Hirdetés
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz Crazyman33 #14299 üzenetére
Még soha nem rendeletem innen. Hitelkártyával vagy paypal -al fizettél?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
DonMedve
addikt
válasz whitezo88 #14287 üzenetére
"...amúgy nem tudom hogy egy 7 éves gyerek tud-e fifával játszani..."->csak ne lepődj meg semmin. Az Én fiam kb. tized annyit nyomta a fifa-t mint Én, simán fogott.Volt,hogy nem kicsit kikaptam tőle.Ők jobban fogékonyabbak rá mint mi.Hihetetlen gyorsan ráéreznek.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
whitezo88
nagyúr
megjött 1 nap alatt a Vaterás Alan Wake. a képpel ellentétben egy NÉMET.
szerencsére a játék angol, szóval nem gáz, csak a borító más nyellvű meg a könyv. -
Davzone
senior tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Davzone
senior tag
válasz whitezo88 #14307 üzenetére
Én ezt találtam most,eddig 6000ért volt fent,most vitte lejebb az árárt.
[link]Ennyit a hülyének is megéri mégha nemis jáccik vele,befektetésnek is jó
Már van egy ilyen collector editionom de lehet veszek belőle egyet aztán elrakom bontatlanul.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
tDr1v3r
veterán
válasz Gombinyó #14314 üzenetére
Inkább az MS a hibás ilyen téren, hogy ilyen szarrakásra csinálták meg a hűtését. Jó persze, plusz venti hogy nézne ki az alapjáraton rettentő
buzisszép, természetesmarketingmaszlagházon, meg a feltekert ventitől (ami úgyszint semmire se garancia) milyen lenne a hangja.
Ördögi kör, a városi legendák meg olyan dolgok alapján születnek, amik teljesen alaptalanok. A vízhűtés se garancia, szomszédban van Falcon V2-es gép, Wadarrék csinálták a vízhűtését... tavaly nyáron elpatkolt a kicsike, pedig jó volt minden a rendszerben.
Mondjuk PS3 se sokkal jobb, még az új Slimek közül is van olyan ami YLOD-os lesz fél év után. A régebbi gépeket meg hadd' ne mondjam, hogy milyenek...[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
molnarpeter
nagyúr
@Mindenki: Wadarrék nem ígérnek csodát, nem is kell azt várni. A Fat boxok hűtése meg finoman szólva gyengécske.
mp
[ Szerkesztve ]
-
rudymester
senior tag
Dicsekvés ON:
Az xbox.hu nyereményjátékán nyertem egy Bulletstormot meg egy GoW3 bétakulcsot.
Dicsekvés OFF
Kipróbáltam pár arcade címet, úgy érzem vennem kell pár MS pontot megint.
TROUBLE WITCHES NEO!
Strania - The Stella MachinaKirály lövöldék, full anime feeling, bullethellek a javából. 800 pont/játék, jó befektetések lesznek. A fenti címek fogyasztása függőséghez vezethet!
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
Def26
félisten
válasz rudymester #14317 üzenetére
Nagyon gratula.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Rics22
tag
Skacok,valakinek nincs kedve live-on tolni bf:bc2,eflc-t?
BGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
anulu
félisten
nos, a Sonyra való kiborulásom miatt elkezdem eladogatni az ahhoz tartozó cuccaim (gép marad, BD miatt), és ma vettem egy BOX-ot, 250GB-osat.
alapvetően tetszik, csak a controller fogása érdekes a PS-é után.
576-ban még ma akcióban az Alan Wake és a Forza 3 együtt 7,5k volt, úgyhogy ezekre gyorsan be is neveztem.
gametag-em: anulu1982
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
Khelben
nagyúr
A Bundle Copy mit jelent pontosan?
-
anulu
félisten
válasz heihachi #14321 üzenetére
egyéb elfoglaltságaim miatt még csak a "nehézségbeállító" futamon vagyok túl, hardon 15secet vertem a gépre, szóval... mondjuk 4 év GT van már a kezeimben szépnek szép, valahogy az 5.2-es R8-as teljesen máshogy viselkedik a GT5-ben.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz molnarpeter #14322 üzenetére
hát, szűk 4 éve van PS3-am, ez alatt nagyon megszoktam azt a kontrollert. de majd ebbe is belejövök
-
Helmoras
őstag
Létezik h nem mennek a crysis2 szerverek?:S vagy nálam lenne vmi gond?...
-
anulu
félisten
válasz tDr1v3r #14329 üzenetére
egyrészt használtam, másrészt meg a bankkártya adatok elvesztése kicsit zavaró. nomeg a személyes adatoké
-
MeszarosB.
tag
Köszönöm a tippeket az átalakítóval kapcsolatban.
Más:
Portal 2 online és offline co-opja között mi a különbség?
Tudom, hogy az egyik interneten keresztül megy.Tudtommal az online co-op is split screenben megy (fail), hogy lásd, mit csinál a másik játékos.
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz MeszarosB. #14331 üzenetére
Online nagyobb a ping?
mp
-
Crazyman33
senior tag
válasz heihachi #14326 üzenetére
Másra emlékszel még? hehe
Már egy hónapja nem tapostad a gázt velünk.
Vasárnapi futam?Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
heihachi
addikt
válasz Crazyman33 #14333 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy ma ugyan elővettem a Forzát, de kb 1 óra alatt két teljes kört mentem, elindítottam valamit, aztán rájöttem, hogy nem tetszik, kiléptem, aztán elindítottam valamit... Jó volt, szép volt a Forza 3, de rohadtul ráuntam. Meg az is benne van, hogy a Forzánál 1000-szer szarabb játékok kormánnyal kurva élvezetesek tudnak lenni, a Forzában meg ott bohóckodok a kontrollerrel, ehhez már valahogy nincs kedvem, mert egyszerűen nem élvezetes már így vezetni.
Előtte meg akkor vettem utoljára elő, amikor nálad indultam a bajnokságban... Nem ma volt..."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
tDr1v3r
veterán
válasz heihachi #14334 üzenetére
Én még egy Forzát se toltam túlzottan, mert egyetlen normális kormányt se támogat... nem is értem, egy kvanagy közösségű versenyjátéknál hogy engedhet meg magának ilyet az MS...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
taylorp
senior tag
A FIFA 11 LIVE kódfelhasználás hogy működik?
Ez hol található a játékban?Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Djuree
félisten
grat hozzá, és üdv köztünk. hidd el, jobb lesz mint a ps
egy dolgot sajnálok a ps-ből, az unchartedeket. azoknál jobb játék nem sok van...majd a 3-hoz kölcsön kell kérnem egy ps3-at valakitől[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
heihachi
addikt
válasz Djuree #14341 üzenetére
Nekem itt áll mind a két Uncharted, az elsőt elvittem a feléig vagy harmadáig, és ott azt mondtam, hogy ebből ennyi elég. Szerintem elképesztően bugyuta az a játék, a lövöldözés benne kritikán aluli, márpedig szinte csak abból áll a játék. Most szereztem be a GOW3-at azt nagyon nehéz volt abbahagyni játszani, na olyan egy jó játék (szerintem).
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Rics22
tag
Hali
valaki hosszabított már meg live goldod(200ft akció)
e hónap 8.-án jár le,jó lenne pár tapasztalatBGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Most akarnák x360-at venni. Melyik 3 játékot érdemes megvenni hozzá? (amit ti is toltok)
Előre is köszönöm!
braner00 kerüljétek!
-
tDr1v3r
veterán
-
Djuree
félisten
válasz ViTaZi #14345 üzenetére
battlefield bc2, újabb cod-ok, halo reach. ezek mindig tele vannak magyarokkal. autósból ott a forza3 pl. vagy a shift2...
single-ből alan wake must have
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nofi
addikt
válasz molnarpeter #14349 üzenetére
Szeretnék egy olyan szintre eljutni, ahol már megérződik, hogy Onzával vagy az alap conrollerrel nyomom
Xbox GT: nozsolt
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest