Hirdetés
Aktív témák
-
csdm
senior tag
Áhhh nem hiszem el direkt felkeltem korán, erre ezt a poszt találom Mafia 2-n.
[link]
Nem hiszem el gondoltam tolom egy kicsit mielőtt elmennék, de helyette várhatom a délutánt... -
Morden24
nagyúr
-
lvnt
őstag
válasz matthew95(2) #1259 üzenetére
Szerencsére nekem valószínűleg a Mafia II amúgy is PC-s cím lesz, úgyhogy már szedem is a demót, alig vártam.
-
matthew95(2)
senior tag
válasz matthew95(2) #1259 üzenetére
Gyerekek, ez nagyon komoly. Ilyen jó gammel nem tudom, mikor játszottam utoljára. A grafikáról már nem is beszélek, iszonyatosan szép. Demónak is olyan helyen van vége.ááááááááá. Amint tudjátok, szedjétek le a liveról
[ Szerkesztve ]
-
M_Tomi0227
tag
válasz heihachi #1254 üzenetére
Én ezért vacillálok még mert ugye a régi a 3 év garancia miatt szimpatikusabb mint az "S" az 1 évével. "S" még azért tényleg friss, de tény és való hogy eddig itt nem írt róla senki hogy az övé besz*rt volna, mivel most szeptembertől megint az egyetemen tengetem a napjaimat így ritkában lesz alkalmam játszani és ezért is fontos számomra a hosszú garancia idő mert általában az ilyenek szoktak nálam garanciaidő után 2-3 héttel vagy egy hónappal bedögleni. Viszont az S mellett szól a beépített wifi ami előny lenne számomra mert a lakás másik végében van a router és nem lenne kellemes a lakásba átesni mindig a kábelon. Falat meg nem akarok fúrkodni hogy kábelcsatornán hozzam mert akkor az a tízen pár ezret rászánom a wifi modulra amit árulnak hozzá. Lehet megvárom vele a karácsonyt addigra talán a hazai hardcore userek is megtudnak nyugtatni hogy még egyben van a vas és tartósnak ígérkezik.
Nem szeretnék pesszimistának tűnik egy hangyányit bízok a Microsoft-ba, de ugye most szorgalmi időszakba ritkán kerülök oda és vizsgaidőszak,szünetekben lenne az hogy kemény igénybevételnek vetném alá
Youtubon tényleg sok videó kering az S-ről hogy mennyi baja van, de amilyen buta emberek ott vannak nem csodálnám ha mind user hiba lenne leginkább.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz M_Tomi0227 #1264 üzenetére
Nem értem én ezt az egy évet.
Beregisztráltam az MS oldalán az "S" gépemet, és 2012-ig szól a garancia. Semmiféle egy évről nincsen szó.Sectumsempra - For Enemies
-
heihachi
addikt
válasz Rabbitf_24 #1260 üzenetére
Állítólag egy vinyó ki - vinyó be művelet megoldja az E82-t. De a te a módszered a tutibiztos
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
(ex)Cat
senior tag
Nálunk a gyerek nyúzza rendesen, igaz még csak 2hete, de majdnem egész nap megy és semmi baja a slim-nek.
-
Thome
veterán
Ez a Bad Company multi kurvajóó! Valaki jöjjön már majd ezzel is tolni, mert észveszejtő...
-
Davzone
senior tag
Igen jó lesz a mafia2!
A demo király de extrém rövid.
hiheteteln a hangulata az autokázás kicsit gta-s de a vezethetőség igenjó.
a grafika kicsit recés volt a városban ez zavaró lehet.
A feliratok viszont nagyon kicsik nem lehet elolvasni csak fél méterről.(Persze csak ha bekapcsolod),mert alapba nincs)Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Bencus88
nagyúr
Hogy tudom azt beállítani, hogy ezentúl ne a régi Usa-s profilomra lépjen be elsőnek hanem amit most csináltam.Szóval mint betölt az xbox az legyen az első
-
Davzone
senior tag
válasz heihachi #1272 üzenetére
sebességgel nincs gond, a graffal kicsit igen...
engem speciel nagyon zavar a zecésedés az éleken.
Tudom hogy erőforrásigényes az élsimitás de akk lenne kisebb látótáv mer ellátni a világ másik felére is benne...
Ettől függetlenül már megrendeltem 1 hete a collectors-t nagyon várom énis , a demo csak megerősítette hogy jó döntés voltMotorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
danilla
őstag
Csak nekem tűnik úgy, mintha kicsit szaggatós lenne a maffia 2?
-
Thome
veterán
Senki sem játszik már a Bad Company 1-el? Jó lenne valami magyarral együtt tolni...
-
Csaabi
tag
hello! kérdés miért van az h már a 3. demot amit elkezdek leszedni a boxra eljutt a letöltéssel 7x%-ig és utána nem tölti tovább?
Csaabi
-
Bencus88
nagyúr
Na szedem a Mafia 2-őt.60% környékén van igazából nem vagyok az a nagy maffia fan és régen pc-n játszottam vele kicsit, remélem ez elnyeri a tetszésemet bár szerintem az lesz játszok egyet demoval és ennyi.
-
Bencus88
nagyúr
Az szép kimegyek házból így kezdem és előveszem a fgyvert rendőrök szétlőttek
egész jó kis játék még az irányítással meg kell barátkoznom, majd a hétvégén még tesztelem
[ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
válasz bognar110 #1286 üzenetére
azért irja mert a windows live acc-od magyarországra van állitva és mivel itt nem támogatott a live még nem enged be.
Jeleneleg csak ugy tudod használnini ha neten modositod a lakhelyed UK-ra pl és ugy lépsz be.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
sagesz93
addikt
Hi!
Miért nem tudom leszedni gold nélkül a mafia 2 demóját?
Azt hittem ehhez nem kell gold.. -
dunc
nagyúr
Keresetek rá neten. Mafia2 demo.
Pc-n fasza lett. -
Davzone
senior tag
válasz bognar110 #1292 üzenetére
bekell lépned a www.lice.com -on
Itt megkeresed hol lehet modositani az adataidat.
És átrakod magad UK-ra.
Ezekután ha belépsz livera és akarsz goldozni regelned kell helyes cimmel,erről találsz neten videokat.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest