Hirdetés

Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz engusz #9839 üzenetére

    Azért ezek többsége nem a Zavvi sara. A szállítási feltételeknél olvasható, hogy 1 hónap (ill. 28 nap) elteltével tekinthető egy csomag eltűntnek, addig a Royal Mail nem hajlandó foglalkozni vele. Ez jár az olcsó postával sajnos, a Magyar Posta hasonlóképpen töketlen ha eltűnt csomagot kell keresni. A játékok nekem egyenként csomagolva egy DVD-tok méretű kartondobozban érkeztek, összesen két vonalkód van rajtuk, a rendelésazonosító ill. egy másik, hét jegyű azonosítószám, ami lehet akár a csomagszám is, de nekem túl rövidnek tűnik.
    Követhető cuccal rendelni játékot pedig biztosan nem éri meg, az ilyen csomagküldők kb. 5000Ft-tól indulnak. Ez egy 10-12 fontos játéknál nyilván nem egy életképes opció.

    Ezzel együtt sajnálom, hogy így jártál, remélhetőleg a pénzvisszautalásnál (ha valóban eltűnt a csomagod) nem fognak további tíz napokat szerencsétlenkedni.

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Aktív témák