Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz Davzone #1599 üzenetére
teljesen felesleges. még az új slim lehet rosszabb is hardverileg, hallani érdekes dolgokat, lehet vaklárma, de érdemes megvárni az első tapasztalatokat itt hazai fórumos berkekben
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Davzone
senior tag
már előrendeltem
Csak nem tudom eldönteni érdemes e lecserélnem a mostanit vagy sem,
Nem tudom hogy a kinect jobban menne e a slimen mint egy régebbin.
Biztos nem kicsi erőforrásigénye van és lehet az uj slimbe kicsit izmosabb emiatt.
Épp ma vitték el a tartalék boxom szal ha eladom az enyémet is akk nincsmese slimet veszek csak nem tudom hogy érdemes e.
Még adok magamnak kb 2 hetet aztán ha nem megy el megtartom és ezzel lesz kinect.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
veterán
Sziasztok!
Régóta terveztem, hogy beszerzem a Oddworld Muhnch's Oddysee játékot.
Ma sikerült is megvennem, viszont a hanggal problémám van.
Borzasztó halk a beszéd benne, ez még nem lenne nagy baj, de visszhangzik.
Nagyon idegesítő így játszani, élvezhetetlen.
Más aki játszott vele, volt nála ilyen gond?
Sima Xbox játék egyébként.
Előre is köszönöm!Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Csaabi
tag
hi! kérdésem lenne h a microsoftos akku az mennyit használatot bir? mennyi idö alatt töltödik fel egy play@charge kit-tel? és kikapcsolt állapotba érdemes tölteni?vagy mind1?
Csaabi
-
czaki10
csendes tag
"Elég a HD ready felbontás is, mert az Xbox natív felbontása az, full hd-be csak "felkonvertálja" a képet."
Ebből mennyi igaz? És ha monitorról van szó akkor sok az árbeli különbség HD és HD ready közt? HD readynek mennyi a max. felbontása?
Előre is köszi a válaszokat!
-
buffon007
tag
Az xboxra fülest is lehet csatlakoztatni,nem csak hangszórót,igaz?
-
Sipi16
őstag
Mivel töltés közben is a vezeték nélküli adatátvitelt használja ezért egyértelmüen kikapcsolva jobb tölteni. Többet adatot nem tudok róla mondani mivel most töltöttem fel elöször a sajátom.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
buffon007
tag
Köszi.
-
bviktor93
tag
Sziasztok!
Gyakran olvasgatom a topikot, de most lenne egy kérdésem: Tervezek venni 4200 MS pontot. Csak nem tudom, hogy megvárjam-e a magyar Live-ot. Mert ha majd nem lehet az angol account-omat "magyarítani", akkor majd lehet szeretnék egy magyart is csinálni. És akkor ugyabár a régi profilon vásárolt cuccok elvesznek, nemigaz? Erről egyáltalán van már valami hivatalos álláspont, hogy lehet-e majd magyarítani az accountokat? És olyan lehetőség esetleg nem fordulhat elő, hogy akik a magyar Live bevezetése után külföldi accounton maradnak azokat bannolják? -
Tomics
addikt
válasz bviktor93 #1619 üzenetére
Lehet majd magyarosítani az accountokat, nyugodtan vedd meg most a pontot, nem fog elveszni semmi, nem kell új accot csinálni. Nem hinném hogy amiatt bannolnának, ha nem magyarosítod, de ha megvan rá a lehetőség (és meglesz), akkor magyarosítsd
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
zozi007
csendes tag
Skyplayer- hez kapcsolódóan lenne szükségem segítségre!
Most vettem live gold kártyát hogy premier leaguet tudjak nézni xboxon a skyplayer segítségével! Sajna akadályba ütköztem mert nem tudtam sky ID-t csinálni magyar IP-vel.
Skyplayer elméletileg csak UK-ból elérhető ( a gold se elérhető itthon elméletileg)..... van valakinek sky ID-je és tudja használni a skyplayert?
Valószínű tudnék csináltatni egy sky ID-t egy kint élő ismerősömmel , de tartok tőle hogy utána se leszek előbbre a magyar IP-m miatt!
Tapaszatlatok a témában??? -
dunc
nagyúr
Kiváncsi vagyok majd a Magyar régióba,mennyi tartalomból maradunk ki !!!
-
Def26
félisten
válasz Bencus88 #1624 üzenetére
Remélem nem sokan gondolkodnak így, mert aztán baszhatjuk a Magyar Live -ot. Sokan azért dolgoztak, nyalták mások seggét, hogy kiszenvedjék a Magyaroknak a Live -ot.
Én azt mondom, legyünk minél többen, hogy azt lássák megérte a munka. Akkor esetleg kapnak valami hasonlót a PS3 -asok is. Esetleg figyelembe veszik a köv. xbox generációnál és nem húzzák le a rolót 1 év múlva, hogy nem éri meg nekik.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Tomics
addikt
De milyen tartalmakat blokkolhatnak? A játékokat megveszed játszol oszt jóvan, nem? Fizetős tartalmakra gondoltok (DLC)? Vagy mire?
PH! addikt since 2004
-
lvnt
őstag
válasz #57833216 #1622 üzenetére
Igen, a kontrolleren lévő bemenet az, de nem hiszem, hogy ő a kontrollerbe gondolja a hangfalat bedugni. Szerintem inkább csak arra gondol, hogy mondjuk a hangfal helyett fülest dug be, hogy éjszaka ne zavarjon másokat azzal, hogy ő játszik.
Legalábbis én így értelmeztem.[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
válasz M_Tomi0227 #1633 üzenetére
Lehet, hogy monitor-hangfal kombóval játszik, mint jómagam, és akkor meg alapból ott van a Jack csatlakozó. Egyébként nekem is van ilyen hosszabbítóm, mert csak így tudom megoldani, hogy ne kelljen állandóan a gép hátuljánál kotorásznom, ha váltani akarok a PC és az Xbox között.
buffon007: Jó tudni! Akkor pedig nyugodtan bedughatod a fülest a hangfal helyére.
-
Thome
veterán
Na ki találja ki, hogy megint mi jutott az eszembe?
Aki tud valamit az előéletemről (Airsoft), az előnyben...
-
buffon007
tag
Bármilyen TV-vel használható az xbox?
-
-
woodbear
addikt
Kicsit warez téma, de gondolom sokakat érdekel.
Feltörték a slim-et. VideoOldalam: www.swsfoto.de
-
filucci
csendes tag
Valaki segítsen Xbox 360 hoz milyen kormányt érdemes venni ami olcsó és jó?
válaszokat kérem PÜ-be!
kösz előre is -
Bencus88
nagyúr
Istenem feltörték miért van ennyi gyökér ember?Na mind1 remélem élvezik a sok másolt szart, és remélem tönkremegy a gépük
Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest