Hirdetés
Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz molnarpeter #14943 üzenetére
A Halo-t "Héló"-nak kell ejteni amúgy (aki nem tudná)
Switch Tax
-
molnarpeter
nagyúr
válasz MasterMark #14952 üzenetére
Halló Én 'hé(j)ló'-nak ejtem - a zárójeles j alig hallhatóan
mp
-
MasterMark
titán
-
molnarpeter
nagyúr
válasz MasterMark #14954 üzenetére
A legjobb, hogy németet tanulok
mp
-
malisonX
aktív tag
Hali!
3 hónap Gold 2,5k-ért akció még mindig tart? Sajnos nem találtam erről sehol infót. Köszi! -
nofi
addikt
Ezt a bc realisztikusságot a cod-dal szemben inkább hagyjuk... Viskók falát valóban szét lehet vinni gránáttal, minden másra ott a tank Multiban sokkal összetettebb, de ha a sima deathmatcheket szereted nyilván cod. Nekem a Team Fortress 2-es múltam miatt nagy kedvenc lett.
Red Deadet mindenképp ajánlom, ha van egy kis westernfilmes múltad akkor egyenesen imádni fogod. Gears of War mindenképp, főleg a 2 - no meg majd a 3 Dante helyett én a Darksiderst javasolnám. Assassins Creed 2 és Fable 2 még nagyon jók. Megjelenő játékokból meg most szerintem az LA Noire visz mindent, bár hozzá kell tegyem, nem mindenkinek jön be ez a nyugisabb játékstílus. Jön majd az új Deus Ex és szerintem a Rage lesz még említésre méltó a BF3-ig
Xbox GT: nozsolt
-
-
tomgabor
senior tag
Tolja már valaki a DIRT 3-al? [link]
-
kurtz
aktív tag
őőő nem vagyok katona stb de háborús film függő vagyok [2. vh leginkább] és én olyat nem láttam még h 1 kézi gránát szét tépjen 1 tégla falat
[vmi havas pályán vagy be érünk a csapattal 1 házba és helikopterek le teszik az ellenséget és azok elkezdik ontani az ólmot + gránátot dobálnak ha kell ha nem [mert olyan sok van nekik biztos] be repül 1 kézi gránát és 2 fal eltűnik de ezt nem jelzi úgy mint a cod h furán "hallasz" nem 1x volt az h jelzi h gránát van a közelembe én meg nézek h h a közelembe mellettem van 1 fal meg előttem is és itt nem esett be gránát oldalra nézek a ház 2/3-a hiányzik multiba ez biztos jó de singlebe nagyon irritált bár az 1. pálya mikor 2. vhba megadja az alap sztorit az baromi jó
red dead : nem vagyok western film fan viszont játszottam anno a The Gun-al és imádtam
uuuuh prototype-ot ki adták boxra? az fsza darabolós game [am a dante's infernoba az a kasza baromi állat ]
[ Szerkesztve ]
R.I.P. Fractal Design Define R3 Arctic White 2011-2013
-
dr_ace
aktív tag
mikor LA Noire-ral játszok rendszeresen azt csinálja a kontroller, hogy elkezd körbe menni rajta a zöld fény, mintha újraindulna, de nem indul újra mert közben folyamatosan tudom irányítani vele a játékot, meg nem is írja ki hogy csatlakoztassam a kontrollert, csak folyton villogtatja a ledeket. de ezt kb 2-3 percenként csinálja, baromi idegesítő. más játék közben még nem vettem ilyet észre. mitől lehet?
-
dr_ace
aktív tag
-
Djuree
félisten
hány éves vagy, 12? nem sokat tévedtem mi?
dr_ace: az semmit nem jelent, sokszor szarul írja ki. nekem van hogy 3-at mutat, aztán fél óra múlva lemerül az elem...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Stalker06
csendes tag
válasz tomgabor #14960 üzenetére
Én már tolom! Szerintem sokkal jobb, mint a Shift 2. Könnyebb az irányítás, izgalmasabb a versenyzés, illetve a driftelés is jóval élvezetesebb lett! Az kétségtelen, hogy a Dirt 3-ban egész más autókkal, meg terepeken versenyzünk, mint a Shift-ben, de azt kell, hogy mondjam, jobban ki van dolgozva. SPOILER: Nem értek nagyon a rally-hoz, de némelyik platformon, a mellettünk ülő navigátor mondja, hogy milyen kanyar következik, mire kell számítanunk, vagy éppenséggel mekkora bukkanón fogunk átugratni! SPOILER vége
Szóval eddigi tapasztalataim szerint, részletgazdagabb, jobban kidolgozottabb versenyzésre lehet számítani, mint a nemrég megjelent Need for Speed-ben!A vita elkerülése végett megjegyezném, hogy " ízlések, és pofonok", én a személyes véleményemet osztottam meg!
-
Stalker06
csendes tag
válasz tomgabor #14970 üzenetére
Játszottam a DiRT 2-vel is, hasonló a 3. résznek az irányítása ahhoz, de valamivel könnyebb. Sőt, alapból be van kapcsolva egy könnyített mód, amivel gyakorlatilag nem enged letérni az útról, és nekünk csak adagolni kell a gázt, és kanyarodni.
De ne legyek hibás ha megveszed, és nem jó, szóval azt mondom, hogy ez inkább egyén függő! (Mert pl.: Forza 3 számomra meg viccesen könnyű, a Shift-ek viszont nehezebbek!)redXIII Jól van na, nem hasonlítóm a Shift-hez, de majd amikor 2011 legjobb autós/versenyzős játékánál írják a kritikákban, hogy így jobb a DiRT 3, meg úgy jobb, (vagy fordítva), akkor ne csodálkozz. Egyébként mindenképpen össze kell őket hasonlítani, mert csak így lehet döntéseket hozni.
[ Szerkesztve ]
-
Crazyman33
senior tag
válasz Stalker06 #14974 üzenetére
Tudom mindenki leírhatja a véleményét, de muszáj ezt neked kihasználni?
A Forza 3 viccesen könnyű? Szívesen megnézném, hogy mész valamelyik versenyünkön.
Az oldalamon a fórumban rendesen kiveséztem a Dirt3-at. Aki tag az olvashatja, de ha kell berakom ide is, csak marha hosszú.
Egy a lényeg. Gondolom több rally fan (ahogy én is) várta már ezt a játékot. Hogy ne azt a Ken Block-os X-Gémes lópikulát kapjunk az arcunkba, hanem végre egy rally játékot.
Na aki csak emiatt venné meg az ne tegye. Egy komplett országot nem tudsz menni, nem pedig egy Nemzetközi bajnokságot.
(szerk. Megelőztél levi, kösz)
[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Crazyman33 #14976 üzenetére
Akkor nem bűn hogy eddig egyszer se játszottam egyetlen DiRT-el sem, fasza.
Apropó, az oldboxos RBR-nek még mennek a szerverei? Az volt az igazán jó játék, PC-n annyi időt beletoltam...[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
-
Stalker06
csendes tag
Mielőtt még vita kerekedne! A Forza 3 alap beállításaiból indultam ki, hogy rengeteg segítség nyújtás van a játékban, és én erre értettem, hogy "viccesen könnyű", mert ha valakinek alapbeállításokkal "hűha de nehéz" a Forza 3, akkor egyáltalán ne játsszon autós játékokkal, mivel (eddigi tapasztalataim szerint) ebben a játékban kapjuk a legtöbb segítségnyújtást (automatikus fék stb.)
Én válaszoltam tomgabor-nak aki pedig ebben a fórumban kért segítséget, hogy milyen a DiRT 3, és én voltam az első, aki válaszoltam neki.(Ha "kihasználtam", hogy leírhattam a véleményemet, akkor sajnálom!) Úgy látom vannak itt nagyobb "szakértők", akik szíves-örömest adnak választ![ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
válasz Stalker06 #14979 üzenetére
Nem kell megsértődni! Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy az alapján kell megítélni egy játék nehézségét, hogy milyenek az alapbeállítások? Ott van millió opció, kísérletezz velük! Biztos vagyok benne, hogy te is megszeretnéd a játékot, ha rászánnál egy kis időt.
Össze sem lehet hasonlítani a Shift-féle árkád sz*rokkal. -
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Mi a helyzet erre felé? Rég jártam itt.
Sic Parvis Magna
-
laci696
csendes tag
van itt aki szolnoki??
-
Crazyman33
senior tag
válasz Stalker06 #14979 üzenetére
Na akkor tomgabornak, hogy milyen is a Dirt3. Bocs ha hosszú lesz, de most már tényleg segítsünk tisztán látni milyen is ez a (Na most megmutatjuk hogy ez tényleg a rallyra épül) Dirt3.
"A rally játékokban bevált kanyarjelző nyíl nincs, van el..szott kicsi térképrészlet a képernyő tetején. Vagy lehetne kapcsolni, mint az első részben.
Durván sokat tölt, sok a felesleges anim (amit nem nyomhatsz el) és a videó (amit elnyomhatsz, de mikor már az 5. restartnál jársz akkor idegesítő).
A menü szerintem gagyi, vagyis ... Szóval jól néz ki, de nem ehhez a játékhoz való, inkább valami sci-fi hez.
Tökéletes irányítás, ragyogó fizika. Az első versenynél rögtön a pofámba kaptam egy murvás + aszfalt pályát. Egyből széles vigyorral néztem a kellemes rajtot. A pálya végeztével pedig szinte könnyes lett a szemem. VÉGRE! Rallyt kaptunk, nem azt az Xgémes lósz.rt!
Életszagú a dolog hogy előtted is mennek és utánad is jön a következő. Tehát ha hibázol simán utolér és mehet a harc. Murváról mikor aszfaltra csúsztattam nem nyikkant a gumi, ez furcsa volt hogy nincs hangja.
Full töréssel, kézi váltó, minden ki, 4-es erősség (ami az időket illeti). Az FF olyan erős, hogy lentebb kellett vennem mert azt hittem szétesik a kormány. Egyszerű de jól állítható kormánybeállítások. Ugyanez az autóknál is. Biztos hogy lesz olyan akinek ez kevés.
Az autó felhozatal is nagyon szép. Mindenki megtalálja a maga kedvencét majd.
Pályamódok: napfelkelte, napnyugta, éjszaka, eső, vizes. Szép mindegyik. Mondjuk az esős elég sötét.
Az éjszakai nagyon brutál. Hozza az éjszakai rally filinget nagyon. De itt megint előjön a képernyő tetején hiányzó kanyarjelzőnyíl. Oké hogy rííííl akar lenni, de ne menjünk át szado - mazoba a játékok terén.
Az esős pálya. Igazából nem érezni hogy csúszna az autó. A kormány egy fokkal könnyebben tekerhető, de ennyi. Bár lehet hogy ez autó függő. Ha belemész egy nagyobb vízbe, nem érezni hogy megfogja az autót. Egyedül onnan tudom én is hogy megfogja, mivel kuksiztam a kilométer órát. Azon látszik hogy lelassul az autó, de amúgy...A szakadó hó már egy fokkal jobb látványban is. Cukor szöges gumival csapatni.
Esőben, hóban, poros úton, stb. ha nem vagy az első durván kapod az ívet az arcodba. Szó szerint vakon érzésre mész.
A verseny után is tölt rendesen. Szépen nyugton ülsz és végig nézed ahogy bejön a nagy eredménytábla, szépen robbannak be a pontok, egy más után. Látvány, hangeffekt, minden, parasztvakítás az egész. Elnyomni nem lehet, az idő pedig pörög.Na most jöjjön a szaft ami hiányzik a pörköltről.
A legnagyobb fájdalmam. Eddigi legjobb rally számomra a WRC4 volt. Az RBR is fain, de nekem az sok.
A Dirt1-ben már lehetett haverokkal küzdeni. Tök jó volt páros csatákat vívni vagy akár egész bajnokságokat játszani hetente más országban és göngyölíteni.
Tegnap áthívtam havert, ütközzünk az erdei utakon ismét. Már alig vártuk.
Csapjunk a lecsóba, menjünk neki egy nemzetközinek nagy hirtelen.
Nem lehet. MI VAN???
Akkor menjünk egy országot az összes szakszon, mondjuk Németországban.
Nincs Németország. Sőt össz 4 ország van. MI VAN???
Jó akkor nézzük azok közül valamit. Mondjuk Kenya.
Egy országban 8 pálya, átlag 2-3 perces pályák. Tehát egy ország kb. fél óra minden töltögetéssel együtt.
Tehát az egész játékban a rally részén végig mész 2 óra alatt? (Nincs lakat vagy bármi utalás arra hogy később megnyílna) Aztán csak mész ugyanazokon a pályákon egyesével és csiszolgatod az idődet. Mert nem lehet sem Bajnokságot játszani, sem göngyölíteni, se semmit. Ja hogy lehet több napszakban, má boldogabb vagyok.Az egészet a Gymkhana viszi a hátán. Nincs ezzel baj, mert az sem rossz. Csak akkor ...
Ha hosszú (pedig már így is vágtam rendesen), nyugodtan törölheti valamelyik MODI.[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Honnan
csendes tag
Jó írás, jól összefoglatad, gz.
prohardver.hu, globalgame.hu, gamestar - the bests
-
Dave-11
tag
Sziasztok! Van egy kis gondom.
A Guitar Hero 5 játékkal szeretnék játszani, de nem tudom hogyan kéne. Mindig énekes módba rak be a játék, pedig én gitárt szeretnék használni. Egyrészt azért baj, mert saját headsetem nincs, másrészt meg azért kéne a játék hogy tudjak gitározni.
Ezt hogyan tudom beállítani a játékban?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
Nem úgy értettem, hogy élőbe akarok gitározni, hanem hogy a játékban
De most mi? Venni kell gitárt az xbox-hoz hogy tudjak vele játszani???:D Semmi :D
-
30z.Samu
félisten
Látom ha egy időre elhagyja az ember a topicot, akkor már nem is veszi a többi ember számba. Akkor további szép napot! Sziasztok!
Sic Parvis Magna
-
dilipok
veterán
válasz Dave-11 #14993 üzenetére
neb@sszzzz es tenyleg kontrollerrel akartal gitarozni... ez alairas gyanus (bocs, de ezt nem birom, azt hiszem ezzel megcsinaltad a napom )
30z.Samu: errol szerintem szo sincs, ellenben, te mit valaszoltal volna a kerdesedre?
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest