Új hozzászólás Aktív témák

  • Plata

    félisten

    válasz Csapoati #76496 üzenetére

    Már felhúztam 12 karit,nekem leglazább először bm hunti volt,a petek még kisebb bossokat is leverték legionban,nem volt nehéz tényleg.
    Warri régen nagy kedvencem volt,most is felhúztam egyet,de nem nagyon jött be,nem volt túl könnyű vele mert random insta alig akarta behívni,aztán kb 70-től protra raktam és azzal húztam 98-ig.98-tól invázióval húztam.
    Monk karit 64-től hílerként húztam 98-ig,tök laza volt,instant behívta random dungi finder.De hílerkén legionban küldizni orbitálisan nagy szívatás volt.ok nem ölte le semmi,de félóra volt mire levert valamit. :D
    Viszont monk híler random dungiban veszett gyorsan szinteződik.
    Sámánom elem sámli,vele jó móka volt a szinteződés.Legion része meg mégjobb,98 után még élvezetesebb a sith sámli. :D
    Mage az nekem fire mage meg van frost is de az még kissebb,a másik szerveren.Mage karit rekord gyorsan húztam fel,mert már nagyon vágytam rá,jó is.
    Druida az nekem balance druida,nem volt rossz de túl könnyű sem.
    Rugó kari húzása az mókás volt,nem volt az sem nehéz.Bár vele többet kell ölni meg harcolni meg jobban oda kell figyelni.Lopkodás legionban meg vicces.
    Paladin az nekem retri,paladint húzni nem nehéz,de nem is olyan szórakoztató.
    Death knight az már más volt,először blood volt,de tele lett a hócipőm sok gyökérrel random instában kis szinten,mert mindig rinyáltak hogy mé blood dk-m van.Váltottam unholy-ra,legion részig jó volt,legion viszont elég nyögvenyelős meg szar volt.Ugye akkor még nem volt 100+ heirloom.
    Demon hunterem havoc,az nem volt nehéz,igaz túl jó sem a húzása.
    Van még pap karim is,hát ez az a kaszt ami legionban nekem rohadtul nem fekszik,nem találom vele az összhangot és még csak 78-as.Régen mikor játszottam szerettem a disc papot,de most legionban totál nem tudok vele játszani úgy hogy élvezném.
    És még van a warlock,warlock karim affli,ha van a játékban god mode vagy easy mode az az affli warlock,az affli warlockom még 7.2 előtt húztam,amikor még nem cseszték el annyira,affli warlock amerre járt arra kipusztult minden. :DDD
    Legionban röhögve összerántottam 20-30 gyökeret oszt annyi volt nekik.Affli warlockal legionban küldizni az röhejesen egyszerű volt.Inkább az jelentett gondot hogy össze rángassam az ellenséget,ha csak 1-2 dög volt le sem álltam velük foglalkozni,ott a petem majd intézkedik. :D
    Hozzá kell tennem hogy a hunti karimat heirloom nélkül húztam.Az volt az első karim miután visszatértem játszani sok év után és új accot kreáltam,a hunti volt az első karim utána demon hunter,velük szedtem pénzt amivel a többi karinak vehettem heirloomot.
    Sőt a legutolsó karikat már 110-es szintig heirloomban húztam.

    Hozzátenném még hogy a legmókásabb mindközt szerintem a druida és a monk.
    Monk kari tud minden lenni,tank híler dps is,meg elég mókás.Főleg panda monk.
    A druida is tud minden lenni,de ő még jobban,ha akar ranged dps,híler,tank és tud melee dps is lenni.
    Emellett a druida maga is mount-á tud alakulni,druida madár formában röpködni nagyon mókás dolog.
    De sok formát fel tud venni.Druida igazán mókás valami.
    Erről jut eszembe tegnap egy orosz druidával ökörködtünk,hogy az milyen légi trükköket tudott. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák