Hirdetés
Aktív témák
-
MCGaiwer
addikt
pajzsot biztos nem használok majd. megfogadtam a tanácsod, és 2 egykezessel fogok menni, csak még azt nem döntöttem el, h milyen tipusuval. a pénz nem számít, inkább a talentokkal kel sporolni, tehát arra biztos fejlesztek, amire nem kell talent, de amire azt kell rakni, azt nem csak úgy a világba. (nem tank akarok lenni, inkább egy terminátor, tehát a védekező képességek kizárva...)
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
veterán
válasz MCGaiwer #2051 üzenetére
aham.
én is akarok vmi jo fegyvert, csak még nemtom mijen legyen. de valoszinü hogy egykezes mace-t fogok használni és offhandban meg valami tárgyat ami pluszokat ad.
volt is egy faja mace benn ahban 9g-s buyouttal csak nem volt péénzem és elvittékॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Gleatcher
aktív tag
válasz MCGaiwer #2053 üzenetére
Vannak szürkék, ezek a vendor trashek, ezeket főleg a gyengébb szörnyek és beastek dobják, vannak a zöldek, ezek általában normálisak és ha amagasabb szinten vagy, nem mindig érdemes eldobni. Vidd el Auction házba és dobd föl olcsóbban mint az átlag.
Ezzel jól jársz mert:
- segíted a gyengébb (alacsonyabb szintű) playereket, hiszen olcsóbban kapnak jó cuccot
- több pénzt kapsz mint a vendoroktól
- előbb utóbb kiürül a zsákod
Én is általában ezt csinálom és két nap alatt jött össze 3 arany 20-as szinten (ugye itt a legnagyobb lootok olyan 60copper körül vannak)
A zöld feletti tárgyak már igen durvák, a kék már igen erős, de ehhez már magasabb szint is kell. A kék felettiek már az epic kategória, ilyennel még nem találkoztam
Később várhatóak még újabb cuccok, ahogyan kijönnek a lvl 60 feletti epic-questek...
Az unique itt általában azt jelenti, h csak egy-egy helyen tudod megszerezni, tehát általábam questek után vagy közben, de általános lootban nem lesz benne.. Ezek többsége soulbind-es...
Ha valamiben tévedtem, vki javíccson kiA nők áramot vezessenek, ne autót!!!
-
veterán
válasz MCGaiwer #2053 üzenetére
hát van zöld, kék, lila és a legjobb és legritkább a narancssárga
Bővebben: link itt megnézheted hogy nekem mim van. aktuális állapot lvl33 vagyok. jo ez az oldalॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
bár érdekes az oldal, mer amit ir hogy born valamikor az nem igazi, csak sztem az hogy arra az oldalra mikor regeltem és tettem fel a karim.
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
-
veterán
nekem csak sp1 van fenn. és minden megy ahogy kell. nem sp lesz a hiba.
sp2 nekem kinyirta az egerem szedtem is le a genyobaॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Sanyi6
csendes tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor jön a következő WoW szállítmány Magyarországra, és hogy Gamecard-ot hol lehet kapni?
-
Gleatcher
aktív tag
-
Darth_Revan
veterán
válasz ysoltee85 #2064 üzenetére
DEHOGYNEM! Tessék,itt 1 link,innen letöltheted a feltört WoW-ot:Bővebben: link
Remélem segítettem -
nagyúr
Találkoztatok már Nergal Undead mage-el? 11-szint...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
tjhooker464
őstag
Tudja valaki, hogy a kék fegyvereken található chance on hit dolog minden ütésre vonatkozik vagy csak esélyt ad arra a képességre?
A születés nem más mint a halál torz mosolya
-
Spensers
aktív tag
válasz tjhooker464 #2083 üzenetére
CSak esélyt ad rá...
-
veterán
válasz tjhooker464 #2082 üzenetére
heeeeeheee akár én is mehetek arrafele már
éjfél után leszel? esetleg táncolhatnánk egyetॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
DopeBob
addikt
tegnap rámmosolygott a szerencse
Bővebben: linkMZ/X
-
veterán
válasz tjhooker464 #2090 üzenetére
éjfél után? zsir
de most délután kinyirtunk 2 magyar hordást egyik vmi hokuszpokusz volt vagy mi másiknak nevét nem láttam de hunter volt.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Ekváádor
őstag
válasz DopeBob #2086 üzenetére
Rám is.
Bővebben: linkVámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
Ekváádor
őstag
válasz tjhooker464 #2094 üzenetére
Simán keress rá itt.
Igazából fogalmam sincs, h mikor jön elő, de jó.Vámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
Ekváádor
őstag
válasz tjhooker464 #2096 üzenetére
Ja azt látom, de azt nem nézem mien időközönként
Vámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
veterán
sztem igy a legjobb terjeszteni az igét
Bővebben: link
wowrankings mindent megmutat a kariról tök jo kis oldal kicsit bűvészkedni kell vele.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
AlyArkhon
őstag
Szasztok .
Még nem toltam a WOW-ot , és szeretném megtudni , hogy le lehet-e tölteni valami próba verziót , amivel lehet tolni egy kicsit a WOW-ot , de nem kell tejelni érte??Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest