Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz parandroid #117592 üzenetére

    Alapvetően a SoT a Risk & Reward rendszerre épül. Vagyis minél nagyobbat kockázatott vállalsz, annál nagyobb jutalmat kaphatsz. De mint minden PvPvE rendszernél itt is ott vannak azok, akiknek vagy nagyon sok idejük van (vagy streamer, vagy nagyon jók a játékban. És ezek az emberek egy idő után már nem találnak kihívást a játékban ezért állnak át teljes PvP-re). És igen, ekkor jön elő az, hogy aki meg akar ismerkedni a játékkal, azok elég hamar szembe találják magukat a PvP God játékosokkal.

    Mivel ebben a játékban lényegében csak a beleölt idővel elért skill számít mint előny, -gy nagyon sokan morzsolódnak le (múltkor én solo-ban nyomtam le kétszer egymás után egy rám támadó brig-et (3 fős hajó). hogy miért tudtam? Nos bár én kerülőmön a PvP-t, de azért a SoT-ban beleölt 1200 órám csak jelent valamit olyanok ellen akik láhatóan akkor kezdték? Szerintem nagy részük azóta se indította el a játékot.

    De amúgy érdemes megnézni a hardcore community egy részének reakcióját is, akik most őrjöngenek, hogy hogyan merészeli ezt tenni a Rare, hiszen azt a hajófestést amit ő, 500 óra PvP-től tarkított óra árán szerezte meg, most egy mezei n00b kockázatok nélkül meg tudja. És majd így senki se tudja megmondani azt, hogy ő a SoT-ban most vagy egy kőkemény f*szagyerek, vagy egy kezdő senki! Nagyon durva ami most a SoT-os felületeken megy emiatt!

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák