Hirdetés
Aktív témák
-
spyki
tag
válasz Darth_Revan #1900 üzenetére
Ok,azt hittem,hogy szarabbul fut Gef2-vel. Akkor szerintem kijelenthetjük a tapasztalatok alapján,hogy ennek a játéknak a gyenge pontja a Ram.Abból legyen sok,és akkor nincs vele gond...
-
Gleatcher
aktív tag
Az én konfigomom tökéletesen megy a gamma, még IF-ben sem szaggat be a Great Forge-nál, egyedül repülés közben a kapunál áll meg egy pillanatra, míg betölti a város képét, de utána és előtte is tökjól megy 1024*768-ban stb....
Lehet h a ram is kevés neki, valóban kell még több bele (ramból sosem elég), de lehet, h egy stabil rendszert is igényel, ez szintén javulást eredményez...
Öcsémnek hasonló gépe van, bár az ő ramjai csak 333-asak, de azon is tökjól fut.A nők áramot vezessenek, ne autót!!!
-
Darth_Revan
veterán
256MB RAM-om és 1505-re húzott 1200Mhz-es Celeron procim van a Geforce 2 GTS mellett És élvezhetően játszható Jó,nem mondom,hogy 1álltalán nem szaggatt be,de én csak akkor vettem észre,hogy 1 kicsit belassult (akkor is játszható maradt),mikor besötétedett és a sok fáklya meggyulladt...de így is játszható
[Szerkesztve] -
asimov
aktív tag
Köszönöm a gratokat!
''Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians.'' (Isaac Asimov); -=SoG=-Khabbas
-
MCGaiwer
addikt
válasz Darth_Revan #1908 üzenetére
ez a smiley most mit akar jelenteni?
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #1908 üzenetére
Semmit
-
MCGaiwer
addikt
válasz Darth_Revan #1910 üzenetére
akkor jó, mert az csak egy poén vólt
-
d-boy
senior tag
válasz Darth_Revan #1910 üzenetére
Na ne kanyarodjunk el a témától.
Nekem 11.-én volt a szülinapom
[Szerkesztve]If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
-
MCGaiwer
addikt
válasz Darth_Revan #1913 üzenetére
nekem meg julius 7.-én 07.07.
-
veterán
ugy nézem engem már nem neged be connect connect aztán unableto connect
mod: hmm és accountomba se tudok belépni
[Szerkesztve]ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
ja és ezt olvastátok? wow-eu...comrol van
New wave of Game Cards
Ryann, 18/03/2005
The 60-Days Pre-Paid Game Card for World of Warcraft is seeing impressive demand in a lot of European countries; some retailers have already reported that they will soon be sold out. In order to make sure that every player will be able to continue playing with his or her preferred method of payment, we will be releasing a new wave of Pre-Paid Game Cards across Europe. The availability dates for the respective regions are:
* Germany, Austria, Switzerland, France, Belgium, the Netherlands: end of March
* UK, Denmark, Finland, Norway, Sweden, Italy, Spain: early April
We will continue to issue new waves as soon as possible to keep the Pre-Paid Game Cards available, so that everyone can enjoy World of Warcraft without interruption.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
lol ez rohadt jo most betudtam lépni és nézm hogy kaptam még egy napot blizztől
Blizzॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
crab
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok, lenne egy fontos kérdésem, válaszoljatok légyszi! Arra lennék kíváncsi hogy wow-ban magasabb szinten mennyire lehet csapat nélkül, szólóban boldogulni. Biztos volt már erről szó, de nagyon hosszú a topik, szóval írjatok pls egy-két gondolatot erről. Thx. -
faber24
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy jó kérdés, meg mindenki vadássza, mint a bölcsek kövét...mégis felteszem:
vki tudja, hol lehet kapni egyet a gámából nagy Magyarországban?
Mindenhol úgy vannak vele, mint istennel: tudják, hogy létezik, de senki se látta...
szval HELP!i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
d-boy
senior tag
válasz #51736960 #1921 üzenetére
Vannak olyan questek ahol nem tudsz egyedül boldogulni, és én azt tapasztalom, hogy magasabb szinten egyre nehezebb egyedül...
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
lanyoo
tag
Mi történik, ha lejár az egy hónap, nem tudtam GC-t szerezni, és nem tudják a megadott számláról leemelni a havidíjat. Ugye nem igaz, hogy törlik az accountomat és elvesznek a karaktereim, mint ahogy azt valahol olvastam?
-
-
veterán
na most járt le az accom
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
e-ee
holnap mennék, de most Dopebob letörte a vigyort a pofimrol. aszonta hogy a dij mellett ami ki van irva wow-eu comon amellett még plusz 17.5%os ado is terheli teáht az 3 honapra már 10500pénz, amivel már majdnem ott vagyok ha vennék 2 GC-tॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Kraptor
őstag
Én mindig igazat mondok:
''After the initial free one-month subscription ends, players of World of Warcraft will be able to continue playing under one of three different subscription plans. The basic month-to-month subscription plan costs 12.99€ per month (£8.99 in the UK), while the three-month plan costs 11.99€ per month (£8.39 in the UK), and the six-month plan costs 10.99€ per month (£7.69 in the UK). World of Warcraft subscription fees can be paid with all major credit cards, many local cards, direct debit (such as ELV in Germany) and pre-paid game cards, the latter of which will be available in retail outlets where World of Warcraft is sold.
* Sales figures based on internal company estimates and reports from key retail accounts around the world.
**All prices quoted include VAT.''
Bővebben: link -
veterán
hmm végiggnéztem linket de kicsit el kezdtem aggodni.
mert az ami a vat előtt van 2 csillag az joval a havidijas dijak előtt van, vagy az az egész cikkre vonatkozikॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
anulu
félisten
alapvetően elég érdekesen álltamhozzá ehhez az egész WoW kérdéshez, aztán múlt7 kedden ismerősnél megláttam. ...és beleszeretni egy pillanat műve volt már csak pénz kéne rá (meg idő hozzá...)
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest