Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ghost of Tsushima gépigény.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
addikt
Nah, már csak a Bayern ellenfele hiányzik az elődöntőben.
-
Steve1207
veterán
Én azért egy bő fokkal szebb állapotért reménykedek, ez elvégre még PS4 érába készült. Mindenesetre normális textúrahasználat is hatalmasat fog alapvetően is dobni rajta, hacsak nincs megkötve a kezük. Attól félek egyedül, hogy ez nekem túl AC-s lesz. Viszont kedvet is kaptam ismét a Sekiro-hoz, lehet előszedem a hétvégére, nekem az a favorit a témában.
.
-
addikt
válasz Steve1207 #58658 üzenetére
Szimpla OW.
GoT -nál minden azon múlik, hogy mennyire húz be a körítés. Mert egy átlagos játékmenetre, közepes grafikára rádobtak egy filmes történetet baromi jó kameranézetekkel, drámai hatásokkal, amit tök jól feldob a művészien megkomponált, néha kicsit túltolt, sokszor gyönyörű, vagy éppen nyomasztó környezet.
Szerintem a korszak, a hangulat, a zenei része, a történet, a karakterek, mind k*rva jó. Én mindig azt mondom, hogy akik ezt a játékot készítették, azok nem gyártottak, hanem alkottak.
Ha az a plusz, amit a játék nyújt nem kap el, akkor egy átlagos játéknak tekinthető, és sokan ilyennek is élik meg. Mások pedig egy igazi különlegességnek tartják a PS exkluzívok között. Én az utóbbihoz tartozom, és baromira élveztem. Ugyanakkor "szomorú" is voltam, amikor befejeztem, mert akartam! még egy ilyen játékkal játszani, de nem találtam hasonló élményt máshol.
Ez a játék új részért és filmes adaptációért kiált, amit remélem hamarosan, valamikor a nem túl távoli jövőben megkapunk.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Tudom, hogy magyarul is h van a végén, de na...
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #58663 üzenetére
Mivan?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
Ütős lett az Xbox ON topik, hamarosan jönnek a törlések.
[ Szerkesztve ]
-
-
homerhamm
addikt
Közben kezdődik a Liverpool-Atalanta.
Amúgy visszasírom amíg csak a 30fps miatt ment a téma.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Leverkusen-Galatasaray 6-0.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Úgy néz ki, hogy a BL után az EL -től is búcsúznak az angolok.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Vályi Pista írta, hogy 7 millió alatt jön az alapfelszereltség. Hivatalos forrásból. Mondjuk ezres motorral indul a széria, ami nem hibrid. Utóbbi azért kisebb csoda lenne manapság 7 milláért.
A hibrid alja +2-3 milla körül lesz szerintem, ahogy a kinti árakat látom.
Szerk.:
Egyébként durván megugrottak az árak az autóknál is. Nem csak az új, hanem a használtak is, ami nyilván együtt jár. Utoljára 6 éve vettem autót. Most drágábban el tudom adni, mint amennyiért akkor vettem.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nah hát erre kíváncsi leszek. Volt már ennek a figurának néhány pontos szivárogtatása.
Mafia.
Mondjuk ha most, ha később is lesz a bejelentés, az már elég valószínű, hogy saját motor helyett UE5 lesz. Szóval a konzolosok készülhetnek a 30 fps -re.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ilyet vett már valaki?
-
Enyhén csípős, de finom...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
-
Bep
őstag
-
homerhamm
addikt
-
addikt
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest