Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    Nektek mi a véleményetek a nyáron érkező classic-ról?

    Én már letettem a lantot egy éve kb, de úgy gondoltam a classicra majd visszatérek. Mostanság viszont ahogy olvasgatok róla egyre inkább elmegy a kedvem attól is.... dungeon finder nélkül 2019-ben nem gondolom, hogy életképes lesz hosszútávon. Persze hirtelen nagyon sokan fognak vele játszani, de hamar megcsappan majd a játékosszám, mert ami jó volt 15 éve az ma már nem lesz jó.

    Pláne hogy havidíjas lesz ugyan úgy, most komolyan 2019-ben, ki a rák fog egy 2004-es játékkal játszani úgy, hogy még fizessen is érte havi 3-4 ezret? Komolyan kérdem. Én úgy benne lennék ha a grafika maradna meg a quality of life tényezők, mint a heirloomok, dungeon finder, stb. de így, hogy ezeket is kiveszik bleh...
    Nem tudom elképzelni, hogy a tizenéves gyerekek hazaérlek, leülnek a gép elé és elkezdenek játszani mondjuk egy last of us 2, spyro reignited vagy a legújabb ar cry helyett a 2004-es wow-al, no way! A régi "öregek" meg egyszerűen nem lesznek annyian, hogy értelmes közösség alakuljon ki a szerveren az LFG-hez. Pár nagyöreg retro klán biztos át fog menni, de akik egyedül vannak semmilyen opciót nem fognak látni az élvezetes játékra.

    Nekem a statikus tartalom tetszett meg a classicban, hogy ha elértem valamit akkor az maradjon meg ne váljon semmissé azzal, hogy fél év múlva cserélhetem le zöldekre.... a retail wowból is emiatt a végtelen mókuskerék miatt léptem ki, nekem az nem pálya, hogy farm farm farm, aztán köszi a semmit, kezd újra és így ez meg örökké... egy classic wow, jelenkori grafekkal és fícsörökkel nagyon jó lett volna.

    És még egy téma:
    Sokan azzal jönnek, hogy ha nem jönne új tartalom mindenki megunná, de szerintem nem. A classicot sem amiatt fogják megunni, mert elértek a végére és már totál nincs mit csinálni, nem! Már jóval előtte el fognak szállingózni az emberek, amiatt mert nincs kivel játszani és nem adja a 3 óránként 1 szintlépés. Ezek az okok, endgamet csak a komoly klánok fogják megélni az egyszeri játékosok lvl 15-20 körül abbahagyják majd.

Új hozzászólás Aktív témák