Hirdetés
Aktív témák
-
priti
addikt
Nem értek egyet. Egy átlag júzer szeretne venni egy gépet minél olcsóbban. Hol kezdi? A használtaknál. Itt nem lehet ennyire megkerülni a warez-t, mert egyszerűen ahhoz kellenek háttérismeretek, hogy egyáltalán tudja, hogy mi az amit árulnak. Lehet hogy téged ez meglep, de én nem foglalkoztam még a konzollal és fingom sem volt mi az a JTAG és úgy voltam vele első blikkre, hogy biztos valami flash és ha akarom akkor az eredeti állapotot visszaállítandó újraflashelem aztán kész attól az még lehet nekem egy jó kis legális gép olcsóbban. Oké hogy utána tudtam nézni sokmindennek, de nem volt könnyű és kellett hozzá PC-s tapasztalat sok helyen, hogy átlássam, hogy mi újság van. Nem mindenkinek van tapasztalata korábbról, de mindenki olcsón szeretne jót venni. Lehet újat venni, de az soha nem lesz olcsó a használthoz képest. Egyébként arra jutottam, hogy újat veszek, ráadásul slim-et, amire ráteszem a vízhűtésem ami megmarad a PC-ből. Pedig a slim-re nincs még flash minden sarkon, és ha szétszedem ugrik a gari, de nem mindenki vágyik ügyintézésre és most hogy megtudtam, hogy a túlmelegedés áll a hibák hátterében inkább előzöm meg, mint hogy a garira támaszkodva hagyjam elpusztúlni, hogy aztán intézhessem, én (meg szerintem sokan mások sem) nem vágyom rá, hogy garanciális ügyintézés legyen a napi program, hogy valami futárt várva dekkoljak az ajtó előtt.
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
Aktív témák
- Windows 11
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Projektor topic
- xDefiant
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest