Hirdetés
Aktív témák
-
Pubszon
veterán
A Games For Windows-osok játszhatnak a Xlive-osokkal ugyan azzal a játékkal?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Lecseréltem a PS3-mat egy Xbox 360 Slim-re (Kinect miatt) és a Fifa 11-ben azt vettem észre, hogy azonos TV beállítások mellett sokkal fakóbbak a szinek.
Lehet ezen állítani az Xbox-on?
-
engusz
veterán
válasz hitman77 #13559 üzenetére
Mindig más akció van kint, elég sűrűn cserélgetik. Én még 12-13 ezer körül vettem tavaly decemberben, elvileg járt volna mellé 500 MS pont is. Azóta se kaptam meg. (Megjegyzem, a migrálásért járó pulit sem. )
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
dilipok
veterán
válasz molnarpeter #13554 üzenetére
Mintha ugy remlene hogy a Left4Dead-nel mukodik a cross platform multi, bar nem tudom biztosan, nekem az csak PC-re van meg.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
kovsol
titán
Most hol a legolcsóbb a gép ? Ha 4GB -os Slimet veszek ahhoz lehet még utólag is venni vinyót ? Gondolom demot nem lehet tölteni a 4Gb-os változatra, mert túl kicsi.
May the Force be with you!
-
-
dr_ace
aktív tag
múlt héten rendeltem egy játékot game.co.uk-ról, pénteken kaptam meg az értesítést, hogy kipostázták, de még nem érkezett meg. ez normális? szerintetek mikor számíthatok az érkezésére? belegyömöszöli a postás a postaládámba, vagy csak értesítést szoktak róla hagyni, hogy menjek a postára átvenni?
-
FefeeX
veterán
válasz hitman77 #13564 üzenetére
Nem hiszem, hogy tart még egy hónapig az akció, ha most veszed meg hozzáírja az egy hónapodhoz...
Magyar vs külföldi live: DLC-k, játékok elérése korlátozott, de állítólag idővel minden fent lesz... Akinek kódos Alan Wake-je van, azt mondjuk ez nem vígasztalja... (nekem többek közt ezért van 2 profilom)
-
FefeeX
veterán
válasz molnarpeter #13571 üzenetére
Nem, volt akció migrálásra, aki migrált, az kapott 800 ms pontot meg a pulit, de nem azonnal. Van akinek megjött, van akinek nem, nem tudom mitől függ.
-
hitman77
senior tag
válasz FefeeX #13569 üzenetére
Nem tudom, hogy akció e csak azért írtam, mert mindenhol drágábban láttam. Lehet az is, hogy Xbox-ról ennyi marad, bár érdekes lenne.
A játékok frissítéséhez kell egyáltalán Gold?
Ahogy elnézem csak a hálózatos játékhoz kell a többi nem számítana nekem.
Kódos Alan Wake-em van, de nem ismerem a játékot, majd megnézem, itt miért gond a magyar live? -
hitman77
senior tag
válasz Crazyman33 #13577 üzenetére
Igen.
-
engusz
veterán
válasz molnarpeter #13579 üzenetére
Üdv a klubban.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
tDr1v3r
veterán
Pedig mintha egy review-ben PS3-ra kötött 360-szerű kontroller lett volna... akkor lehet, hogy csak olyan átépített valami volt... akkor leteszek a vásárlásáról, pedig nagyon tetszett a kézhűtő megoldása.
@molnarpeter: Csak akkor nem értem, hogy miért pont a Team Xboxos oldalon van a tartozékok között...disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Davzone
senior tag
válasz dr_ace #13567 üzenetére
Én mult hét hétfőn (03/28) rendeltem 2 gamet, egy alan wake-et amit aznap postáztak,meg egy active2őt kinecthez,azt szerdán postázták.
Az alan wake hétfőn a postaládámba volt,a másik nagy dobozba jött kedden fél9kor csöngetett a postás.Aláírni nem kelett.Győrbe vagyok amugy
Pénteken zavvi adott fel nekem is gamet de az még nem jött meg,ma sem mert volt már postás.Sztem még számíthatsz rá hogy megjön a héten de ha nem akkor hétfőn biztosan.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
hitman77
senior tag
válasz Crazyman33 #13583 üzenetére
Köszönöm, jó hír!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Davzone #13582 üzenetére
Nekem a pénteken Zavviról feladott Gears of War 2-m megjött hétfőn. (Azóta sem volt időm kipróbálni. )
Tényleg! Nem tudja valaki, magyar Live-ról elérhetőek a GOW2 DLC-i? Elvileg a kiadás amit vettem tartalmazza az összeset (gyakorlatilag viszont érdekes, mert van egy DLC-s papír benne, de nincs rajta kód ).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
whitezo88
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #13588 üzenetére
wow most nézem alig 10 font, ami kevesebb mint 3k
meg kell rendelnem nekem is -
danii14
tag
sziasztok
Ahogy elnéztem külföldön egyre jobban megy le az xboxoknak az ára.Angliából tervezek rendelni.Melyik oldalon érdemes vásárolni?kb. mennyi a csomagköltség?mennyi idő még megérkezik?milyen tapasztalatitok vannak a külföldről való vásárlásról?Szívesen adok-veszek piros pontokat sikeres üzlet esetén! :)
-
highness
tag
válasz bLaCkDoGoNe #13588 üzenetére
Igen, elérhető minden Gears of War 2. DLC a magyar Live-ról is. Ha a GOTY kiadást rendelted, az tartalmaz egy "kaparós sorsjegyre" hasonlító lapot, azon lesznek a kódok a letöltéshez.
-
danii14
tag
válasz molnarpeter #13591 üzenetére
angol oldalak nézegettem
Szívesen adok-veszek piros pontokat sikeres üzlet esetén! :)
-
dunc
nagyúr
Üdv. régóta kíváncsi voltam a Red Dead Redemptionra,de azt kell mondjam szép meg minden de számomra unalmas,és az Alan Wake-ra is ráuntam. Viszont a Dante Infernot lenyomtam,eléggé bejön a témája.
Kellemes meglepetés továbbá a COD5 multi része,nem annyira steril mint az MW,és MW2.
(szakadnak a végtagok stb ) Azért is kellemes meglepetés mert mindenki szidta .
Játssza valaki rendszeresen a cod5 multit ?Viszont az gusztustalan,hogy ha nincs meg a map pack(mint nekem) akkor szépen kidobál a multiból.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest