Hirdetés
Aktív témák
-
spyki
tag
Yeeee,Yeeeee!Úgy látszik ilyen korán kell aktiválni a GC-t...Most működött.
''60 Day pre-paid game card has been successfully added to your account! Your pre-paid time will start on 4 April 2005 00:58 CEST and expire on 3 June 2005 00:58 CEST. To continue playing beyond this date‚ you will need to add another game card (or payment type) to your account. '' -
havernak kellene egy wow, ha van vkinek elado, dobjon mailt batran.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
spyki
tag
válasz zoleecool #2352 üzenetére
Bécsben vettem elég kalandos úton.A bécsi MM-ben nem volt,még előrendelést sem vettek fel,vele szemben van a Saturn,ott sem volt,de felvettek előrendelést 3 héttel ezelőtt,és ki is kellett fizetnem előre.29,99 euro volt (Adtak számlát.)Ezzel a számlával a héten elzavartam oda egy éppen Bécsbe menő haveromat,és elhozattam vele. Remélem mire lejár a 60 nap,addigra itthon is lehet szerezni GC-t.
-
spyki
tag
Pár napos hír,de hátha valaki nem ismeri:
''A Blizzard ma bejelentette, hogy április 15-én további 250 000 darab World of Warcraft játék kerül a polcokra Európában. A nagysikerű online játékból eddig több mint 620 000 darab fogyott el.''
Yess! -
spyki
tag
Már nem tudom modosítani az előző hozzászólásomat sajnos,de ez még ide tartozik:
''''A World of Warcraft sikere bebizonyította, hogy Európa igenis nagyon erős piac az online játékokat illetően'' - nyilatkozta Mike Morhaime, a Blizzard elnöke. Az külön említést érdemel, hogy ez a negyed millió darab egyfajta Vendégkártyával kerül forgalomba, amit a vásárló odaadhat egy barátjának, aki ezt követően 10 napig ingyen vehet részt a játékban.'' -
tjhooker464
őstag
Supportrol csak annyit, hogy a blizzard háromszázezer júzerre számított év végéig világszerte! Asszem ezt rendesen túlszárnaltuk. Folyamatosan frissítik. De tényleg idegesítő tud lenni néha. Az új pecsben van beépített ui. Az interface optionsban kell kapcsolgatni. Majdnem olyan mint a cosmos. Lost úgy toudod aktiválni ha az addonsnál bakapcsolod , hogy lássa az out of date cuccokat. Nekem műkszik.
Az emilt meg küldöm csak nem volt netem se meg barátnőm is nálam van egész hétvégén De nyugi mert csak hétfőn érkezik galaxysba és szerdáig lehet átvenniA születés nem más mint a halál torz mosolya
-
spyki
tag
válasz tjhooker464 #2360 üzenetére
Hát jó lenne..Odaadnám a barátnőmnek asszem,bár neki majd inkább veszek egy wow-ot,és együtt játszunk majd.Neki is tetszik,csak a gépe nem jó hozzá...Majd karácsonykor lesz neki új,és akkor megindulunk ketten...
-
veterán
válasz tjhooker464 #2361 üzenetére
hát először beregelsz az odlalra és ott leírja részeltesen hogy mit kell csinálni.
első alkalommal nem lesz fenn a karid, mert szombaton van a nagy update és vele együtt mennek aaz uj karik fel oda.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
válasz tjhooker464 #2359 üzenetére
és az nem gáz hogy out of date-d a kos
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
faber24
őstag
Sziasztok!
Engem az érdekelne, mi kell ahhoz, hogy a karim infóját feltöltsem a wowrankingsra vagy vmi hasonlóra?
Program vagy vmi reg?
Linket adjatok légyszi...i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
veterán
nekem nem akarja betölteni kos-t
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
zoleecool
tag
válasz tjhooker464 #2362 üzenetére
meik szerveren vagy? csere-bere?
-
zoleecool
tag
válasz tjhooker464 #2359 üzenetére
nekem meg nem jott email zoleecool@hotmail.com
-
Sanyi6
csendes tag
Lehet hogy hülye kérdés, de lehet wow-ban demót felvenni, úgy ahogy rts-ekben vagy fps-ekben?
-
Gergo_13
csendes tag
Hello!
Remélem tudtok segíteni!
Van egy próblémám a WoW installálásával. Elindítom a setupot, szépen elgezd dolgozni, de kb. 700 Mb-nál egyszerűen leáll a CD, nem csinál semmit. Nem mindig ugyanott áll le, valamikor előbb, valamikor a második CD-nél.
Kiproóbáltam, a CD-mmel más gépre simán felment. A CD-romomat is áttettem másik gépbe és ott is ment. Szóval nem értem, hogy mitől lehet. Esetleg vírus, vagy valami hardver hiba?
Ha valakinek van valami ötlete légyszi segítsen!
Köszi! -
tjhooker464
őstag
válasz zoleecool #2379 üzenetére
Szarakodik az emilem. Na mindegy leírom itt. Holnap bemész a galaxysba megmondod, hogy Kurunczi Gábor vagy és az emilcímed tjhooker@freemail.hu és jöttél a megrendelt gc d ért. Megmondod, hogy vásároltál már ott és kész. Ez utóbbi a blahán lévőre vonatkozik. Ha máshova mész értelemszerűen a saját címedet adod meg az én nevem alatt. Ennyi
A születés nem más mint a halál torz mosolya
-
veterán
válasz tjhooker464 #2382 üzenetére
Te már megvagy
-
zoleecool
tag
válasz tjhooker464 #2381 üzenetére
thx, orok hala
-
zoleecool
tag
gyerekek ha atmegyek bloodscalpra jaccani, akkor van valami klan, ami felvenne?
-
veterán
válasz tjhooker464 #2389 üzenetére
ááá ezt igy nem lehet nézni
mert pl greater healing ment az elején 70-80s-ért 5 dbja, most meg van már 35ért is...
meg vagy 40 potiont tudok már csinálni alkímiám 247es.
mod: greater defense megy arany felett is, agility is, vizi légzés darabja 40s...stb stb
[Szerkesztve]ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
zoleecool
tag
válasz tjhooker464 #2389 üzenetére
tj ha jol lattam, te hordas vagy, mien a klanod?
-
tjhooker464
őstag
Aha értem. És mennyi aranyad van most? Ez az összeg spórolósan vagy pénzszórósan jött össze? Mert nekem engineering mining comboval 20 aranyam van és minden szinten megveszem a jobb felszerelést. Pl most úgy van 19g és 80s , hogy a minap érkezett meg a 10g s fegyverem! Ezért a defensért meg agi ért mennyit rohangálsz?
A születés nem más mint a halál torz mosolya
-
veterán
válasz tjhooker464 #2394 üzenetére
nemtom, mer cuccokat nem nagyon veszek mert nem tellik rá...
lehet hogy nem a legpénzesebb szakma
24g-t összeszedtem pénzgyüjtösen.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
hehe találkoztam Maross-sal integettünk meg sajna nem értettük egymást
vagyis remélem maross volt mert maross volt a neve a karinak
más: TJ ugye nem a hun corps-ban vagy. mert én azoknak hadat üzentem egyedül...majd ha kialudtam magam leíromॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz tjhooker464 #2381 üzenetére
Csak aztán igyekezzen, mert így bárki lecsaphat az alkalomra.
[Szerkesztve]Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest