Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• icemad

nagyúr

LOGOUT blog (1)

válasz ρσгτσ #57602 üzenetére

Quest 2-höz se kell. Pc akkor kell, ha PC-s címeket akarsz játszani. Pl Half Life Alyx.
    Quest storeban elég sok játék és program van, böngészd át.
    Itt is van előfizetés, havi 9 euró, ezért 2 random játékot kapsz havonta. Viszont ezek megmaradnak "örökre", akkor is, ha nincs aktív előfizetésed.
    Egyébként szokható, nem bonyolult cucc, de valaki nagyon érzékeny lehet rá. Hányinger, szédülés előfordulhat. Nálam csak egy játéknál jött elő.

Kényelmesnek nem mondanám, én vettem hozzá Elite strap fejpántot, ez hasonlít a psvr 1 megoldásához. Nekem kényelmesebb sokkal így. Meg stabilabb is, ami pörgős játékoknál nagy előny.
    Ha még soha nem próbáltál semmilyen vr szemüveget, akkor az első élmény odab@szós lesz, teljesen más így játszani. Én sokkal jobban szeretem. Meg már kezdenek komolyabb címek is megjelenni, az Assassin's Creed pl nagyon jó, de a Walking Dead játékok is tetszettek. Ritmusjátékból a Ragnarock a kedvencem, ebben benne van egy magyar bandának a zenéje is. Másik kedvencem a Pistol Whip, ez is nagyon jó. Multi játékokból csak az Among Ust próbáltam. Az is szuper lett.

Nekem Quest 2 van, a fentiek erre vonatkoznak. A Quest 3 mindenben fejlődött ehhez képest. Elméletileg lesz egy Quest 3 lite, ami a Quest 3 teljesítményét tudja, de AR-ban csak fekete fehér képet ad, mint a Quest 2.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

Új hozzászólás Aktív témák