Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Szerintem csak a szkájvókeres szálat kellene elengedni"
Ez lenne a lényeg, de úgy tűnik, hogy még mindig nem szabadulunk. Anno hét éve Kenny (Retroshock) összerakott egy nagyon jó videót, hogy mitől lehetne jobb a Star Wars franchise, kb semmibe nem tudnék belekötni. Régi anyag, de szerintem mai napig megállja helyét. ([link])
Live-Die-Respawn
-
Az erő felfedezéséről fog szólni... Ami baromi érdekes lenne. Talán még moziban is megnézném.
(Csak majd jön az első trailer, ami bemutat egy árvaházat, benne egy fehér, egy szinesbőrű meg egy ázsiai árvával. Mindhárom erő érzékeny. A szinesbőrű meg az ázsiai természetesen nő és Jedi lesz (esetleg még leszbikus is), a fehér pasi meg Sith.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
S e t h
nagyúr
A Star Wars jelen pillanatban halott és még csak ötletem sincs mivel lehetne feltámasztani.
Annyi inger támadja az érzékeinket, hogy ami régen csodának számított, az ma kb. pár másodpercben látható a médiában.
Ma már nem fognak minden réteget elérni, ez lehetetlen, max megpróbálhatják a régi fanokat kiszolgálni, de ha továbbra is azt erőltetik, hogy trendik akarnak lenni és a mai fiatalokat megszólítani, akkor jól láthatóan marad az az eredmény, hogy a régi fanok legyintenek, a fiatalok meg konkrétan letojják.
Értem én, ma csak a milliárdos bevétel számít, de az SW elég messzire került ettől, a recept régi, a leves kihűlt és már egyre kevesebbeknek ízlik.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
addikt
Egyébként októbertől érkeznek majd A Fekete Sereg sorozat új részei.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz S e t h #60053 üzenetére
Mondjuk a régi 3 résznél biztosan sokat nyomott a sikeren a látvány is. Ráadásul sok mindent nagyon kreatívan oldottak meg. Pl. lebegő jármű.
Viszont emellett szerintem ott volt még a jó sztori, és többnyire remek színészeket válogattak össze.
Az utána következő 3 rész sem volt még rossz. Ráadásul fontos témákat boncolgatott, mert bemutatta egy központi szereplő életútját, ami nagyon meghatározó volt a történet szempontjából. Mindenki azt várta, hogy végre felkerüljön rá a fekete "ruha" és a sisak.
Az utolsó 3 résznél érezhető volt, hogy stílust akartak váltani. Nagyobb tömegeket akartak elérni, új rajongókat teremteni. Megszólítani a fiatalabb korosztályt is. Ezzel a részével nem is lett volna gond. Csak szerintem egész kifejezetten rossz volt. Sok szempontból is...
Az is igaz, hogy egy téma sok idő után baromira el tud fáradni, de én érzek ebben az egészben még potenciált. Csak nem olyan Star Wars -osan, mint régen, és nem úgy megcsinálva, mint a legutóbbi részekben tették.
Én amit nem igazán értek, az a Godzilla és a Majmok bolygója erőlködések. Egyszerűen tényleg nem értem, hogy miért van erre szükség. Ezeknél tényleg azt érzem, hogy nincs már benne több, és erre a pontra nem mostanában érkezett el a téma..
Vagy lehet említeni például a szuperhős mozikat is, aminél szerintem maguk a készítők nagyon sokat hozzátettek ahhoz, hogy kinyírják az egész témát. Nem csak azzal, hogy több rossz filmet készítettek. Vagy hogy nem használnak fel rengeteg olyan témát, ami ebben az egészben van.
Az egyik legnagyobb probléma az volt, hogy szépen lassan, és szerintem nagyon okosan, több szálon keresztül felépült egy világ, amit a Bosszúállók sorozat olyan szintre emelt, amit nehéz bármilyen további folytatással/témával megugrani. A Végjáték egy olyan monumentális lezárása volt ennek a világnak, hogy ember legyen a talpán, aki ezt méltó módon, hasonló sikerrel folytatni tudja.
Szóval igen...ez is benne van. Ha másképp nem megy, akkor lehet el kell gondolkodni új ötleteken, más világon.
-
Bogyi007
veterán
Azt hiszem keresek alternatív YouTube előfizetési opciót...
2690 forintot fizettem eddig a családi csomagért...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Micsurin
nagyúr
válasz icemad #60048 üzenetére
Igen és tudod miért? Mert elkoptatták a nevet, kb a 7. rész óta ami max egy tisztes iparos munka az a kedves néni mintha módszeresen törekedne a név leépítésére, elkoptatására.
ρσгτσ Igen erre akartam inkább célozni, hogy a régi húzó neveket megkoptatták ellenben ha akarnának kb végtelen mennyiségű lore lenne számukra dolgozni. De ugye fogták és a Canon jó részét kivágták... EU-t kukázták, Legendst kukázták.
Minden más amit meg behoznak Filoniék az meg réteg lásd icemad véleményét is. Valaha anyámmal néztük meg az EP III.-at, voltam ~6 éves? Örökre megfogott, gondoltuk megnézzük az Ahsokat. Annyira nem vette a sorozat a fáradtságot, hogy elmagyarázzák ki Ő. Szegény anyum aki nem nézte a TCW-t azt se tudta hol van... az ObiWant meg egyszerűen megint lagymatagra vették. A régi neveket lejáratják az újaknál meg meg sem akarnak szólítani a core fan-okon túl tömegeket érzésre... ez harmatos pocok fing lesz így hosszútávon....
De ez a mentalitás is végtelenül felhergel engem is meg pl párom is, imádtuk a Marvelt kb az Endgame-ig de már ott irritált minket ez az összefonogatás. Azóta viszont fullba tolják, hogy X-Y filmhez kéne még Z-W sorozat amihez még K-J film ha szeretnéd is érteni mi a franc történik a vásznon...
#60052icemad Nekem erről mindig az jut eszembe, éve másfél isten tudja már mit néztünk moziban de együtt mordultunk fel párommal, hogy az egyik mellékszereplő is csak azért meleg és ázsiai mert kellett szigorúan bele mint PC elem. Megszólal az elején "jóvan kötelező ázsiai pipa remélem legalább leszbi is" - mire elindul a smárolás, mögöttünk behaltak a röhögéstől mivel ez a mondat egy ~154cm mély ázsiai csaj száját hagyta el. Neszeneked fullban PC...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Steve1207
veterán
Valaki várja az inZOI-t? Igaz nincs szándékomban hónapokat tölteni benne, mint a sims-szel (nekem az első rész ütött nagyot, a többi nem is érdekelt), de ez továbbra is állati részletes, jött most új Exclusive Gameplay Trailer.
.
-
RandomName
senior tag
Nekem igazából annyi bajom van az SW univerzummal, hogy szét van szabdalva. Alapból olyan marketingstratégiát folytatnak, hogy ha téged érdekel, akkor nézzél filmet, animációs sorozatot, játssz pc/android/stb játékokat, vegyél könyvet/képregényt, és mára már fizess is elő streamingre is. Kb azt akarják, hogy minden szórakozásra szánt pénzed náluk költsd el.
És ez a szétszabdaltság ami nem tartalmaz átjárást. Ha kimaradtál a játékokból, akkor nehéz lesz az Old Republic vonalon mozogni. De ha megcsináltad is kell mellé könyv, vagy valami."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Steve1207
veterán
válasz homerhamm #60062 üzenetére
Nem hinném, már rengeteg gameplay van, kapják a kódokat tesztelni nem is első körben. Valami csúcs, hogy xy munkahelyen pl vidámparkban is használhatod a cuccokat, felülhetsz a körhintától kezdve a hullámvasútig, aztán mutat first person nézetben, ahogy végigmész. De pl minden munkánál használhatod a cuccokat, amibe belenéztem (akár tűzoltó), meg ténylegesen megoldásra váró feladatok is vannak. Vagy haladhatsz az autóval a dugóban, hogy beérj ([link]) Kb mindenhez van valami rendelve talán sportolni is lehet egy alapvető mozgással. Igaz én főleg építkezni akarok majd benne.
Azt tegnap láttam egy gameplay-en, hogy fotózhatsz tárgyat, generál belőle egy elfogadható 3d objectet és ki tudod rakni a lakásban, pl díj, szobor, váza stb-nél egész jól használható.
.
-
válasz Steve1207 #60063 üzenetére
Én már a simsnél is csak pislogtam. Emberek reggel felkelnek, kávéznak, esznek, ürítenek, zuhany, elindulnak dolgozni, hazamennek, esznek, takarítanak, és leülnek egy játék elé, amiben tök ugyanezt kell csinálni. És hatalmas siker lett belőle.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
-
Steve1207
veterán
válasz homerhamm #60064 üzenetére
Úgy fél éve kapják a kulcsokat sorra, most is ment ki sok early kulcs. Nem hiszem amúgy, hogy prioritás a koreaiaknak a konzol, ott kb mindenben a pc az elsődleges, még a droidos játékokat is pc-n tolják emulálva a streamerek is.
Konzolon max úgy tudnám elképzelni, hogy kapásból bill egér támogatás, ezt kényelmetlen kontrollerre megcsinálni (még a sims-et se értettem konzoloknál, hogy élvezhető azzal), annyi menü van, más végigtol egy hetet, mire kontrollerrel átszüttyögünk egy napot. Plusz itt, ha mész a bővített funkciókhoz a ruha ujját is kiválaszthatod, hogy milyen legyen, szóval nem csak felveszel egy pulcsit és kész. Ugyanígy egy széklábat stb, hogy milyennel akarod az alap darabot.(#60066) ρσгτσ: pont tegnap néztem, látványon kívül bejövős mindenre (amiatt, hogy modern, egy sima Heroes 3 se tetszett, nekem az 1 és a 2 a top, pixelesen, midivel).
[ Szerkesztve ]
.
-
addikt
-
addikt
-
Érdekes téma... Nekem a 9500 eurós plug in hybridemben 6500 euró lett volna a váltó csere. Adtam is el a francba.
Ha még hozzávesszük azt is, hogy a németek meg 2045-től betiltanák a benzin és dízel üzemanyag forgalmazást is az unióban, hogy terjedjen az elektromos autó és e-üzemanyag akkor elég szar világ elé nézünk.
-
homerhamm
addikt
Hong Kong az egyetlen hely a Földön, aminek ki tudod ejteni a nevét a nyelved és az ajkaid mozgatása nélkül!
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
Vettem köt sört, remélem nem bánom meg.
Bal oldalit nem ismerem, a jobb oldali ízére meg már egyáltalán nem emlékszem. Bár nem tudom változott -e valami a régi ízvilághoz képest... Lehet azzal sem mennék semmire, ha emlékeznék rá.
-
Bogyi007
veterán
A Pécsit nem ismerem a Becksből viszont mostanság sokat sikerült fogyasztani. 5%-os és számomra nem is olyan keserű. 100x inkább ez mint a Borsodi, Soproni + a mostanság katasztrofális Lowenbrau, Steffl sörök...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
nagyúr
-
addikt
-
addikt
-
Ez tetszik. 👍 Ötletes.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én bírom, ha valakinek van "humorral erősített önkritikája". Inkább ez, mint a kályhacső a kipufogó helyén. Ja, és lehet, hogy ez valami maszek vízszerelő kocsija, akkor reklámnak sem utolsó.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Bogyi007
veterán
-
addikt
Volt rendőrautók ellen van valamilyen kifogás? Azok általában azért rendesen karbantartottak, nem?
-
Micsurin
nagyúr
Olyan lelakott lesz mint semmi más. Főleg a HAstra.
Hidd el, néztünk párat... apuméknak 1.6XER nekem 1.7DTJ lett véve az elmúlt félévben.
Engedd el.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
addikt
válasz Micsurin #60095 üzenetére
10 percre van tőlem. Lehet egy megtekintést megér. Teljesen normális futási kilométer, valószínű nem hidegmotoros használat. Belső részre én is kíváncsi vagyok, először nekem is ez jutott eszembe. Kívül szépnek tűnik.
Szerk.:
Ez már kifutó modell volt. Gondolom a lengyeleknél készült.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
H Classic?
Olyan sok rövid távot kapott és olyan szinten betartották a gyári periodust, hogy meglepne ha az okoskerék nem zörögne hidegindítva az meg ~500k-s buli lesz.Onnan tudom, hogy mi bevállaltunk 1,5m-ért egy excéges Classicot 1.6XER (115le)-vel és most cseréltettük benne gyári GM-re a kerekeket mert hidegen már zenéltek pár másodpercig.
De Te tudod.
Kupakokat vedd le a tornyokról, szered berohadni a toronyszilent és emiatt kiszakadhat a torony ahogy vagy, szinte nyomtalan lesz kívülről, csak a kupak alatt látszik.XER-nél az okoskerék ha egyenletlen és zakatol akkor cserés (VVT motor ugye), kiegyenlítő falát nézd meg. Ha csak picit is opálos szürkés akkor sétálj el. (Gyári olajhűtő tömítése elgyengül és beleszivárog a motorolaj a hűtőközegbe, ez amiatt gáz mert a gyári csövek NEM gumik hanem félműanyagos anyagok -> olaj megeszi és eldurransz. Vízhőfok jelző NINCS, mire a műszerfal jelet ~90%-ban összesül a motor. Emiatt érdemes vétel után minden csövet cseréltetni. Ha olajos pára nyomát látod a kiegyenlítőn akkor elséta --> ~400k buli az is.)
Dudát nézd meg, ha halkan szól tompított és index mellett akkor a CIM modulban a forrasztás kezdi elengedni, Somlyai Atti ~10k-ért javítja nem komoly tétel. De figyelni kell rá mert az Immo letilthat miatta.
Klímát checkold, hogy gázfröccsre lekapcsol-e ha nem akkor a mágneskuplung lassan cserés ez is ~150k-s buli.
Nem vészes dolgok de jó rájuk figyelni.
H Astra Hungaryt ajánlom, olvass utána a XER-eknek szinte végtelen sok anyagot összegyűjtöttünk már ott. Egyik legjobb blokk alapvetően az 1.6 és 1.8XER ha oda van rájuk figyelve. Havernak a TwinTop-ban az 1.8 átlépte az 500k-t, csak egy okoskerék cseréje és vízcső szett cseréje volt. (~170k-s kora óta hajtja Ő)
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #60097 üzenetére
OPCOM-od van?
Az IPC (óra) kilométer adatja ha átírásra kerül akkor az ECU automatikusan átveszi azt és megegyeznek, ha megegyeznek --> tekert.
Minden más esetben 5-8% difi lesz köztük és ez normális, sőt meg kell legyen. (pl nekem ECU szerint 239.107km van benne míg az IPC szerint 238.731)
----
Also !hátsóajtó! duplán checkold szépen nyit-e és szól-e a hangszóró. Szeret eltörni az ajtóátvezető kábel --> teljesen zárva maradhat és nyithatatlan lesz / végleg nyitva marad az ajtód. ~10k a javítóköteg nem tétel, egyik csoport tag gyárt hozzá. A csere kb ~10p ha forrasztottál már életedben. De remek alku alap.----
Azt hiszem első körben ennyi
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Micsurin #60098 üzenetére
Beszéltem Opel -es ismerőssel. Márkakereskedés.
Azt mondta az 5 éves garanciára elég durva szerződést kötnek. Konkrétan még a kulcsokban az elemet is évente cserélik. Utána viszont rendőrsége válogatja. Van amelyik szarik bele, de van amelyik a teljes náluk lévő idő alatt rendszeresen szakszervizbe viszi. Hasonlóan karbantartva, mint garancia alatt. Utóbbira például a ceglédi rendőrséget említette példának.
Azt mondta némelyik azért kap rendesen. Volt amelyiknek nagyjából lekapták a tetejét egy üldözésnél. Ha mindenképp meg akarom nézni festékvastagság, elem illeszkedés környékén jól át kell nézni. Plusz a hengerfejjel kapcsolatos élőjeleket.
Elképzelhető, hogy jó darabot ki lehet fogni ennyiért, de jól át kell nézni.
Szóval egy megtekintést megér, mivel közel van. Lehet kva szar is, amire nagyobb az esély, de lehet tök jó autó is.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Én nem azt mondom ne nézd meg, csak nézz utána a típusnak a márkacsoportban. Marha jó blokk de ha le van élve az árvák könnyét is elkérheti.
Opelmárkakereskedés meg látta őket míg újak voltak és nem igazán voltak szervizígényesek, mára ezek 200k fölött vannak és pár típusértő szaki az aki tényleg jó állapotban tartja őket az országban. (Weisz, Harangi, TóthÁdi stb)
----
Azt meg, hogy ezek mit kaptak... pontosan tudom. Faterom 28 évet húzott le kékben, talán utoljára a Golf2-esek amiket a németektől vettek át használtan kaptak akkora kiképzést mint kaptak ezek a H-k.
Mennyiért mérik?
edit.:
A márkakereskedés és a hozzáértésre amúgy... az ~180-200k kilométerig tart, hogy garizni ne kelljen. A XER-ekben a gyári 30k-s olajcsere rendre vágta haza mint az okoskereket mind azok szolenoidjait ahogy a GYÁRILAG és a GYÁRI SZERVIZ AJÁNLÁS szerinti alúl töltött (3l helyett 1,5-1,7l) váltóolaj is rendre hazavágta a turbósokon az M32-es váltókat. Természetesen a az Opel (GM) mosta kezeit... "gari letelte után nem tudnak mit kezdeni".
A céges flottánk belevert a H és a J szériás 1.7-es dízelekbe átlagban ~250k kilométert minden példányba, lehetne mesélni azokról a hazai márkaszevizekről is. Maxaboos J SportTourer amin már üt konkrétan az M32-es mert a kopott csapágy miatt megszűnt a váltó tengelyiránti hézagoltsága de ők nem értik mi a baj ezzel...
Tartom, marha jó blokk a Z16XER, Z18XER, A16XER család, de tudd pontosan mikre kell figyelni, nézz utána a csoportban mert durva meglepetés csomag lehet egy olcsó és tömegautónak tartott HAstra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest