Hirdetés
Aktív témák
-
Csaabi
tag
megjött a halo: reach-em a multiformatosoktól és nagyon zsir nem német meg semmi
és a halo wars-al együtt 8500ért vettem vadi újonnan. Sztem jó vétel volt.Csaabi
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Tegnap megvettem a Boxot.
Játékom még nincs hozzá, de ma már az is lesz.
A kérdésem a következö:
A joyt azt mivel szoktátok takarítani?
Halo3-as limitált joy van hozzá, de eléggé retkes."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Djuree
félisten
válasz Klemens #3859 üzenetére
ablaktisztító meg fülpilicka. az oldalt futó csíkban meg körzőhegy mondjuk. de a legjobb ha szétkapod, úgy rendesen meg lehet tisztítani
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Tomics
addikt
Töltöm a FIFA 11 és a PES2011 demokat. Jobb időzítést nem is találhattak volna ki
Kíváncsi vagyok FIFA-ban a kapus mozgatásáraPH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
válasz DonMedve #3864 üzenetére
Szerintem csak opcionálisan lehet mozgatni, vagyis ha csak te akarod. videóban láttam hogy a kapus szemszögéből is játszhatsz, csak akkor ugye a mezőnyjátékosokkal a gép fog...szal max egy új funkció, pl online meccseknél vagy achihoz, nem hiszem hogy alap dolog lesz.
PH! addikt since 2004
-
Davzone
senior tag
Reach limitedhez járt valami multyplayer páncél.
Tudja valaki hogy az poyntosan melyik és hogy adhatom rá a katonámra?Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Tomics
addikt
válasz DonMedve #3866 üzenetére
Sorry.
Hát nem nyűgözött le. Az FPS mintha kevés lenne és nem túl szép a grafika sem. A játékmenet ugyanaz mintha fifa10el játszanék. Igaz, fifa10el csak véletlenül tudtam fejesgólt fejelni beadásból ,ez most a 11-el sikerült 2x is az első meccsen Úgy néz ki ez a kapusos dolog csak légy profi módban lesz. Valszeg nem fogom megvenni, jó nekem a fifa10PH! addikt since 2004
-
Djuree
félisten
válasz DonMedve #3862 üzenetére
torx kell, de olyan aminek a közepe lyukas nekem sincs ilyen, drága, én mindig szét tudtam szedni kis csavarhúzóval, a csavar közepéből ki kell törögetni a kis peckeket és úgy ki lehet erőltetni, mondjuk nem egyszerű így de megoldható
így max 2-3x tudod szétszedni, utána elnyalja a csavarokat a sima csavarhúzó. de elég 1x szétszedni és alaposan kitisztítani, meg játék előtt kezet mosni, és évekig nem kell hozzányúlni megintLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
a fifa is olyan, mint az nba, az utóbbi 5 évben meg nem mondanám hogy melyik fifát látom, még a graf is ugyanaz, a játékmenet meg egyre gyengébb szánalom, nem hogy nem veszem meg, ki sem próbálom. majd ha nagyon kell pc-re letöltöm, de hogy egy fillért ki nem adok érte az tuti
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
ToBeY
nagyúr
Tudnátok ajánalni nekem valami "hentelős" játékot (pl devil may cry4,dante inferno ilyesmi)
-
Djuree
félisten
válasz heihachi #3873 üzenetére
pedig még a fifa95-el kezdtem, úgyhogy eléggé képben lehetek sztem
nem játszottam olyan sokat az újabbakkal, de eltérést nem vettem észre grafban, játékmenetben meg butul egyre jobban. fifa10-ben olyan jó mikor gondol egyet a kapus és kiszalad ez az előző részekre nem volt jellemző pedig...és nem 1 ilyen dolog van...a magyar szinkron még mindig ugyanolyan pocsék mint eddig, 2 perc lenne javítani az időzítéseken, meg pár új mondatot beletenniLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Davzone
senior tag
Tudja valaki hogy ez milyen mód és pálya a reachben?
[link]Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Djuree
félisten
conan elég jó sztem
vagy a ninja gaiden, de ez baromi nehéz, tényleg NEHÉZ, úgy hogy minden játékot hard-on kezdek el és meg sem izzaszt, de ez brutális, 2 pálya után feladtam, főleg hogy alig menti el a játékállást ha vért izzadva tovább jutok és asszem nincs nehézség állításLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
heihachi
addikt
Hát én az ilyen véleményekre alapozva, mint a tiéd vettem meg a FIFA10 megjelenésekor, annak demója kipróbálása után a FIFA07-et. Mondván, ez évről évre nem fejlődik semmit, ugyanaz a grafika, ugyanazok a lehetőségek, de ez egy db ezres, a FIFA10 meg 10 db ezres.
Kb. 3 meccset nyomtam le vele, de akkora csalódás volt, hogy elképesztő. A grafika, a mozgások, a játékmenet, minden elképesztően gagyi volt a FIFA10 demóhoz képest. A két játék annyira hasonlít egymásra, mint a te ízlésed meg az én ízlésem játékok terén. Oké focizni kell mindkettőben, de ennyi, nincs több hasonlóság. Másnap mentem be megvenni a FIFA10-et 10 rongyért, és azóta sem bántam meg. Legóvatosabb számításaim szerint is van benne 150 óra játékom, hogy mást ne mondjak, haverral, csak a az Inter-Juve rangadóból 84-et rendeztünk. És ez csak egy párosítás, egy játékmód, egy haver. Ezt vesd össze a 3 meccs utáni csalódással.A FIFA10-ben a kapus szar, ez tény. De ezen kívül kb 2-3 másik nagyobb hiba van, és ezzel véget értek a nagy hibák "sorai". Közel tökéletes játék, és az eddigi legjobb focis játék az összes platformot beleszámítva (még a PES11-et is a demója alapján szerintem!), kivéve IRL foci
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Djuree
félisten
válasz heihachi #3880 üzenetére
ja multiban biztos jó, de én csak single-t nyomtam, de ott írtózatos bugok vannak és patch még azóta sem jött...az nba dettó, már ott tartottam hogy feltettem múltkor a 2005-öt, az utolsó! használható nba-t. és nem volt csúnyább mint az újabbak volt olyan nba amiben egy utólagos patch-ben tették bele a csere funkciót no comment ea....grat....nem véletlen szüntették meg a pc-s nba-t. a kutyának nem kellett, és nem véletlenül elhiheted...sztem a fifánál sem sokkal jobb a helyzet, ha így haladnak itt is megszűnik a pc-s rész...
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Hát lehet, hogy az én figyelmemet kerülte el, de milyen írtózatos bugok vannak szingliben? Lenyomtam vagy 10 teljes bajnoki idényt (mennyi, mondjuk 400 meccs?), de egy olyan buggal találkoztam csak, ami gáz volt, amikor minden játékosom skillpontja 80-90 környékéről olyan -1000000 (tényleg ennyi) környékére esett le Ez alatt nem lehetett a játékosok kezelése menübe belépni, mert lefagyott akkor a game. Aztán egy két meccs alatt helyreállt minden. Ugye konzolos FIFA10-ről van szó?
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
bexinho23
őstag
Valaki?
(#3841)
-
buffon007
tag
xboxot netes játékok használatához hogyan kell routeren beállítani?vagy eggyáltalán valahogyan kell a routerben valamit beállítani,vagy csak elég a netkábelt kihúzni a gépemből,és átrakni a boxra,és élő live előfizetéssel játszhatok is?
-
Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest