Hirdetés
Aktív témák
-
Shad_
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék xbox-ot venni.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, ha hagyományos 4:3-as képarányú monitorra kötöm az XBOX-ot, akkor lesz olyan opció, hogy full screenbe ki tudjam rakni a játékokat, vagy mindegyik WIDE lesz és így lesz fent és lent egy fekete csík, mint a WIDE filmeknél?Más: Gears of War 2-t szeretnék venni először, amivel felmennék LIVE-re játszani. A magyar live-on is vannak GoW-osok, vagy külföldi Live Acc-ot kell csinálnom?
Előre is köszi a választ! -
anulu
félisten
válasz Djuree #14341 üzenetére
PS is megmarad, de 3.55 kmeaw-val. asszem ezzel mindent elmondtam róla tetszik, meg jópofa, csak pl a controllert nagyon szoknom kell, ill van valami módja az mkv lejátszásnak, vagy natívan itt is felejtsem el és használjam továbbra is a PS-t erre?
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Phoeniҳ
tag
üdv!
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy tegnap vettem egy Xbox 360 slim 250gb-t viszont a hozzá adott csatlakozók nem igazán tesznek eleget az elvárásaimnak.Azaz monitoromra egyikkel sem tudom rákötni az Xboxot mivel azon csak D-sub van.Kérdésem az lenne hogy ha veszek Hdmi csatlakozót aminek a másik vége Dvi ezt átalakitóval használom a monitorom D-sub csatlakozójával illetve az alap "xbox console" portos csatlakozóról csak a hangot kivánom rákötni mondjuk hangfalra akkor ez a megoldás igy menni fog-e vagy sem?
-
whitezo88
nagyúr
-
molnarpeter
nagyúr
-
Rics22
tag
válasz molnarpeter #14355 üzenetére
fater,"apa-anya" nem elég oda...
mivel dsub-analóg,dvi-digitális,ezért min, kell egy dekóder...
vagy dvi csatlakozós monitor
mivel hdmi-dvi kábel létezik(van is egy bontatlanom eladó )így csak azzal tudod megoldani...[ Szerkesztve ]
BGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
molnarpeter
nagyúr
-
Rics22
tag
válasz molnarpeter #14357 üzenetére
akkor olvasd el mégegyszer ..."egyikkel sem tudom rákötni az Xboxot mivel azon csak D-sub van"
"páran" fárasztottak már hasonlóval,így kívülről tudom mi lehet a gondja(van egy régebbi
lcd monitor,amire még nem raktak csak analóg bemenetet!)
na már most ha digit kimenettel analógra küldesz,az égvilágon nem kapsz semmiféle képeta cimborának itt az egyetlen OLCSÓ megoldás egy vga kábel lesz...
szerk.
miért kéne meggányolni
kell szerezni egy pc-s hangfal átalakítót(200ft) és máris RCA-t zúzhatsz rá.[ Szerkesztve ]
BGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
adalbert1
veterán
Végére értem a Fable 3-nak. Igaza volt Def26-nak, annyira tényleg nem hangulatos mint a második rész, de még így is elég jó játék. A Casablanca-s utalás király volt benne.
Spoiler:
Változtat a végkifejleten valamit ha elég pénz van a kincstárban hogy mindenki megmeneküljön? Próbáltam a népszerűségre gyúrni és betartani minden ígéretet + saját zsebből is kb. 2 millát bepakoltam a kincstárba, de nagyon kevés lett.
-
nofi
addikt
válasz adalbert1 #14362 üzenetére
Igen, úgy tudom akkor mindenki jobban szimpatizál veled. Pl. mikor haverkodsz nem mindegy, hogy 2 lépésből, vagy 3-4 ből kell meggyőznöd a "jófejségedről".
Sajnos szerintem ezt a részét elszúrták a fejlesztők. Nagyon hirtelen következett be és ha nem figyeltél a dialógusnál akkor megszívtad. Nekem pl. megvolt a pénzem, mert előtte csináltam meg minden szálat, de egyszerűen csak véletlenül tovább nyomtam.Xbox GT: nozsolt
-
Djuree
félisten
válasz adalbert1 #14362 üzenetére
spoiler fable 3:
korlátlan pénzt lehet szerezni, ha van egy kis pénzed mindig megveszed és bérbeadod a házakat. én kiadtam bérbe pár drágább házat, úgyhagytam a gépet és mire hazajöttem melóból volt vagy 10 millám a végére már a játék minden megvehető ingatlana az enyém volt, 5 percenként vagy 200k jövedelmem volt
ami jó még az a 3. (4.?) szintű gitározás, könnyű, aránylag gyors és elég sokat hoz...
arra már nem emlékszem hogy mi van ha elég pénzed van a kincstárban a végén[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
molnarpeter
nagyúr
válasz MasterMark #14365 üzenetére
hardverapro.hu/dl/upc/2010-09/05/6921_fnk02ube0mt7cg7l_dvi-vga.jpg
^például.mp
[ Szerkesztve ]
-
Matekb
csendes tag
sziasztok,
valószínűleg a napokban váltanék ps3-ról xbox-ra. az lenne a kérdésem, hogy online játékoknál (pl. FIFA 11) várható ugyanakkora embertömeg, mint ps3-nál? azért kérdezem, mert tudom, hogy lehet variálni ezzel a konzollal és emiatt ugye elúszik a live! a másik kérdésem az lenne, hogy ezt a live! előfizetést hogyan kell kivitelezni? megveszem a boltban ezt a kártyát(?) és utána?
utolsó kérdésem pedig: valószínűleg a KonzolStúdióban venném a konzolt (Slim, 250GB). hogyan tudják ők ennyire olcsón adni (52k)? mindenhol máshol 70k fölött kezdődik. -
Davzone
senior tag
válasz molnarpeter #14366 üzenetére
Igen jó ez de csak PC videokarikhoz amik érzékelik hogy ilyen átalakítót dugtál bele a dvi csatiba(van egy rövidzár láb amit mér)
A box digitális kimeneten digitális képet ad,azt hiába alakitod analóg csatlakozóra, a jel attólmég nem fog hirtelen analóggá változni,és a HDMI-n nincs lehetőség analóg jelet kiadni.Sem boxon sem más eszközön.
Ha analóg jel kell boxból akk azt az analóg széles csatiból tudod csak levenni,és ha DSUB csati kell akk vga kébelt kell venned ami 1000-5000között mozog minőségtől függően.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
DonMedve
addikt
válasz Matekb #14368 üzenetére
FIFA-ba bőven találsz ellent.Itt is vannak játékosok.
Live-al pedig fordulj IceAkos kollégához,nála éri meg megvenni.Itt az oldala.Elutalod neki a lóvét,ahogy megkapja,küldi emailben a kódot.Most vettem tőle 2x1év+1x3hó Goldot.Pikk pakk megy minden!
Utolsó kérdésedre majd mások kiokosíttanak!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
kenand
veterán
válasz Phoeniҳ #14359 üzenetére
Nem működik az átalakítós dolog.
Ha a monitor csak analóg képet tud fogadni, hiába akarsz digitális jelet (HDMI/DVI) rákötni.
Ugyan tényleg léteznek HDMI/VGA átalakítók, de azt a videokártyába kell PC-n dugni, és a videokártya olyan intelligens, hogy tud analog/digitalis kimenet közt váltani.
Külön kb 50USD-s eszközzel lehet digitálisból analógot készíteni, de az egy kis doboz.
Valamint a BOX is más-más kimeneten adja a digitzális (HDMI) és az analóg HD jelet
Componens HD nem túl jó, mivel 4:3-as képarányt nem támogatja.Az eredeti VGA kábel mellett van jó minőségű utángyártott is, de olcsó 1500-2000Ft-os kínairól lebeszéllek, szellemképes.
VGA kimeneten VGA kábellel be lehet állítani 4:3-as nagy felbontású képet. pl. 1280x1024 stb.
Én is így használom.[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Spolier Fable 3:
Én sem számítottam arra hogy rögtön a 101. hátralévő nap után az utolsó jön, én is össze tudtam volna hozni a pénzt csak már nem volt kedvem se tovább várni.
Djuree: én is bezsebeltem majdnem minden ingatlant, mondjuk a lakbért és árakat hagytam normálon, így valami 90k körül hozott... Viszont a végén elcsesztem azzal hogy nem gyűjtöttem össze elég pénzt hogy tele legyen a kincstár. Nekem a melók közül jobban bejött a kovácsolás és a tésztagyúrás. Amúgy érdekes hogy mennyire nincs ezeken kívül szerepe a pénznek a játékban... Ha egy darabig eljutsz bármit meg tudsz venni, olyan nagy választék meg semmilyen kategóriából sincs hogy sokat el lehetne költeni.
-
kenand
veterán
válasz MeszarosB. #14278 üzenetére
www.dealextreme.com
4USD postával
-
MasterMark
titán
válasz molnarpeter #14366 üzenetére
A DVI-I visz át analóg jelet a digitális mellet ezért működik ez. (Az xbox hdmi-je nem hiszem hogy adna ki analóg jelet a digitális mellet, bár van olyan hdmi ami igen ha jól tudom)
szerk.: már írták előttem
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MasterMark
titán
-
whitezo88
nagyúr
válasz MasterMark #14375 üzenetére
áá 1 hét se múlt el és jönnek ezek a tök olcsó árak
-
Djuree
félisten
Alan Weak
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Matekb
csendes tag
és még annyit, hogy van annak jelentősége, hogy hány gigás vinyó van a gépben?
telepíteni kell a gépre, vagy mi különbség egy 4GB-os és egy 250GB-os gép között? -
nofi
addikt
válasz Matekb #14378 üzenetére
Értelemszerűen az a különbség, hogy míg a 4 gigásra kb. egyetlen lemezes játékot sem tudsz felmásolni, addig a 250 gigásra egy csomót. Egy lemez általában 6,5 gigás, így előbbinél folyton a lemezről kell olvasni majd a tartalmat (lemez élettartam csökken, zajos, pár játéknál érezhetően lassabb). Egyedül arcade játékok, illetve letölthető tartalmak férnek el ezen, igen korlátozott mennyiségben. Én mindenképp a vinyósat venném
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
Rics22
tag
miért nem elég egyszer leírni valamit?
valószínüsítem,hogy jártasabb vagyok box témába,mint itt páran...4x írtam le,hogy hdmi-ről analóg nem lesz bizbasz 200ft kínai dugasszal...
a megoldást MS VGA kábelnak hívják,van 2 fajta ami jó:eredeti ms(baromi nehéz találni,nekem is csak 1db van saját részre)illetve a speed link is csinált egy nagyon jót,ehhez jár 2,5"-ra átalakítós jack dugó...ez durván 2k!
ennyi,nem kell agyalni.vagy van a másik lehetőség,vesztek HD-monitort
-
ragingspears
tag
WWE All Stars - Million Dollar Pack, ha valakit érdekel:
[link]
Most postaköltség sincs, cirka 5.400 HUF-ért elég jó ár szerintem.
Remélem, hamar ideér a megrendelésem... meg azt is, hogy 1-2 hónap múlva a Mortal-ra is lesz ilyen akció... -
Rics22
tag
Valaki megtudja mondani mikorra várható az Mx vs atv:alive?
szerk.
hülyén ütöttem be keresőbe...már megvan.
akit érdekelne : Release Date 5/10/2011
[ Szerkesztve ]
-
Osiris
őstag
Sziasztok!
1 hsz-be ha lehet, szeretnék én is bekerülni:
Gamertag: danielf77HUN
Akit érdekel autós szim. (Forza stb), fps esetleg pinball az vegyen fel live-on!
THX!
-
tDr1v3r
veterán
Több magyar van Live-on mint PSN-en, tehát igen.
"azért kérdezem, mert tudom, hogy lehet variálni ezzel a konzollal és emiatt ugye elúszik a live"
Ha feltöreted a gépet (JTAG, flash) akkor "elveszik" a live (banhammer), másként nem. Live előfizetést itt tudsz venni.
Amúgy, miért akarsz váltani PS-ről? Ennyire riogató a leállás?disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
anulu
félisten
rlszemről Konzolstúdióban vettem. nem tudom, h hogyan csinálják, h ennyire olcsók, de abszolút korrektek, segítettek (pedíg volt jópár kérdésem). szóval, náluk érdemes venni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
-
richwar
csendes tag
sziasztok!
van egy TP-link 1043nd routerem ugye quick dynamic ip -re van beállítva. REACH ki is írja h NAT-OPEN de black opsnál moderet vagy strick-et ír natra de egyedől csak codozni enged a haverral ez miért van??? (2db lapos, 1 tablet az én boxom lanba van meg ugye a haveré is rajta van wifivel) valami ötlet h hogyan csináljam? -
tDr1v3r
veterán
Én is fogok (igazából csak eladom a picsába a porgyűjtőmet), ha tényleg bejön az IP-lock... akkor lőttek az amcsi PSN+ profilomnak...
(#14390) heihachi: Slimnél nem vészes a hang, igazából eléggé csendes is a gép.[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Norpheus
csendes tag
Szép estét fórumozók!
-Xbox360 Slim 250GB- rendelés előtt állok, vakargatva a fejem búbját, hogy vajon konzolvilágtól vagy konzolokszervizétől ( itt 51,5k ! ) rendeljem e azt. Nyilván az olcsóbbra gondoltam tehát k.szervize, csak nehogy vmi újracsomagolt használt paca legyen benne. (mellesleg miről tudhatom biztosabbra, hogy egy garantáltan nem kibontott csomagolás vár a doboz belselyében?) Nade a lényegre térve. Megbízható hely a k.szervize? Rendelhetek bátran?
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
válasz Norpheus #14393 üzenetére
Én még decemberben vettem a k.szervizbe, kinect nélkül. Ez úgy nézett ki hogy egyszerűen kivették a dobozból a kinectet(még mielőtt beértem a boltba) és kész, amúgy miden más meg volt a dobozban.
Más: hol tudok Mo.-n ilyet venni.
De olcsó legyen, magyar legyen, és legyen is raktáron.
OFF:[link]
[ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
Nekem jobb tapasztalatom van a konzolokszervizével. Igaz csak játékot rendeltem tőlük, de akkor elég rugalmasak voltak. Egy Lipset kerestem és náluk volt raktáron, aztán írtam nekik és bagóért más napra meg is kaptam mikrofonok nélkül. Konzolvilágéknál emailre luxus válaszolni és a telefont se sűrűn veszik fel. De majd mások biztos megvétóznak
-
MeszarosB.
tag
Ráadásul első lett a magyar eladási listán.
Nem tudom mi folyik itt kis hazánkban, lehet sokan most tudják meg, hogy kijött.
Vagy olyan kicsi a piac, hogy elég egy árcsökkentés, hogy első legyen.Szvsz mondjuk meg is érdemli.
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
adalbert1
veterán
válasz MeszarosB. #14396 üzenetére
Én pl. hiába tudtam hogy tavaly megjelent, annyi pénzt nem adtam volna ki érte, mikor budget áron volt rengeteg játék amivel amúgy is játszani akartam, ha meg ráér később is, akkor inkább megveszem 3k-ért mint megjelenéskor 10-12-ért.
Mindenesetre ez a gyűjtői kiadás nagyon jó áron van 4k-ért. -
FefeeX
veterán
A GoW3 bétások most kapnak még bétakulcsot...
Amennyiben lenne itt valakinek egy felesleges, én szívesen jelentkeznék béta teszternek -
FefeeX
veterán
A gépem onnan való, és látni fogod rajt, hogy origi-e. Azok be vannak bugyolálva a habanyaggal, pontosan ráragasztva, és mikor előszeded, nincs egy karc sem a gépen (pedig ha már csak előveszed és újra elteszed, karcos lesz a hülye fényes műanyag...
Az én gépemet mondjuk hazavittem, aztán kinyit, kibont, örül, próbál használni, nézem, hol a tápegység... Az nem volt benne, ugyanúgy kivehették, mint ahogy a kinecteket szokták. Visszamentem, visszavittem a gépet amit akkor vettem, mondtam mivan, nézegettek pár percig, aztán nyitottak egy másik dobozt, táp kiszed odaad, probléma nélkül
Azóta regeltem a gépet a MS-hez, semmi probléma, 2 év 2 hónap garit kaptam - innentől kezdve pedig nincs dolgom a bolttal. Szóval a gari miatt úgyis kibontják ott, nézd meg a tartozékokat helyben, aztán ha minden okés, haza, összeszerel, megy-e, ha igen, regeld, aztán kalap kabát. -
Def26
félisten
EXKLUZÍV: Microsoft interjú dreampage kérdez, Vigh Attila válaszol.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest