Hirdetés
Aktív témák
-
faber24
őstag
válasz Tigerclaw #3150 üzenetére
Postaládákat főleg akkor fogod használni, ha AHban veszel vmit, mert az oda kerül...illetve ha te adsz el, és nem megy el (bár ilyen szvsz nincs ), akkor asszem, az is oda kerül...
Ja, meg persze ha mástól veszel vmit, arra is van mód, hogy az is oda menjen...
És csak úgy is küldhetsz levelet vagy csop. levelet másoknak, meg kaphatsz is, ebben lehet csomag is...kb. asszem ennyi...
[Szerkesztve]i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
veterán
válasz Tigerclaw #3150 üzenetére
aha.hát trade igazábol AH-ban megy. abből kifolyolag postaládát is használok. ha eladodik egy cucc oda jön a pénz. ha lejár a cucc ideje. ami max 24ora amig benn lehet, oda érkezik vissza.
emotikonok meg hát nemtom. probálgasd ki
partyba invite távolrol az invite paranccsal történik. ''/invite név'' idézőjelek nélkül.
én emotikonra irtam egy macrot. pl ha megtámad egy hordás és alul marad akkor lenyomok egy ikont ami alatt az van hogy röhög és leköpi az ellent
ha lvl??es támad meg akkor nem sok idő van hogy tapsoljak neki hogy ügyes. még egy macro taps parancsra.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
válasz faber24 #3151 üzenetére
illetve ha te adsz el, és nem megy el (bár ilyen szvsz nincs
ezzel nem értek egyet mivel egy csomo cuccom nem megy el ahban. soxor van olyan hogy beteszek vmit és más meg 10s-el vagy 20s-el olcsobban teszi be. ezzel rontja az árakat is...ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
faber24
őstag
Ez tökjó...csak majd megint 1 órát húzza lefelé a patchet...nem tudsz vmi oldalt, ahonnan le lehet normális sebességgel szedni a patcheket? A múltkor is 1 órát bámultam, amíg jött az 1.31 pöcs...pedig kábelneten kicsit több is beleférne..
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
faber24
őstag
Hát, jó biztos jóbban tudod, régebben benne vagy...igazából én eddig csak azokat a cuccokat adtam el, amik alapból jók, csak a karimnak értéktelenek...pl. jó kis cloth armor, vagy balta, puska...ami a palának csak szemét, de volt rajta 1-2 bónusz, másnak jó...
Inkább venni megyek AH-ba, aztán ha van nállam vmi zöld vagy kék, ami nemkell, azt is bevágom, de eddig még csak cash volt utánna a postaládámban...eddig...i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
veterán
válasz faber24 #3154 üzenetére
nemtom. 1.3-as ugy volt fenn vhol hogy az az illető letöltötte és feltette saját oldalra. de nemtom a címet.
routered van? mert azt hallottam hogy ha a routert kiiktatod akkor gyorsabb lesz vmivel, de ezt csak hallottam.
és akkor én mit foogok szenvedni 56os dial uppal de vszinü vki leszedi majd vagy bejövök fater irodájába.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
válasz faber24 #3155 üzenetére
jo nekd
én főleg elixireket és potionöket adok el. és nagyon soxor van aki olcsobban teszi be és akkor enyim meg megmarad.
meg az is cink hogy nehéz belőni hogy éppen mijen potionből kéne betenni. hogy kinek mire van szüksége.
pl agility-s defenses potik jol fogynak. de pl detect lesser invisibility meg nem, detect demon sem.
greater healinget meg nem teszek már be mert olyan olcso hogy nem éri meg. inkább odaadom klánnak ők meg örülnek nekiॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
faber24
őstag
Otthon van minden lassító dolog, ezért volna jó, ha itt melóhelyen le bírnám húzni, meg itt amúgy is ráér a gép, azért ha vhol megvolna, itt csak betenném a letöltést, kiirnám, azt otthon nem kéne órát ülni a gép előtt, mikor amúgy sincs sok időm játszani...szval valaki remélem, felteszi vhova...
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
faber24
őstag
Hát, potiont én (még?) nem nagyon veszek...palának nem nagyon kell health poti, amúgy is van bandageom a first aidból, mana se nagyon még...
Deffense meg agility engem is érdekelne, de a legtöbből eddig mindig gyűlt annyi, amennyi kellett, szval eddig ilyet még nem vettem AH-ban...leginkább mail cuccokat vagy 1h macet (ha van vkinek vmi jó, lvl 22 körül használható, /w Darkhand) , esetleg 1h swordot keresek otti7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem amikor telepítés után szedte le a patch-et, félúton szólt, hogy tűzfal mögött vagyok és, hogy gyorsabb legyek nyissak ki néhány portot, hogy mennyen a P2P. A routeren port triggerrel kinyitottam kettőt, meg egy nagyobb tartományt. Nekem előtte is gyors volt, meg utánna is. Valszeg P2P módjával többszörözik a letöltési sebességet és csökkentik a saját szervereik terhelését. Arra lennék kíváncsi, hogy telepítés után, játék közben még meg van-e osztva a patch másokkal.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
veterán
válasz tjhooker464 #3167 üzenetére
nemtom én azt hallottam hogy pénzrablo...mert hogy sok összetevőt meg kell venni ah-ban.
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
macy
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem WOW ügyben. A 10 day guest pass-ról lenne szó. Nem tudom ez hogy működik. Hogy adhatom ezt oda valakinek? Más kód nincs a dobozban csak ez az egy? -
Gleatcher
aktív tag
A hátoldalára le van írva hogy kell használni:
1. Add oda az egyik barátodnak
2. Add kölcsön ugyannak a barátodnak a cédéidet, mert a játék futtatásához nem szükséges cd
3. telepíccse fel és menjen fel ő is a www.wow-europe.com oldalra és menjen rá a creat an account gombra
4 kövesse a képernyőn a zutasításokat és ha a id-keyt kéri, írja be a kapott kódot.
Ezután a többi beállíás után a gép érzékeli, hogy ez nem eredeti játék, hanem csak a 10 napos ajándék acc.
Sok sikert...A nők áramot vezessenek, ne autót!!!
-
MCGaiwer
addikt
vki nem tudna egyel megajándékozni?? (10 napos ajadék cucc)
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
macy
addikt
Ok már megy az oldal csak éppen nem fogadja el az OTP-s kártyámat. Ma sem játszok.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az account manager nálam se működött, de valahogy másképp megoldottam. Talán a WOW oldalán van valami create game ...
Nem jó ez a WOW. Tegnapelőtt csak 5 órát aludtam, tegnap pedig 4-et. Ma muszáj lesz korán befejeznem.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Már jópárszor olvastam, hogy 10-es szinten lehet a mackóformát megszerezni. A küldetés elvileg megvan, de nem tudok eljutni Moonglade-be.
A szöveg szerint: Use the spell ''Teleport: Moonglade'' to travel to Moonglade
Nekem nincs ilyen varázslatom. Ezt valakitől kapnom kellett volna? A tanulhatók között nincs ilyen. A Darnassusi teleportkapu pedig csak a kikötőbe visz le és onnan csak Sötétpartra tudok menni. Jelenleg még nem hiányzik a mackóforma, de azért idővel nem ártana.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
BatemanX
tag
válasz Tigerclaw #3177 üzenetére
Elvileg kapnod kellett valami tekercset (vagy akármit, nem tudom a druidák miből tanulnak), amiről meg tudod tanulni a moonglade teleport spellt.
''Budapest, hajnali fél három, gyenge szél, 14 fok. A hajam tökéletes, de azon a rohadt tesztszerveren még mindig 1000-es várakozási sor van...'' -F-ECT$ a WoW tesztszerverről.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz BatemanX #3178 üzenetére
Viszont én nem kaptam. Direkt átnéztem vagy ötször az összes cuccomat és nem volt ott. Lehet, hogy hatszor kellett volna? Eladni se adtam el, de mivel quest-hez tartozik valszeg el se adhattam volna.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Van néhány zöld cuccom, amit nem tudok használni, de aladni nem szeretném,mert olyan sokat nem kapok érte. Esetleg, ha valakinek aki a Ragnaroson van szövetséges oldalon, szüksége lenne ezekre, keressen meg. 2 pajzsról és 1 kardról van szó. SZVSZ olyan 15 alatti szintüeknek lehet hasznos.
A csere lenne a legjobb, ha valakinek lenne szintén zöld bőr páncélok, bot, vagy tőr, de más megoldás is szóba jöhet.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Tigerclaw #3180 üzenetére
Lehet hogy be kellene tennem ezeket egy aukciós házba? Az éjelfeknél hol van ilyen?
Még egy kérdés: A bőrművességet hogy tudom fejleszteni? Ha nem elég magas ez a skillem, nem tudom megtanulni a terveket, ha pedig nem készítek semmit nem fejlődök.
[Szerkesztve]Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
BatemanX
tag
válasz Tigerclaw #3179 üzenetére
Nem volt tele az inventory-d a küldetés felvételekor? Az is lehet, hogy vmi bug miatt nem kaptad meg, akkor abaddon quest és vedd fel újra. Esetleg valahonnan meg kell szerezni azt a tekercset. Kb. ezek a tippjeim.
''Budapest, hajnali fél három, gyenge szél, 14 fok. A hajam tökéletes, de azon a rohadt tesztszerveren még mindig 1000-es várakozási sor van...'' -F-ECT$ a WoW tesztszerverről.
-
Szőrös
veterán
nyah öcsém megvette ezt a tetü fost. Ő fel is tudta tenni megy is neki. Én elindítom cd-ről telepítőt és a model vagy terrain.mpq-nál leáll. Felnyomtam vinyóra is fileokat onnét is elindul de ott is leáll ezeknél . Majdnem szétbasztam azokat a fos xar cdket. valakinek volt hasonló gondja ? egyébként mi a büdös búbánatos ......-ért nem tudják DVD-re tenni ?
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz BatemanX #3182 üzenetére
Nem volt elvileg, de más hasonló esetben visszadobta a küldetést, még akkor is, ha csak a jutalomtárgy nem fért el a zsákomban.
A teljes szöveg itt van:
Use the spell ''Teleport: Moonglade'' to travel to Moonglade. When you arrive, speak with Dendrite Starblaze in the village of Nighthaven.
--------------------------------------------------------------------------------
All druids are welcome in the sacred lands of Moonglade, regardless of the current tensions in the Cenarion Circle between Arch Druid Staghelm and Keeper Remulos - Moonglade's guardian. Now that you're learning the ways of the Claw, I'll teach you the spell that lets you transport yourself there. Cast it whenever you seek Moonglade's knowledge or solace.
As for your first lesson, travel to Moonglade and speak with Dendrite Starblaze in Nighthaven about the path you're now on. Good luck, young druid.
Elvileg, ha a kiemelt részt jól értelmezem a gyenge angol tudásommal, azt mondja, hogy ''Meg fogom neked tanítani a varázslatot, amivel oda ''transportálhatod'' magad. Használd, amikor a Holdtisztás tudását, vagy nyugalmat keresel.'' Lehet, hogy ő tanít valamit nekem, ha megkérem?Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
d-boy
senior tag
-
feltornasztam 289re az enchantomat, ha kell vmi hordasnak felsokategorias cucc amitol kaphatok +1 skillt anyagaron megcsinalom. valamint k*vara kene egy arcanite rod, es nem latok soha ah-n, van vkinek? .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
veterán
válasz Tigerclaw #3181 üzenetére
szöviseknek csak IF-ben hordásoknak csak Orgrimmarban van aukcios háza.
és van olyan amit mind2 frakcio használhat. Gadgetzan-ban van az aszem. javitsatok ki ha tévedekॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
hehe arcanite rod, asszem engineer-ek tudnak olyanokat csinálgatni. és ha jol sejtem akkor arcan crytsal vagy bar kell hozzá ami ahban 40g vagyis szövi oldalon.
nézz el a 2 frakcios ah-ba is hátha van olcsobban.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
spyki
tag
Hi!
Nekem is szarakodott a telepítésnél, mindig ugyanott állt le(Cd2),nem tudta olvasni a cd-t, kb. 5x.Utána felraktam az SP2-őt (vadi új xp-re), akkor már bekérte a 3. cd-t is.(Így próbáltam telepíteni még 3x,de mindig ugyan ott kiakadt.)Utána még felraktam divx,xvid,ac3 encoder (nem codec Pack!!!) és akkor gond nélkül feltelepült.Szerintem nem a cd volt rossz (máshol gond nélkül felment) hanem szovtveres gondok voltak. (Legalábbis nekem.)
Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest