Aktív témák

  • heihachi

    addikt

    válasz Djuree #3874 üzenetére

    Hát én az ilyen véleményekre alapozva, mint a tiéd vettem meg a FIFA10 megjelenésekor, annak demója kipróbálása után a FIFA07-et. Mondván, ez évről évre nem fejlődik semmit, ugyanaz a grafika, ugyanazok a lehetőségek, de ez egy db ezres, a FIFA10 meg 10 db ezres.
    Kb. 3 meccset nyomtam le vele, de akkora csalódás volt, hogy elképesztő. A grafika, a mozgások, a játékmenet, minden elképesztően gagyi volt a FIFA10 demóhoz képest. A két játék annyira hasonlít egymásra, mint a te ízlésed meg az én ízlésem játékok terén. Oké focizni kell mindkettőben, de ennyi, nincs több hasonlóság. Másnap mentem be megvenni a FIFA10-et 10 rongyért, és azóta sem bántam meg. Legóvatosabb számításaim szerint is van benne 150 óra játékom, hogy mást ne mondjak, haverral, csak a az Inter-Juve rangadóból 84-et rendeztünk. És ez csak egy párosítás, egy játékmód, egy haver. Ezt vesd össze a 3 meccs utáni csalódással.

    A FIFA10-ben a kapus szar, ez tény. De ezen kívül kb 2-3 másik nagyobb hiba van, és ezzel véget értek a nagy hibák "sorai". Közel tökéletes játék, és az eddigi legjobb focis játék az összes platformot beleszámítva (még a PES11-et is a demója alapján szerintem!), kivéve IRL foci :D

    "Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Aktív témák