Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz homerhamm #58602 üzenetére
Mondjuk a balra billenő média sem sokkal jobb. Az elmúlt években szerintem óriásit esett a színvonal.
Ettől függetlenül tényleg menő a fenti műsorvezető. Csak a köztévéken rengeteg a hiba például a kiírásokban is. Napi szinten.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Múltkor voltam a gumi és felnis topikban. Azt hittem lementettem véletlenül a topikot. Mert csináltam már ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
-
homerhamm
addikt
8 fok, esik az eső.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
Ezt már nem mertem betenni az Xbox ON topikba, mert csak olaj lenne a tűzre.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Kifolyt elemet fémről, műanyagról mivel tisztítjátok? Órások anno úgy emlékszem sebbenzinnel csinálták, mert az nem annyira erős cucc és nem cs*sz szét mindent.
-
Tőlem lehetne ilyen megoldás is, akkor talán jobban iparkodnának, hogy tényleg jó játékok készüljenek. Egyébként meg nem lenne kötelező, ha jól értem.
A másik dolog jobban zavar. Amikor egy játékot elvesznek tőled úgy, hogy fizettél érte. Ez szerintem szimplán lopás.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz icemad #58612 üzenetére
De hát nem vetted meg, csak használati jogod van rá.
Mondjuk a fizikai adathordozóval már amúgy sem mész sokra, ha nincs rajta a teljes játék. Vagy csak kulcsokat tartalmaz. De már az is elég sok játéknál, hogy már a day1 patch sincs rajta...
Szóval már fizikai vásárlás sem feltétlen jelenti azt, hogy "örökre" nálad marad egy teljes értékű játék. Hiába nem online game.
Szerk.:
Ez majd később lesz jó nagy szívás, mert már nem tudod majd olyan klasszikus módon retrozni a mostani és következő generációk játékait, mint a régi konzolokon.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Zavarban vagyok.
-
addikt
válasz homerhamm #58621 üzenetére
Közben a Barca betalált.
Mindegyiket hallgatom. Alacsony hangerőn, mert a pici itt van a nappaliban. Most evett és ki van pattanva a szeme.
A második babával azért kicsit nehezebb...főleg ezek az esti időszakok. Pont a nagyobbik fürdetése, fektetése, altatása környékén.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Azért durva ez a két meccs...
PSG és Dortmund is 5-4 -re megy összesítésben.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
PSG csúnyán lerendezte a Barcat 4-1 -re, összesítésben 6-4. Dortmund is az Atlético ellen 4-2, összesítésben 5-4.
Mindkét meccsen fordítottak az előző találkozóhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz icemad #58600 üzenetére
Egy páran azt írják a régi VivaTv-s Pintér Adriennre azaz Adára eléggé hasonlít...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
Megint nagyon megy a pletyka az új Mafia részről. Díjaznám, ha tényleg hamarosan érkezne.
-
homerhamm
addikt
Azt sose felejtem el, hogy a Mafia 2 demóban beestem az autóval a textúra alá, mert nem töltött be a pálya időben.
Ennyi volt a Mafiás pályafutasom, egyetlen játékot se vettem meg, és semmilyen modon nem játszottam vele az M2 demón kívül. Azóta rendbetették a játekot?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz homerhamm #58635 üzenetére
Link, de az 1. rész is hasonló. 3. résszel nem játszottam.
Az első két résszel szerintem így is megéri játszani, mert jó cucc a hibák ellenére is. A 3. rész már más korszakot ölel fel, ami tőlem kicsit távolabb áll, de majd valamikor teszek vele egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
Voy15
tag
válasz homerhamm #58635 üzenetére
Én nem is olyan régen (kb 1-1.5 évvel ezelőtt) játszottam végig mindhármat (DE).
Ahogy megy előre a széria, úgy esik a színvonal szerintem, minden téren (bugok, történet).
De én viszonylag elnéző vagyok a bugokkal szemben, és próbálok a storyra, játékmenetre koncentrálni, így pedig teljesen jó volt mindhárom rész. -
homerhamm
addikt
Egyszer láttam a Mafia 3-ról egy videót, bűnronda volt. A jatékos szeme előtt látványosan(!!!) a semmiből spawnoló autók, az égbolt valami borzalmas volt, főleg a villámlás, mintha a színeit az égboltnak paintbe rakták volna össze.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy 20 éves múlt, hiába DE az alapja, kivéve az első rész, hogy remake, de az meg igazi klasszik bármelyik formában. Mindenesetre nem most volt 2001 környéke. A harmadik részt meg békén kell hagyni, egy fillért nem ért se régen, se most
.
-
addikt
válasz homerhamm #58639 üzenetére
Pont olyan bugos a DE is, de szerintem ez nem sokat von le az értékéből, mert az első két rész, főleg az első remek lett.
Bugokról az OFF és az ON topikban is írtam már. Feljebb is linkeltem egy hozzászólást, nem tudom nézted -e.
Szerk.:
Egyébként a trilógia most akciós, de lehet utazva még olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
-
negyven2
veterán
Fallout 76...
The Most Toxic Community: r/fo76“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
homerhamm
addikt
Lehet majd később megveszem, most kivásárolgattam magamat. Megvettem a Dying Lightot, AC3 Remastered, Sleping Dogs, AC Valhalla Ultimate Ed., FM6, Atlas Fallen. Mármint ezt nem mind egyszerre vettem, hanem idén.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest