Új hozzászólás Aktív témák

  • Bep

    senior tag

    Rávettem magam és lenyomtam a Rally DLC-t is. Összesen 7 óra volt. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ennyi is a tartalom benne. Közel sem. Kb., a nettó effektív tartalma a Rally DLC-nek 1 óra! Igen ennyi, nem több.
    Fel lehetne tenni a krédést, hogy "Ez miben rally?". Semmi olyan hangulata nincs (viszont legalább a "Horizon fesztivál hangulat" is hiányzik belőle. Ékes példája a legkevesebb energia befektetéssel kidobni valamit pluszban. Annyi a rally elem benne, mint maci sajtban a brummogás.
    A pálya. Nagyon pici. Hosszában terepjárgánnyal toronyiránt nincs 60s átszelni. Végén a Góliát sem körverseny, mert akkor röhej lenne. Nincs a pályának olyan eleme ami rallyra hajazna. Akkor már csináltak volna rallycross szerűséget. Széles útak, ugyan olyan kanyarszerkezetek, mint az alaptérképen. Semmi különbség. Nincs koncepció a pályaszerkezetben. Nem lehet látni mit akartak kihozni belőle.
    Az itiner egy versenyig jópofa, de aztán a right, meg left és a 3 nehézségi fokozaton kívűl kifújt. De tök fölösleges is a széles jól belátható utak miatt. Ha valakinek nincs meg a DLC, képzelje az alap térképnél oda azt, hogy mintha valaki mondaná, hogy "Easy left!".
    A játékmenet puritán egyszerű. Van három csapat. Csak azért tart őket 5-5,5 óráig, mert mind a 3x8 versenyt 2x kell lenyomni... (ha odafigyelsz a kombókra, hogy milyen járművel, ha nem akkor többször.)
    És ennyi a DLC. Nincs benne semmi egyéb plusz. A "Hot Wheehls"-ben legalább volt egy sztori szál, amiben végig ment a Hot Wheels játék történetén. De a rally dlc-ben érezhető, hogy semmi koncepció nem volt. Mintha fél éve még azt sem tudták volna, hogy mi legyen.
    Az anti-lag, mint plusz ami bejött, háát a Forzáknak sosem a hangja volt az erőségge, de szerintem, ha a fiam fém sütisdobozába beleteszek 3darab Lidlis üveggolyót és jól megrázom, jobban hasonlít az igazira.
    A grafikai változások, por/homok, piszkosodás, az tényleg szebb lett, de ez nem a dlc erénye.

    Még az FH5 megjelenés előtt tizen párezer "izlandi forintért" vettem a bővítmény csomagot. Szubjektív véleményem szerint a két dlc és a sallang ennyit közel nem ért meg (úgy, hogy maga a rally dlc 3e. forintnál szerintem többet nem ér.)
    Ha valaki nem Forza fanatikus, stb. akkor egyáltalán nem ajánlom a rally dlc-t. Fölösleges pénzkiadás.
    Tegnapi napon álltam neki, akkor a rally dlc-be belépésért járó acsi 1,4%-on állt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák