Új hozzászólás Aktív témák

  • Lehiñito

    senior tag

    válasz icemad #124881 üzenetére

    Szia.
    Nekem is van egy wireless Ms fülesem megjelenés óta.
    Pont gari lejárta elött kellett gariztatnom, mert a bal oldali tárcsa, (amivel a party chat és a játék hang balanszot állítod) nem működött. Lehetett tekerni, de a menüben nem állította a csúszkát. Kértem visszahívást ms-től, ott még kipróbáltunk pár dolgot, amivel kizártuk a "user error" lehetőségét és felvette a hibajegyet. Megkérdeztem az ügyfélszolgálatost, hogy esetleg visszaküldhetem-e a fülpárnák nélkül higéniai okok miatt. Természetesen igent mondott és amikor visszakaptam gariból 7 naptári nap múlva, volt rárakva zsír új fülpárna. Így lett tartalék szett fülpárnám hozzá. Egyébként valahol az Ms oldalán, ahol be kell jelenteni, a hibát, ott találtam olyan opciót is, hogy pénzért tudzg venni hozzá fülpárnát. Nem emlékszem pontosan, de mintha pár ezer forint lett volna.
    Én dolby acces alkalmazást is megvettem hozzá. Még azt hiszem valamelyik topiktag linkelte itt be olcsón, mert akciós volt. Illetve itt a topikban találtam youtube linket is hozzá, ahol bemutatják, hogy milyen értékeket állíts be, hogy optimális legyen a térhangzás.
    Igaz a dolby alkalmazással minimálisan késik a hang, de annyira nem zavar. Akit zavar az meg használja sima stereoban. Ennyi pénzèrt bőven jó füles. Fiam meg megörökölte a Hyper x cloud vezetékes fülesem. Azt is nagyon szerettem, de sokszor zavart a kábel. Épp gondolkozok, hogy idén lehet meglepem őt is egy wireless ms fülessel. Részemről is teljes a megelégedés ebben az àrkategóriában.

Új hozzászólás Aktív témák