Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz homerhamm #59648 üzenetére
Valahogy izgalmassá kell tenni a meccset, ha az ellenfél nem akar gólt lőni.
Érdekesen alakult, ahogy ez várható volt. Spanyol - német negyeddöntő.
Ma azon az ágon kialakul a másik páros is. Szerintem portugál - francia, de akár még a belgák is beérhetnek.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
Talán Hollandia - Ausztria a 4. meccs.
-
addikt
Használ valaki teljes hátsó sorra való ülésvédőt, aminél az ISOFIX részek szabadon vannak? Elég keveset találtam, még kevesebb ezekről a vélemény...
-
addikt
Gladiátor 2.
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
homerhamm
addikt
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
-
homerhamm
addikt
Éltek még?
-
addikt
válasz homerhamm #59665 üzenetére
Én autókat nézegetek az elmúlt napokban. Ennyi rozsdát még életemben nem láttam, mint az elmúlt napokban.
Kerékíveknél, tankoló nyílás környékén, ablakok és díszléc alatt. Kva szarul (vagy sehogy) javított küszöbök, aminél látszik, hogy onnan indulva újra jön fel a rozsda. Nincs azonos szintben az ajtó az első oldalsó elemmel. Látszik is, hogy ütközött az autó és fel volt tolva a kasztni. Végig kirohadva felül, a csomagtartó ajtaja alatt... Még lehetne sorolni.
Amivel egyébként nem is lenne baj, csak mondjuk erről tájékoztatni kellene az embereket. De inkább az ellenkezőjét mondják és írják. A legjobb az, hogy ebből egy csomó autó megkíméltnek, és szép állapotúnak volt írva.
Szerk.:
Ha ezt tudom, akkor én a 2 hete eladott autómat újszerűnek jelölöm.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
Nem igazán... Most néztem meg ezt a Furióza című "Mad Max" filmet. Hát ez egy ritka szar valami volt... Hol van ez a harag utjához? Az első óra maga a dögunalom, azok a CGI matchboxok meg konkrétan a szánalom kategóriába tartoznak.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bogyi007
veterán
Hétvégén párommal szüleimnél voltunk ma meg sikeresen túléltem a pokoli meleg első munkanapját.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
-
addikt
Ez se lehet rossz...
Az ipse vajon tartozék?
Go Gunners!
-
Guitar14
senior tag
Mikor még néztem az autókat én is párszor így jártam mint te.
Ez volt a legdurvább. Így nézett ki a hirdetésekben: [kép] (ezt én csináltam a helyszínen)
Normál állapotúnak volt írva, semmi extra. A kasztnin csomó helyen ilyen hólyagos rozsda volt: [kép] alváz meg szét volt rohadva és arra volt rákenve az alvázvédő. [kép]
Ha ezt tudom el se megyek megnézni de utaztam ezért vagy 1 órát mert normál áron volt és a képeken nagyon szép volt.
Használtautóra tennék hozzászólási lehetőségeket, odaírtam volna, hogy az alja tiszta rozsda.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz Guitar14 #59677 üzenetére
Amit tegnap néztem, azon szinte az összes illesztésnél rohadt. Plusz az ablakok alatt a szegély alatt végig. Olyan, mintha vízben állt volna. Persze megkímélt állapot. Na jah...
Ebből a szempontból úgy néz ki még mindig a Clio az egyik legjobb választás. Ha sérülés nem volt, akkor azon egy milliméter rohadás sincs. 1.2 vagy 1.4 jó sok rövidtávra is.
Alacsony fenntartás, ritka meghibásodás. Kevés típushiba, az is könnyen kezelhető.
[ Szerkesztve ]
-
-
Guitar14
senior tag
válasz icemad #59679 üzenetére
Én a képeken látható 2. (GH) generációból vettem, meg is néztem vagy 7-et kb, végül 2011-es évjáratút vettem. Ilyen az emelési pontom: [kép] Detto ugyanarról a sarkáról készült a kép ahol az előző rozsdás autón is fotóztam. Persze lengőkarok, és egyéb hátsó futómű elemek felületi rozsdásak de az szerintem sok ilyen korú autónál is. Meg lehet találni azért a szebb darabokat. Durva az, hogy ez nem sokkal volt drágább mint az előző rozsdás.
[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
-
addikt
A spanyol - francia meccs elég jó. 0:1 francia vezetés után most 2:1 a spanyoloknak. Még az első félidőben járunk.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Azért ez parkolás! Vajon a Suzukis hogy száll be?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz homerhamm #59685 üzenetére
Engem inkább az érdekelne, hogy a középső autóból hogy szálltak ki. Gondolom a csomagtartón keresztül. Vagy csalóka a kép és van még hely egy vékony embernek.
Eleve az ajtó vastagsága a belső burkolattal van vagy 20-30 centi. Szerintem.
Szerk.:
Vagy kiszállt a sofőr és betolta az autót.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
-
-
Igen jó ez a holland angol meccs. A hollandok okosan játszanak, az angolok meg kb most kezdtek el játszani először az eb alatt.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
-
homerhamm
addikt
Iráni időjárás, 56°C.
-
addikt
Felnire, márkajelzést eltakaró matricát vajon én is tudok házilag nyomtatni? Mármint nyomtatni biztos tudok, csak van ebből tartósabb, ajánlott verzió? Ami nem jön le?
Téli szett lenne. Ami mostanában azt jelenti, hogy 1 szezon alatt kb. 2-3 napig érheti az útszóró cucc.
Ilyen felninél a közepét takarnám:
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Nos a múltkori G7SE mellé megérkezett az X2s Bluetooth is. Summer sale-en 24e volt a kettő együtt, csak utóbbira várni kellett, mivel akkor jelent meg. Szóval jópofa cucc, így a hordozhatóak közül, normál jobb anyaghasználat, minden hall-os meg mikrokapcsolós. Az asszimetrikus kar elég szokatlan, meg, hogy az RT és LT rövidebb pályán jár (vagy csak inkább kisebb a ravasz), de még mindig jobb, mint külső cuccokat kötözgetni. Egy minimális bal-jobb holtjátéka az RT és LT műanyagnak van, de kb ennyi. Xbox kiosztása van, szóval ez se probléma, igaz én Moonlight miatt húztam be, ott meg lényegtelen. Csomiban van mellé a karokra szilikon sapka, ami a normál kontrolleres méretre hajaz (képen még csak szimplán a default gumi akármivel gyárilag dobozból kivéve).
Mondhatni ugyanaz, mint az X2s, de mivel a mozgó usb-c csatikkal idővel baj lehet, így nem akartam azzal rizikózni a bt helyett.Moonlight-ra teljesen rendben lesz, csak desktopon el kell indítani aztán lehet csapatni, hang, vezérlés, minden a telón történik úgyis. Cloud meg a szokásos minimális delay, amit tud az egész (csapattam egy kis Lords of the fallen-t, ha ismerjük a mozgásokat még az is elviselhető, de egy boss-nál azért biztos lennének bajok ).
.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest