Hirdetés
Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Végül is zavvin vettem kóddal kicsit olcsóbban más játékkal együtt. De 6k-ért azt mondta el tudja adni helyben is (győr), az meg itthoni viszonylatban sztem is jó ár!
Néztem a Blackwater demoját az hangulatos lett! De ennyire nem élném bele magamat..
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Kroni1 #30051 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁ csak azt ne...!!! blackwater (itt túl is értékelték....) , magyar oldalon: blackwater teszt, felejtsd el de gyorsan ha nem akarsz pénzt kidobni
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz WhiteWalker #30052 üzenetére
nem is akartam megvenni.. sejtettem h a trailerre koltottek a legtobb penzt. azonban a carnival in action jopofa csaladi progi lehet. az megvan valakinek?!
-
-
woodbear
addikt
Na összejött a jó vétel amit emlegettem Darkness2 (promo copy, de adott hozzá a srác limitedes fém tokot ) Postával 6500-ért Szerintem jó volt.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
mephi666
nagyúr
válasz kovsol #30042 üzenetére
egyik exem meg elvesztette a lépcsőházban az arany fülbevalóját és az alsó szomszéd hozta vissza nyugdíjasok a szomszédaim szinte egytől-egyig: ha nem vagyok otthon, átveszik a "nem aláírós" csomagjaimat és kopogtatnak vele... tényleg nagyon rendesek mellesleg figyelnek is nagyon, hogy ki teszi be a lábát a lépcsőházba, nem nagyon lehet probléma (postásokkal is jóban vannak: amikor egy tálcányi cider-t hoztak, azt is átvették helyettem és már a lépcsőházban leintettek, hogy ott van náluk... mondjuk szívességből szereltem már gépet is nekik)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
woodbear
addikt
Pont ma délelőtt írtam a Sine Mora-ról, és itt is egy vadi új trailer, valamint kiderült, hogy 1200MS pont lesz az xbox exkluzív cucc, ami ugye only magyar szinkronos lesz az egész világon... trailer
-
sajtee
őstag
Remélem, még idén lejön a "frissítés", ami megint nem fog tartalmazni semmit...
15 percbe telt, de lejött...
[ Szerkesztve ]
-
csigacska
tag
Ma nekiestem a RDR UN-nek, hihetetlen jó hangulata van, a Seth-es küldetések előtti videók ütnek nagyon.
Az alapjáték után tökéletes levezetés, egy kis zombi hent a vadnyugaton. Eddig kb 3 órát toltam vele, ami egy kicsit elszomorít, hogy már így is 35%-nál járok a történetben.(#30072) woodbear: Az alap játék nekem is sokkal jobban tetszett, a Mafia 1 után a legjobb játék számomra, de azért el lehet szórakozgatni ezzel az UN-el is, GOTY verzió része volt, külön szerintem én sem szereztem volna be.
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz csigacska #30071 üzenetére
Nekem nagyon rosszul esett anno, hogy egy ilyen baromi jó vadnyugatos játékba bele pumpálják a zombikat, akkor mindenbe ez volt a divat. zombi---zombi---zombi, mindenbe, mindenkinek...nem csípem őket. Ezért nálam kimaradt az UN, viszont a sima RDR iszonyat nagy kedvencemmé vált.
-
sajtee
őstag
Akinek ma lenne kedve egy kis GTA IV-hez, RDR-hez vagy GoW3-hoz, az bátran keressen, lehetőleg itt a PH!-n, privátban!
-
Blyan
félisten
No, nekem megjött a Reach és a AC2.
Thank you Zavvi.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Srácok, van Xboxra valami app, ami egymás után játsza le a videókat?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
kovsol
titán
nálam valamiért konkrétan bugos a vidó lejátszó és nem tudok a hddről filmet lejátszani, mert nincs olyan lehetőség benne
valahogy meg tudom nézni, hogy melyik letölthető tartalom van már megvéve nekem? ezt valahogy ki lehet listázni a marketben/weblapon?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz woodbear #30075 üzenetére
Neked is ez a kiadás van meg? DLC tartalmak vannak benne?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Blaise
veterán
game.co.uk hogy küldik el a csomagot?
Rendeltem hétvégén két játékot náluk. A rendelési táblázatban "Unshipped" státusz szerepel, de ha a review gombra kattintok, akkor a részletes nézetnél az egyik játéknál "Shipped" a másiknál meg "Unshipped" szerepel. Két részben fogják küldeni? Vagy megvárják míg a másik raktáron lesz és együtt jön majd?
-
kovsol
titán
Mortal Kombat Season Pass
MK Compatibility Pack 1 2 3 4
RESIDENT EVIL 5 GOLD EDITION
Gears of War 2: All Fronts Collection
ezek mit takarnak amúgy? látom ilyen is van megvéve nekem, előző tulaj vette meg
és másik accounttal is vannak még véve pl mass effect dlc meg egyéb dolgokmeg egy rakat játék vip és online pass is megvan már
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
dilipok
veterán
válasz Blaise #30085 üzenetére
Elvileg orderenkent van fee, de ebben az esetben, ha mar a felet feladtak az odrernek, nem vagyok biztos. Ha biztosra akarsz menni, lepj kapcsolatba a supporttal. Nagyon segitokeszek.
Ha meg ugy van ahogy Zjunior mondja, akkor kulon van fee jatekonkent.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
woodbear
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #30084 üzenetére
Igen ez.. az osszes megjelent dlct tartalmazza. De nem bontottam ki mert ajandek lesz
Valakinek nem kell bontott, de full karcmentes kinect sports season 2 ill. Szinten bontott de karcmentes Halo anniversary? Mindketto promos kiadas.
Akit erdekel PÜ. Jo aron adnamOldalam: www.swsfoto.de
-
Blaise
veterán
-
sajtee
őstag
válasz woodbear #30089 üzenetére
Tudtommal a GoTY óta kijött még egy DLC. Nem mondom, hogy ez igaz, haverok mondták, meg boltban, de én azt olvastam, és úgy tudom, hogy az 'All Fronts Map Pack'-et tartalmazza, amiben benne van minden DLC. Az viszont vicces, hogy haver a sima GoW2-höz kapott 'All Fronts Map Pack' kódot, míg én nem, egy boltban volt vásárolva mindkét példány...
-
MasterMark
titán
Ha valakinek kéne: [link]
Switch Tax
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #30097 üzenetére
Master, még mindig megvan?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- Gamepad
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mazda topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest