül valamelyiken lehetett látni, hogy miért.
    Vezetékes, 100as Digi, sajnos ide nem jön jobb, pedig 3 éve ígérgetik, máshol az üvegest is olcsóbban mérik mint itt ezt... :W Bp. (XV.)

    Más: SX tapasztalatok egy hét után:
    Jól néz ki, meg minden, de bedugtam a tv mögé, mutatóba meg inkább kinthagytam a CP X et, nincs szívem levenni a polcról :DD
    Az a bizonyos hűha érzés nagyon nincs meg, nem érzem a generációváltást semilyen téren, olyan mintha csak egy fél (harmad) generációs váltás lenne, sokkal-sokkal több hibával, ami így zavaró, ha OneX nél ilyen bakik nem voltak, itt nem értem miért vannak, mikor ha nem tudnám mi hajtja meg, játékon kívül meg se tudnám különböztetni a régi gépektől.

    Tökjó hangzatos dolgokat tud a gép, de pl. én eddig bármilyen régebbi játékot futtattam, se hdr-t, se felskálázást nem láttam bennük, főleg nem több fps-t (nyílván én próbáltam rossz játékokkal, de mikor a fable2 ugyanúgy szaggat és élvezhetetlen mint oneS en, valahogy nehéz elhinni ezekez a képességeket, autohdr, stabilabb fps, 4K) jelen genes játékom nincs, így ezekkel gyk. mintha one on jászanék...

    CP77 látványosan ugyanazokon a pontokon ugyanúgy nem tartja a 30fps-t, ahogy OneX en sem, talán nem esik be annyira... de na, papíron 2x erősebb a gép, többet vártam.
    Oké, hogy nem esik be annyira, de ha szaggat az szaggat, nem 1-2fps ről beszélünk, szvsz. semmivel nem játszhatóbb mint OneX en. Lehet csak a frametimeokkal szúrtak el valami és papíron megvan az fps, mert a tesztek szerint megvan... dee... bármi mást melléteszek ami lockolva van 30fps re érezhetően fluidabb.

    A betöltés mindenhol oké, nyílván érezhetően jobb, de korántsem annyival amennyivel gyorsabb lett papíron a háttértár, ettől nem fogok hasraesni. Föleg úgy, hogy PCm ben az ezer éves 840 evo gyorsabban tölt be néhány (RDR2pl.) címet és az nem egy 100K-s ssd...

    Oké, lesz RT meg minden, de már most van pár cím ami alatt izzad a gép, azért meg ne kapcsolják be nekem, hogy lehúzzanak minden más beállítást, pont a lényege veszne el az egésznek. A végén kapunk egy OneS szintet, de "milyenjó mert rt"...

    Szerk: ja és a kontroller. Az olyan oké... semmivel nem jobb a réginél, de ezzel az anyagában barázdálással érzésre sokkal bazáribb, ráadásul az iránygombok olyan hangosak, hogy még fülessel is zavaróak, micbe behallatszanak stb. együtt lehet élni vele, nekem a régi jobban bejött pedig már annak sem volt minőségi hatása.

    Személy szerint nálam hangosabb mint a OneX de nem vészes, viszont az, hogy ad egy alapzajt a TV nek, elég fura.

    Lehet nem úgy jön le, de alapjáraton igazából meg vagyok elégedve a géppel, csakhát, én azért valamivel többet vártam generációváltás címszóval.
    Nameg ha már mindenki csak áradozni tud, jobbnak éreztem nem leírni ugyan azokat századszor is.

    Bocsi, ha sok lett, de unom magam míg tölt a gép... :DD

    [ Szerkesztve ]

    Krisz

Új hozzászólás Aktív témák