Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Wesder #113976 üzenetére

    Legyen akkor kedvezményes inkább az éves Game Pass Ultimate. Mert egy ilyen szolgáltatással (hogy F&F-ből csak éves lesz), nem fognak nagy piacot szerezni. Mi főleg azért fizettünk elő, mert bár már annyira nem vagyunk aktivak mint régen, de azért még játszunk, meg kipróbálunk néha új GP-s játékokat is. De annyit nem, hogy fejenként ez 4200-at (most már 4800-at) megérje nekünk. Van olyan ismerősöm, aki megvette a FH5-öt és igazából átlagban csak olyan heti pár órát játszik vele. De online is szokott játszani vele meg még pár játékkal, illetve a Cloud-ot is használja.

    És neki se lett volna probléma a havi 4190 Ft (és mivel más nem lesz így visszatér majd arra), de ha megoldható volt az, hogy havi 1678-ért kapja ugyan azt, akkor miért ne. Főleg úgy, hogy a munkájából kifolyólag július és augusztusban nem is fogja bekapcsolni a box-ot. Egy másik meg PC-n van, a harmadik főleg telefonon használja box mellett, én meg boxon amit lehet Cloud-ban játszok és én szeretek kipróbálni új címeket.

    A Netflix csoportot is azért hagytam ott mert amit néztem ott annyit megért nekem (pár havonta egy-két új sorozat) a 1/4 havidíj.

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák