Hirdetés
Aktív témák
-
ko
tag
válasz Darth_Revan #2900 üzenetére
Nemtom de nekem jó
-
Nyuf
senior tag
válasz Darth_Revan #2900 üzenetére
''Hamis'' generált számmal nem fog menni a wow csak arra jó, hogy a hozzá adott ingyenes 1 hónapot aktiváld, de amint letelik újra be fogja kérni a számot és akkor már csak legális megoldással fog továbbmüködni.
Debian amd64 sarge
-
gyuri00
aktív tag
A játéknak milyen a single módja és muszáj regisztrálni hogy tudjak singlébe játszani?
-
gyuri00
aktív tag
A játékhoz nincs SINGLEMÓD ez komoly
-
ko
tag
Melyik serverre menjek
-
-
faber24
őstag
Na skacok, Mediaban van játék meg GC is dögivel...legalább is szegeden...
Annyi biztos, hogy én még 2 hónapig biztos játszani fogok (meg remélem tovább is)i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
-
Kraptor
őstag
Kártyával történő fizetés jobban megéri, ha a 6 hónaposra fizetsz elő, mert az sokkal olcsóbb. Ha kártyát akarsz csináltatni, szerintem az OTP az nagyon felejtős mert ott huzzák le legjobban az embert. Elég sok bank van már MOn amik jobb feltételeket szolgálnak mint az OTP, ez persze csak magánvéleményem.
-
Tigerclaw
nagyúr
Na bővítettem a gépem memóriáját 1 gigára. Sajnos a sebességet vissza kellett vennem 330MHz-re 400-ról, mert az alaplapom nem szereti, ha két slotban 400-as memóriák mennek. A lényeg jelenleg a méret és nem a sebesség. A jövőhéten kiderül, hogy a 3200+ -os Barton, 1 giga RAM, Ati9000Pro milyen játékot tesz lehetővé. Ha kevés lesz, akkor beújítok egy 6600-as karcsit.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
DopeBob
addikt
válasz Darth_Revan #2928 üzenetére
ne nekem mond én elhiszem
elsosorban ram aztán proc és végul vga szerintem...MZ/X
-
Tigerclaw
nagyúr
Hát elég régi az tuti. Bár lehet, hogy teljesen más engine, de a Warcraft3 röccenésmentesen ment 1600x1200-ban rajta. Persze ez is egy puding, hétfőn megeszem aztán, ha nem ízlik veszek egy 6600-as kártyát. Azon már csak szép lesz.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
ko
tag
Nekem simán megy 9600SE+512ram+2500+-szal
-
ko
tag
Hali!
PvP vagy PvE szerveren vannak háborúk?(gondolom PvP de nem vagyok benne bizti -
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem mindkettőn háború van, csak a PVE kicsit biztonságosabb. Ha nem így van biztos szól valaki. Egyébként én is azon filózok, hogy PVE, vagy PVP szerveren kezdjek. Szerintem PVP lesz belőle, de a karakteremet szólóra fogom optimalizálni. Valszeg jó ideig szólóban fogom nyomni.
-
Darth_Revan
veterán
Csak úgy mellékesen...ha nem regezem be 5hónapig a játékot a kiadástól számítva,akkor ugye nem törlik a cd kulcsot?
-
cikasz
őstag
válasz Darth_Revan #2937 üzenetére
asszem fél év és törlödik a karid ha nem fizeted...
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
gyuri00
aktív tag
Szerintetek telefonosnál nagyom beszagat a játék:40Kbps
-
Gangrel
csendes tag
Helló, csak annyit szeretnék kérdezni hogy BONTATLAN (night elfes doboz) WOW kell-e valakinek , 13000körül(+postaköltég)Miskolci v.ok
''Jó vadászat volt halandó, de most vége(d)''
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez adja meg a nehézségét. Ettől függetlenűl nem zárkózok el más csapattársaktól, vagy a klánoktól, de azért megpróbálom minél tovább húzni. Gondolom PVP-ben ez még nehezebb lesz. Persze egy hét múlva, amikor tényleg játszottam már, lehet hogy változik a hozzáállásom. Bár a többség itt a Bloodscalpon játszik, de komolyan gondolkodok valamilyen frissen indított PVP szerveren, ahol nem nyüzsögnek a 40+ os játékosok.
Ha valaki most indít új karaktert új klánnal szövetségi oldalon angol PVP szerveren azért szólhat.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
szekreny
tag
válasz Darth_Revan #2947 üzenetére
Én megjelenéskor vettem meg a játékot, csak nem volt netem egészen most tegnapelőttig. Akkor is regeltem, szval sztem ezzel nincsen baj.
''A kő-papír-olló játék nagyon unalmas volt a papír és az olló feltalálásig.''
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Darth_Revan #2947 üzenetére
Honnan volt neked fél éve WOW? Pláne CE verzió.
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest