Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
válasz BoneDragon #98199 üzenetére
Centes,nem centis
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
TBT
addikt
válasz Lajtorja #98197 üzenetére
Na igen... Ennyi pénzért elvárna valamit az ember. Régen a 20 000 forintos CE-ket is olyan bombabiztosan csomagolták be nekem, ezt meg... Szerencsére az én példányom sem sérült meg, bár ettől függetlenül kicsit csalódott vagyok. 2017/2018 tájékán az Amerikai Blizzard Gear Store nagyobb odafigyeléssel dolgozott, mint ez az EU-s bolt így 2022 végén.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
addikt
-
BoneDragon
veterán
válasz BoneDragon #98194 üzenetére
Közbe leteszteltem magamnak a kérdésem. Naponta ölhetőek lootért.
-
Nite
őstag
PTR-en nagyon jo lett az uj scaling 60-ig, BFA-ban ilyen 30 perc egy szint
viszont konnyebb meghalni, szerintem nagyobbat utnek az 50-60 koze scale-elo mobok
Paid my dues!
-
Skyhunter
őstag
Mi történt az FS-el?
-
Lézerparaszt
őstag
Sárkány karaktereket csak kieg megjelenéskor lehet kezdeni vagy lesz előtte idő felhúzni?
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Drakkan
csendes újonc
válasz Lézerparaszt #98210 üzenetére
Jövőhéten már lehet kezdeni sárkánykát.
-
Skyhunter
őstag
Tök amatőr kérdés 13 év játék után, de lehet elnéztem valamit? Retailhez és Classic Wotlk ugyanaz az előfizetés jó? Csak mert retailbe be tudok logolni, de a Classicra meg azt írja, hogy aktív előfizetés kell??????
-
kicsako
őstag
-
TBT
addikt
válasz Lajtorja #98217 üzenetére
Igazán sajnálom. Mondanám, hogy írj a supportnak, de...
Enyém sem teljesen makulátlan, de szerencsére nem nyomódott és szakadt sehol sem, ettől függetlenül így is az egyik legsérültebb (és legdrágább) Gyűjtői kiadásom a Blizzardtól. Egyik munkatársam is rendelt és ő sem tartozott a szerencsések közé, bár neki a bubis fólia is csak részben védte a csomagot, olyan igénytelenül volt becsomagolva. Készített fotókat és írt a Gear Store Supportnak. 24 órán belül meg is jött a válasz, hogy ezek nem minősülnek komoly sérülésnek, a doboz tartalma sértetlen, így cserére és visszaküldésre nincs lehetőség. No comment... Ezek után inkább mindenki döntse el, hogy mennyire akarja a továbbiakban is ennek a csürhe bandának adni a pénzét. A Diablo IV gyűjtői változatát a hajukra kenhetik. Anno még a legkisebb hazai bolt is gondosan becsomagolta nekem ezeket a kiadásokat, a Blizzard pedig cseszik rá, de még a vásárlóira is. Pedig anno ők is figyeltek erre. Nem egy dolgot vettem tőlük és mindig csodálkoztam, hogy úgy csomagolták be a dobozokat, hogy még a sarkok se sérüljenek (ki voltak párnázva). Amit mostanság a Blizzard művel az egy új mélypont..."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
addikt
" 24 órán belül meg is jött a válasz, hogy ezek nem minősülnek komoly sérülésnek, a doboz tartalma sértetlen, így cserére és visszaküldésre nincs lehetőség."
Százszorosan túlárazott gyűjtői termék esetén??? Még jó, hogy nincs bekenve szarral...
Ütni kell a vasat továbbra is szvsz, hátha küldenek még egyet normálisan becsomagolva. Ez nem hozzáállás amit a Blizz művel.Go Gunners!
-
tPedro_
őstag
-
Lézerparaszt
őstag
Én kb 2 éve vettem tőlük Sylvanasos korsót (mivel a kedvenc karakterem). Akkor Finnországban éltem, és mikor megjött, az egész benne volt egy nagy karton dobozban, benne hungarocelbe csomagolva egy kisebb "gyűjtői" doboz, és abban konkrétan hungarocelből kiöntve a korsó formája, és abban a korsó. Vajon ennyit csúszott le a Blizzard ez alatt a kis idő alatt, vagy a fejlett országoknak tényleg jobban becsomagolják? Diablo 4-et én is gyűjtőiben venném meg de így akkor felejtős.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
TBT
addikt
válasz Lajtorja #98226 üzenetére
Egy srácnak válaszoltak a Twitteren. Tőle visszaveszik a szakadt és sérült CE-t (nála még a kódos kártya is HIÁNYZIK! illetve az Artbookban is vannak nyomtatási hibák), de csak úgy, ha a visszaszállítás költségét ő állja. wtf
Rettentő igénytelen és ótvar cég lett ez a Blizzard."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
hunvarlan
aktív tag
válasz BoneDragon #98235 üzenetére
Nekem pedig nagyon tetszik főleg hogy mindent is lehet rajta állítani látszik hogy foglalkoztak vele. Amúgy meg 15től lehet indítani amit sajnálok hogy 58tól indul. szóval lépsz vele két szintet azt várhatsz 13 napot amit soknak tartok.
-
Plata
félisten
válasz BoneDragon #98238 üzenetére
-
BMS
őstag
válasz Peetey91 #98245 üzenetére
Elég sok mountot próbálok megszerezni,valaminek esnie kellett Ezen a héten esett egy Blue Drake meg 3 Flametalon de azok már megvoltak.
Firelands,Mogu vaults,Dazar Alor(jaina),ICC,Onyxias lair,Throne of the Four Winds,Dragonsoul raideket tolom 8 karival meg mellé pandáriában az Anger of Sha meg Nalak rare-eket. Meg egy karival a blue proto drake-t.
Legalább ez a raid mehet a levesbe"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
kovsol
titán
Epic Editionben adott 30 nap game time az azonnal aktiválódik megvásárláskor, vagy mint egy wow token akkor használom el amikor akarom?
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest