Hirdetés
Aktív témák
-
Blacki
tag
Valaki probálta a borderlands játékot?
Lehet befizetnék rá. Vélemények megéri az árát.Xbox360 gamertag: TrinityBlood05
-
lacy86
addikt
Koszi dilipok & ovecs , probalok kiratani!
Igazabol addig nem is akarok venni Bundle packot kinec-tel meg nem tudok ertelmesen jatszani , mert akkor csak az stresszelne , hogy minek adtam ki ennyi penzt ha nem tudok jatszani! -
sajtee
őstag
válasz Blacki #30201 üzenetére
Nyugodtan állíthatom, hogy a szememben a valaha készült legjobb játék, de egyedül és a DLC-k nélkül monoton és felesleges megvenni. A DLC-k nagyon sokat dobnak rajta, egyedül pedig... Roppant(de szép szó ) unalmas, monoton, egyhangú. Legalább ketten játszva viszont nagy élvezetet nyújt, amennyiben mindkét(vagy akár négy) fél együtt játszik, nem külön-külön és néha együtt.
-
MasterMark
titán
válasz roberto211 #30198 üzenetére
RCA-n keresztül nincs 5.1, az csak stereo.
sajtee: Holnap.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
roberto211
őstag
válasz MasterMark #30207 üzenetére
Akkor ez csak 2.1-re jó igazából,ha jól tudom. És olyat nem tud hogy egyszerre mind az öt szóljon?? Vagy csak az első 2 szól?
De azt nem értem, hogy akinek a tv-jén vannak rca csatik, és ha rádugja a hanfalcuccát akkor az hogy lesz 5.1??
Ahhaa, most már értem.. De akkor a gyártók pl tegyük fel az x530hoz is miért csaj 2-es rca-t csomagolnak?, Vagy is nem rca-t hanem átalakítót, amiből csak 2rca jön ki??
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #30207 üzenetére
Okés.
-
MasterMark
titán
válasz roberto211 #30208 üzenetére
Ez csak stereo azaz 2.0 vagyis két csatorna. Szólhat mind a hat hangszóró Pro Logic-al pl., de az nem valódi 5.1.
5.1-hez hat RCA csatlakozó kéne.
Hogy stereo rendszerekre is rá lehessen kötni.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
woodbear
addikt
válasz roberto211 #30208 üzenetére
erősítővel, ami nem pc (mert ugye a pc-be is 3 jacket dugsz be, míg a boxba csak 1-et), hanem házimozi erősítő. Az csinál 5.1-et.
Boxnál marad az optikai kimenet[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
MasterMark
titán
válasz roberto211 #30212 üzenetére
TV-n keresztül is jó az a HDMI-ről leveszi a digitális 5.1-et.
Switch Tax
-
woodbear
addikt
válasz roberto211 #30212 üzenetére
z906-on van optikai bemenet...nincs miről beszélni.. az kitolja neked 5.1-re.
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz MasterMark #30216 üzenetére
igen hat, hírtelen arra gondoltam, hogy nálam ugye 3 rca kábel van, csak ugye kettesével van rajtuk nem kalkuláltam be túl sok meló volt ma, leszívta már az agyamat
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
RockHaRD
addikt
válasz bigadam94 #30195 üzenetére
sztem pont azért lett nagyon jó, mert nem a szaltókat, meg mindenféle olyan idiótaságokat csinálnak a játékosok (falról ugrabugra, meg ilyesmi), amiket a való életben úgysem lehet, hanem viszonylag olyan cseleket, meg mozdulatokat, amit halandó ember is elsajátíthat (10-15 év alvás-evés nélkül )
Nekem tuti vétel lesz, csak még nem tudom, h mikor
-
MasterMark
titán
[link] Mass Effect MMO... WTF?
Ha ebből is MMO-t mer csinálni az EA, akkor feljelentem őket...Switch Tax
-
bigadam94
tag
válasz RockHaRD #30218 üzenetére
Persze, ezt a nézőpontot is megértem, csak számomra a FIFA Street mindig is az arcade vonalat jelentette, ami gyakran köszönőviszonyban sincs a valósággal (--> falról ugrabugra ), ez meg ahhoz képest túl.. "fifás", ha érted, mire gondolok.
Ettől függetlenül tényleg nem rossz játék, délután még játszottam vele picit, van egy sajátos hangulata.
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #30219 üzenetére
Ez van.... Már a harmadik résztől is félek. Túl sokat várnak tőle.
-
Prof01
veterán
Szép estét!
Huhh gyerekek, ez a Duke Nukem Forever piszok jó játék! Biztosan az elfogultság is beszél valamelyest belőlem, de én nagyon élvezem!
A grafika nem nagy szám, de a játékmenet a lényeg! Igazi Duke beszólások! Vicces feladatok! Shake it baby!Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
sajtee
őstag
Nem csúnya...
-
MasterMark
titán
Nem rossz. De ha már fehér akkor a Star Wars-os kéne.
Switch Tax
-
sajtee
őstag
válasz molnarpeter #30224 üzenetére
Igen, nekem is épp ez jutott eszembe. Egyébként szerintem szép. Unalmas már a sok fekete. Minden fekete. Minden műszaki cikk. Szeretem a feketét, de minden egyes műszaki cikk:
VGA-k, gépházak, monitorok, hangfalak, nyomtatók, tévék, fülesek, telefonok, távirányítók, egér, billentyűzet, DVD/Blu-ray lejátszók, órák, KONZOLOK, webkamera, mikrofon, fejhallgató, elemtöltő, tok stb., csak hogy a közvetlen környezetemről írjak. Szép, meg minden, de szeretem azokat a dolgokat, amik kitűnnek a tömegből, és ez a szürkés-fehér szín szerintem eléggé... nem dinamikus, de kitűnik a tömegből, de nem élénk. -
kovsol
titán
válasz sajtee #30226 üzenetére
nekem pl fekete a gépem kék leddel, mellette jól mutat a feke xbox nem matt hanem a csillogós van, olyan a laptopom is a TV is a kinect is, mondjuk a hangfalam az barna de amúgy ha minden tök más színű lenne akkor szerintem az hülyén festene egy szobában
May the Force be with you!
-
KingKress79
aktív tag
Sziasztok!
Fejhallgató akarok venni olyat ami pc-hez és xbox360 konzolhoz is jó szolgálatot tud nyújtani. A következőt találtam: [link] vélemények? Van valakinek ilyen fejhallgatója?PS4: KingKress
-
dilipok
veterán
válasz KingKress79 #30228 üzenetére
en meg mindig tartom magam ahhoz a velemenyemhez, hogy egy normalisabb sztereo fulessel tobbet ersz. (amugy kinezetre nem rossz, de valszeg nem nezegetni fogod magad a tukorben )
jaa, meg most nezem hogy itt a mikrofon is hasznalhato. Az mondjuk plusz
Mondjuk azzal vigyazz, hogy ha sorrund headsetet keresel, ez NEM az (hiaba irjak a leirasban)
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
woodbear
addikt
-
Kroni1
veterán
Használ valaki Nyko Zoom-ot a kinecthez?! Gondolom ez a kinecttől való távolság csökkentésére szolgál, a két játékos meg maradhat ugyanolyan oldaltávolságra, és nem kell félni hogy a vizszintes látószöge csökkenni fog? Néha már így is szokott szólni, hogy move left/right mikor távolabb megyünk egymástól, hogy ne kaszaboljuk össze egymást..
-
sicla77
csendes tag
válasz MasterMark #30192 üzenetére
igen van pöcök az AV kábelen azért nem tudom a kettőt egyszerre használni, azt is olvastam egy másik fórumon hogy esetlegesen optikai kábellel kössem össze a boxot a házimozival
-
Kroni1
veterán
-
Blacki
tag
Na arra én is !
Ez [Nyko]
nem győzött meg annyira, van aki azt írja jó, mások meg hogy rosszabb a kinect érzékelése a széleken.Xbox360 gamertag: TrinityBlood05
-
roberto211
őstag
válasz kovsol #30239 üzenetére
Na most gondold el. Én 198cm és ugortam egy a kinect adventuresbe, a reflex brudgenél és a ledgömbbe bevertem a fejem. Pfhúú ba..zdki mondom. Nem volt valami kellemes. Lehet h nekünk is kéne ez a zoomos akármi.
sicla77: Szomszédok nem fognak megőrülni egyel lejjebb? Mert mi családiba lakunk, de méd 1szinttel lejjebb is hallják hogy majd le szakad a födém.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Atiballer
csendes tag
Madden NFL 12-vel játszik itt valaki? Ha igen, és van kedve játszani, vegyen fel légyszi. gamertag: Atiballer
-
woodbear
addikt
Itt az új dágaszágom.
-
zsotesz81
senior tag
Ha minden igaz ma végre megkapom a Final Fantasy XIII-2-t, végül remnangame-től rendeltem, kicsit drágább lett így mintha zavviról jött volna, de legalább a pénzt visszakaptam
-
scorpy02
aktív tag
Azt hiszem gamestation-ről se vásárolok többet. Hétfőn délután 2-kor rendeltem raktáron lévő játékot, de még mindig Unshipped státuszban van... Zavvi sokkal rugalmasabb ezügyben.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs