Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz icemad #57649 üzenetére
Ha nincs gond a TV -vel, akkor annyira nem is fontos.
Nálam 2000 óra ment az LG OLED -be 2 év alatt, de ugye második TV volt decemberig. Azóta leváltotta a Samsung és az LG lett a normál TV.
Szerk.:
Mellette az előző Samsung 9000 órát ment 2 év alatt.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
negyven2
veterán
válasz Bogyi007 #57642 üzenetére
Csak kár, hogy nincs már itt a második évad...
Hell is Forever Sing-AlongGondolom a 2019-es Pilot-ot is láttátok?
Ja és fent van a teljes Soundtrack is:
Hazbin Hotel Original Soundtrack (Spotify)“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
addikt
-
homerhamm
addikt
Megint kikapott a Bayern + szokásos Upamecano piros lap.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
Rápróbáltam a Zorin OS 17 -re. Egész jó cucc. Store is rendben van.
Bár úgy érzem kicsit nagyobb erőforrást igényel, mint pl. a Win 10. A Lite (16.3) verzióhoz még nem volt szerencsém, de valószínű az jobb gyengébb gépen. Feltéve, ha 64 bites.
Windows -hoz hasonló élményt nyújt.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Bedobom ide is, ha már úgyis minden platformon fellelhető a topik aktív része lassan, az autósokat meg szeretjük. Kedden jelenik meg, egy 8 éves középkategóriás kártya elég neki 1080p-re high-on elméletileg: Toyota GR010 Hybrid Hypercar at Fuji | Le Mans Ultimate Gameplay
.
-
addikt
Abban tud valaki segíteni, hogy ezt a RAM -ot pontosan hogy kell keresni? PC2 RAM? Vagy más adat is kell hozzá, hogy biztosan kompatibilis legyen?
A felső 2 lényeges, ami 2RX8.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
A felső DDR2-es 800 Mhz-es noti ram, a második szintén, amennyire látszik a ráragasztott címke alatt a másik címke (lagalábbis 6400S-666-nak tűnik). A felsőn azért van több modul, mert 2gb-os, de ugyanolyan méretű ram modulok vannak. Amúgy fapadosan a PC2-4200-as 533MHz-es, PC2-5300-as 667-es, PC2-6400-as meg 800MHz-es.
.
-
addikt
válasz Steve1207 #57659 üzenetére
Köszönöm.
A pici laptop már elment. Most ezt a középsőt teszem rendbe, de gondoltam veszek hozzá még RAM -ot. Jelenleg 3 giga (2+1) RAM van benne.
Akkor 800 MHz 2 giga RAM -ból kell még 1 db.
Szerk.:
Azt hittem korábban, hogy 4 giga RAM van benne, de mint kiderült, csak 3...[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz Steve1207 #57657 üzenetére
Figyelj, semmi-de semmi reményed ne legyen, hogy ez jó lesz. Ez a Motorsport Games csinálta a Nascar Ignition-t is. És ráadásul mint ha a csőd szélén is állna az a kiadó. Ráadásul ők voltak, akik megszerezték az IndyCar licenszet, és a pénzügyi gondok miatt, fel is függesztették a fejlesztést. Ha jól tudom, már vissza is szállingóztak a jogok az iRacing-hez.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Guitar14
senior tag
Régebben sokat szórakoztam másodlagos OS-ként Linux-szal.
Mindig Ubuntu és Mint rendszereket használgattam (1x pedig Fedora-t)Tavaly rápróbáltam a Zorinra és messze ez volt a legfelhasználóbarátabb, kb. 2 hónapig ha nem kellett semmi miatt a Win akkor az volt az elsődleges. Legnagyobb előnye számomra, hogy nagyon egyszerű a drivereket felrakni rá, vagy jó esetbe rárakja őket automatikusan. Felhasználói felület is nagyon szép (Win10-11 hatás) és rendkívül stabil is.
Egyedül azért töröltem le mert keleltt a másodlagos SSD-n a hely és leformáztam. Azóta meg nem vettem plusz tárhelyet.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
válasz Guitar14 #57664 üzenetére
Én is így vagyok vele. Bár a Mint -et még nem próbáltam. Arra is kíváncsi vagyok, de a Zorin nálam egyelőre top nem Windows OS.
Ezek külső SSD -ről is gond nélkül elmennek? Vagy az USB nagyon szűk keresztmetszet neki? 3.2 USB foglalaton keresztül.
-
Guitar14
senior tag
USB-vel még nem próbáltam, csak Live Linux-ot, de azt is 2.0 alatt még régebben. Ott azért nem volt egy vilám.
Linux Mint igazábol 1/1 ubuntu csak más felülettel. Sima alap ubuntut csak addig szerettem míg nem így nézett ki mint most hanem így: [link] asszem ez a GNOME felület volt.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Steve1207
veterán
Ez lesarkítva egy rFactor, ami szimes berkekben top a mai napig, teljesen arra építkezik. Mondhatni semmi köze a Nascar Ignition-hoz, amit minden platformra is fejlesztettek megkurtítva az összes lehetséges ponton, hogy a 10 évesek is szórakozzanak, mert nascar.
[ Szerkesztve ]
.
-
.LnB
titán
válasz Steve1207 #57669 üzenetére
Azt vágom, hogy megvették az rFactor-osokat. Arra nem emlékeztem, hogy ők melyik feladatot kapták. Biztos nem volt közük ahhoz a Nascar játékhoz is?
Na de mindegy is, majd kiderül, hogy milyen lett. De ha jól látom, még csak early access lesz nem? Lesz mire fogni ha rossz.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
-
homerhamm
addikt
Nem tudom, de nekem meg kipurcant a Venom aksim. Már egy hete azon mérgelődök, hogy mi történt a kontrollerrel, mert csak villog, erre ma próbából beletettem elemet, azzal működik. Az előbb már kínomba a TV-t kapcsoltam be.
Amúgy ezen a gépen is fogsz játszani, vagy ez csak ilyen "dolgozós" gép lesz?
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Hát amiről állandóan itt írsz.
Szerintem en is visszatérek a hagyományos elemre. Előbb az akksival villogott az Xbox, aztan mikor bekapcsolt fél perc múlva FH3-ból ledobott, de tegnap is 20 percet szenvedtem mire a kontrollerbe életet leheltem. De legalább kicsit több mint egy évig bírta az aksi. Tegnap már az is eszembe jutott hogy elviszem megnézetni a kontrollert. Hát nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz homerhamm #57680 üzenetére
Többről is írok. Állandóan.
Volt egy kis méretű LG laptop, azt lepasszoltam már. Van egy régebbi PC, de azon valami lehalt. Nincs kedvem szórakozni vele, így az majd megy a hulladékudvarba.
Van egy Acer laptop, amivel egyelőre jó szórakozni, de ez is megy el. Majd ha meguntam, meg 3 giga RAM -ból csináltam 4 -et.
Illetve van egy normálisabb Lenovo laptop is, ami páromé. De azt majd lecserélem egy belépő gamer laptopra.
Szerk.:
Rendes PC még nincs. Az még átgondolás alatt.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz homerhamm #57682 üzenetére
Nem nagyon éri meg ezzel foglalkozni. Integrált VGA, lehet az halt be...de több dolog is okozhatja a problémát. Eleve a táp is hangos volt már régebben.
Nem tudom még mi marad meg hogy lesz. Nem sietem el a dolgot, mert jön az új kis fickó a családba, plusz a munkában is rengeteg a plusz feladat. Így szellemileg eléggé le vagyok terhelve.
Ami leginkább érdekel, az egyrészt az új Nintendo, ami valószínű még 1 év. Másik amin még agyalok, az egy Anbernic, ami számomra nagyon hasznos lenne.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Persze, de nekem még az 5x86 -on sem volt ennyi MHz. Igaz, hogy nem is nagyon zavart, mert a betárcsázós nettel még a Drót Posta Galamb is hasított.
Pentium -ra már nem volt pénzünk.
Szerk.:
Jah és a Voodoo 3dfx is nagyon menő volt.[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
A legszebb időszakom. Hogy is volt a kedvezményes időszak? 10-06? Letöltés ment ezerrel.
Voodoo is tényleg! Igaz kellett mellé vga mert csak gyorsító volt, de valahol megalapozta a mostani vga-k alapjait.
Voodoo-ról meg párhuzamosan a 97-es Carmageddon ugrik be, de ne kérdezd miért.[ Szerkesztve ]
-
-
homerhamm
addikt
válasz Steve1207 #57692 üzenetére
Minekünk írni kellett, egy füzetbe hogy mennyit neteztünk, hány óratól hány óráig. Na meg 3 perc mire betöltött egy kép. Régi szép idők. Ja és amíg neteztél nem lehetett vezetékes telefont használni.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Ez is nosztalgiára ad okot, de egészen más okból...
63 éves korában elhunyt Andreas Brehme, az 1990-es világbajnoki döntő egyetlen góljának szerzője.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
homerhamm
addikt
A leghosszabb magyar mondat.
-
Zsadi
őstag
FaceApp
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs